B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Csaba megvan a rádió meg a kód is, tudod hol melózok és tudod hol szoktam lenni csütörtök esténként úgyhogy innentől nálad a laszti. István megnéztem a képeket amiket csináltál, nagyon szuperek. Látom rámentél a fless képekre, tök elfáradt a nyakam a forgatástól B) Rendben, már csak meg kell vennem a bort :) priviben dobhatnál egy telefonszámot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 nekem itthon van a melóhelyem, szóval, bármikor ráérek! Jó neked... Nekem mostanában a melóhelyem lett az otthonom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Húúúú, a nemzetközi talisok már megint jól járnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Mint mostanában minden évben. B) Nem is viszek sátrat, mert csak siratnám a végén. Még jó, hogy a Hotel Manta mindíg nyitva áll előttem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 hátul is van benne elektromos ablak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 hátul is van benne elektromos ablak :) B) :) nem semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Jó neked... Nekem mostanában a melóhelyem lett az otthonom... :) Azért ez sem jó mindig, tök egyedül a lakásban, néha azért rossz, nincs kivel beszélgetni, nagy a csönd B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Azért ez sem jó mindig, tök egyedül a lakásban, néha azért rossz, nincs kivel beszélgetni, nagy a csönd :) Szeeeeeeeeegééééééééééééény Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel B) Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, szóval gondolom szét van csúszva a cső, de ugye ott van a szárny alatt középen, elkezdtem leszedni a szárnyat kétoldalt 3-3 darab csavar fogta, de az istennek nem akart megmozdulni a szárny, ezért nem is erőltettem, gondoltam inkább kérdezek mint összetörjek valamit, szóval hogy lehet ahhoz a priccelőhöz hozzáférni?? :) A másik meg ma tettem föl a direktszűrőt, most nem tudom hogy ennek van-e valami köze hozzá, de ma a szentmihályi úton a pólusba mentem és 50-60-nál elkezdett rángatni 5.-ben, visszatettem 4-be és ott is, aztán kinyomtam a kuplungot és megfricskáltam a gázt :) és éreztem hogy torpan, nem az igazi, aztán úgy ahogy helyre állt, és ott araszolás közben 1-esben is rángatott egy picit, mint amikor nem kap üzemanyagot, és azt vettem észre hogy motorfék után ki a kuplung és beesik 500-ra az alapjárat, aztán beáll olyan 850-re de egy darabig beesik 500 körülire. szerintetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel B) Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, szóval gondolom szét van csúszva a cső, de ugye ott van a szárny alatt középen, elkezdtem leszedni a szárnyat kétoldalt 3-3 darab csavar fogta, de az istennek nem akart megmozdulni a szárny, ezért nem is erőltettem, gondoltam inkább kérdezek mint összetörjek valamit, szóval hogy lehet ahhoz a priccelőhöz hozzáférni?? :) Még a szárny külső részénél is van 2 műanyag takaró és alatta van 2 csavar,ezt is ki kell tekerni és lejön a szárny burkolata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 A direktszűrőnél annyi a gond, hogy a motor mellől szívja a forró levegőt. Ezért megy szarabbul, és ezért rángat... B) És attól hogy mert mondjuk egy csővel vagy terelőlemezzel rávezeted a levegőt elölről, ne sok javulást várj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 A direktszűrőnél annyi a gond, hogy a motor mellől szívja a forró levegőt. Ezért megy szarabbul, és ezért rángat... B) És attól hogy mert mondjuk egy csővel vagy terelőlemezzel rávezeted a levegőt elölről, ne sok javulást várj. :) Akkor azt javaslod hogy tegyem vissza a gyári szűrőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Akkor azt javaslod hogy tegyem vissza a gyári szűrőt? Vettél volna inkább egy sport-betétszűrőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Még a szárny külső részénél is van 2 műanyag takaró :) pontosabban? Vagy csak lehet én nem láttam a szememtől Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Vettél volna inkább egy sport-betétszűrőt :) Az lesz a vége, mert eleve nem is tetszik a motortér most így, olyan üres lett ott a baloldal :S Mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Az lesz a vége, mert eleve nem is tetszik a motortér most így, olyan üres lett ott a baloldal :S Mennyibe kerül? 16000 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel B) Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, szóval gondolom szét van csúszva a cső, de ugye ott van a szárny alatt középen, elkezdtem leszedni a szárnyat kétoldalt 3-3 darab csavar fogta, de az istennek nem akart megmozdulni a szárny, ezért nem is erőltettem, gondoltam inkább kérdezek mint összetörjek valamit, szóval hogy lehet ahhoz a priccelőhöz hozzáférni?? :) A másik meg ma tettem föl a direktszűrőt, most nem tudom hogy ennek van-e valami köze hozzá, de ma a szentmihályi úton a pólusba mentem és 50-60-nál elkezdett rángatni 5.-ben, visszatettem 4-be és ott is, aztán kinyomtam a kuplungot és megfricskáltam a gázt :) és éreztem hogy torpan, nem az igazi, aztán úgy ahogy helyre állt, és ott araszolás közben 1-esben is rángatott egy picit, mint amikor nem kap üzemanyagot, és azt vettem észre hogy motorfék után ki a kuplung és beesik 500-ra az alapjárat, aztán beáll olyan 850-re de egy darabig beesik 500 körülire. szerintetek?? vedd ki a fenébe. Kár volt belerakni. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Még jóhogy vettem 5000ft-ért direktszűrőt :S 3000ft-ért eladó, kell valakinek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 vedd ki a fenébe. Kár volt belerakni. :o B) :) :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Még jóhogy vettem 5000ft-ért direktszűrőt :S 3000ft-ért eladó, kell valakinek? :) Tedd fel a CS-re 10000-ért, akciósan! B) Tudod, a szokásos: csak itt, csak most, csak neked! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 azért ennyire nem kell hülyének nézni mindenkit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nem mindenkit, csak azt, aki megvenné dupla áron. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nem mindenkit, csak azt, aki megvenné dupla áron. :) B) Én olcsóért adom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Még jóhogy vettem 5000ft-ért direktszűrőt :S 3000ft-ért eladó, kell valakinek? :) Ha K&N, akkor kell! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na szóval, lenne 2 gondom, kezdem az elsővel B) Ma próbáltam először mosni a hátsóablakot, a saját mosójával, mire észbe kaptam az ajtóból folyt a víz, de nem jött a spriccelőjéből, szóval gondolom szét van csúszva a cső, de ugye ott van a szárny alatt középen, elkezdtem leszedni a szárnyat kétoldalt 3-3 darab csavar fogta, de az istennek nem akart megmozdulni a szárny, ezért nem is erőltettem, gondoltam inkább kérdezek mint összetörjek valamit, szóval hogy lehet ahhoz a priccelőhöz hozzáférni?? :) én meg először azt mondom nyisd fel a csomiajtót, húzd ki a gumicsövet a jobb felső sarokban( abban fut a cső hátra). Nekem ott volt toldva és ott csúszott szét. Hátha nem kell mindjárt bontóst játszanod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts