Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Mire gondolsz? B) Konkrétan??? Konkrétan a b@szásra, de ez most hogy jön ide??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 ... hogy szimpi e lökösöm. B) Meglátod úgy fog előre köszönni, hogy ihajjjj...meg szépen fog bizti mosolyogni...nagyon fontos az első benyomás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Jól viselkedik ám B) Jó fogai, fülei vannak :) Nem mai csirke de azért... GUDLUKIN :omg: Meglátod úgy fog előre köszönni, hogy ihajjjj...meg szépen fog bizti mosolyogni...nagyon fontos az első benyomás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nem mai csirke de azért... GUDLUKIN B) Szal hendszám? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nincs rajta a hendszám :) nehogy letrafizzanak :omg: AMugy jah hendszám csak kicsit ráncos B) Szal hendszám? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Neked megvan már a másik fele is a kocsinak? :) Jah, pont reggel néztem meg. Felni és gumi még érkezik, de lehet, hogy elhozom másik kerekeken... Most épp megy a harc, mivel biztosítóhoz beadtunk egy számlát 2 hónap bérautóhasználatról ~6000km-el :) Nem értem miért nem akarják kifizetni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Konkrétan??? Konkrétan a b@szásra, de ez most hogy jön ide??? :) Beszéljünk inkább a zenéről! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Jah, pont reggel néztem meg. Felni és gumi még érkezik, de lehet, hogy elhozom másik kerekeken... Most épp megy a harc, mivel biztosítóhoz beadtunk egy számlát 2 hónap bérautóhasználatról ~6000km-el :) Nem értem miért nem akarják kifizetni B) Én mondtam, hogy húzni fogják a szájukat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nekem ez volt a Fodomban, 1 évig, nagyon profi kis cucc. Ütésre riaszt, van pánikriasztás, ha hozzányúltak kinyitáskor 3x villan az irányjelző, a pager-es része ugye egy kis lcd-s kijelző ami 1 kilométeres körzetben működik, például ha bemész a tescoba és a pager-es risztóval csuktad le a kocsit akkor ha hozzányúlnak mutatja az lcd kijelzőn hogy mit csináltak vele, ajtót nyitottak, vagy csak ütésre riasztott, a normál távirányítón meg 4 gomb van hangtalanul is lehet zárni a kocsit ami azt jelenti csak villog ha beriasztott.. stb..... nagyvonalakban ennyi.. Az oldala az meg itt van kingsgun.com nem hangzik rosszúl.. De tény,hogy nekem is kinai az oldal.. én valahogy nem tudtam használható információhoz jutni rajta. Anti: neked pont ez volt,ilyen márka, vagy csak ilyen tudásszinttel? Filozok,hogy lecserélem az enyémet.. nem lenne rossz egy pageres riasztó.... Csaba: magában a riasztóban van valami emberi nyelvü iromány, bekötési rajz? Pénteken esetleg megnéznék egyet, ha nem probléma.. no meg ha összefutunk valahol... Barátnőm ugyis ki szeretne nézni a szigetre. Anti: irtál a vendégkönyvembe... pü-ben eldobnád azt a new helyszint? köszke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Antinak szeretettel. (tegnap megtaláltam a kocsiban a neked írt szkúter cédét amit még ősszel elfelejtettem odaadni. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Srácok valakinek nincs ismerőse okmányirodában??? Anti! Itt próbáld meg...nincs is messze :) : Okmányiroda Lajosmizse 6050 Városház tér 1 (76) 555-107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Köszi! B) Ez most kinek írtad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ne álljatok fa alá, balcsin már kasza van http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weath...;stt=0&dti= 14:51-kor Őszödön pl 10-es szél volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ez most kinek írtad? :) Hát nektek... Neked a képért, Kacserónak meg a címért...ahova nem valószínű, hogy elcaplatok... Ez a Balcsis álljunk a fa alá dolog még nem fenyeget...de eszembe jutott, hogy igencsak szél...meg Nemzetközi nagytali...hm... Jubilálnak páran... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 .....Kacserónak meg a címért...ahova nem valószínű, hogy elcaplatok... Hát Te tudod,de ott valszeg elég gyorsan meglenne a jogsid B), de csak 1 tipp volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hát Te tudod,de ott valszeg elég gyorsan meglenne a jogsid :), de csak 1 tipp volt... B) Sokat fogyaszt a verda... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Sokat fogyaszt a verda... :) eddig pont az ellenkezőjét olvastam... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Sokat fogyaszt a verda... :) Kérd vissza a gsi-t míg elugrasz a jogsiért. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Kérd vissza a gsi-t míg elugrasz a jogsiért. :) Jaja... Mikor jössz??? Már lassan eltéved a csomiban a kütyüd... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ja ha valaki unatkozna este, póker lesz nyolc után itt XVIban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Jaja... Mikor jössz??? Már lassan eltéved a csomiban a kütyüd... :) Tudnék ma is, de inkább holnap. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ne álljatok fa alá, balcsin már kasza van http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weath...;stt=0&dti= 14:51-kor Őszödön pl 10-es szél volt. ######a, úgyis holnap akartam visszamenni :):P:P:P de legalább nem kell fújni a vitorlát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Csaba megvan a rádió meg a kód is, tudod hol melózok és tudod hol szoktam lenni csütörtök esténként úgyhogy innentől nálad a laszti. István megnéztem a képeket amiket csináltál, nagyon szuperek. Látom rámentél a fless képekre, tök elfáradt a nyakam a forgatástól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 nem hangzik rosszúl.. De tény,hogy nekem is kinai az oldal.. én valahogy nem tudtam használható információhoz jutni rajta. Anti: neked pont ez volt,ilyen márka, vagy csak ilyen tudásszinttel? Filozok,hogy lecserélem az enyémet.. nem lenne rossz egy pageres riasztó.... Csaba: magában a riasztóban van valami emberi nyelvü iromány, bekötési rajz? Pénteken esetleg megnéznék egyet, ha nem probléma.. no meg ha összefutunk valahol... Barátnőm ugyis ki szeretne nézni a szigetre. Anti: irtál a vendégkönyvembe... pü-ben eldobnád azt a new helyszint? köszke :) Tudod a számomat, emlékszel? Akku miatt :) De a profilomban ott van a telefonszám, bárki hívhat, ha a dunapláza környékén jár akkor csörögjön B) nekem itthon van a melóhelyem, szóval, bármikor ráérek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts