Lacee Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Pesterzsébet? Haver mindig oda megy minden ügyben... neki sosem kellett 4-5 órát sorban állnia. Srácok valakinek nincs ismerőse okmányirodában??? Lejárt a jogsim, és nem tudok csak kb 3 hét múlva foglalni időpontot...és ugye megyek Horvátországba...király ez az okmányirodai csodarendszer....hogy b@szarintanák meg a drága nőnemű felmenőjük, nem kicsit ...vás ..csáját... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Bővebb infód nincs róla? Nagyon noname-nek tünik... semmit nem találtam neten róla..(de lehet csak béna vagyok) :) Nekem ez volt a Fodomban, 1 évig, nagyon profi kis cucc. Ütésre riaszt, van pánikriasztás, ha hozzányúltak kinyitáskor 3x villan az irányjelző, a pager-es része ugye egy kis lcd-s kijelző ami 1 kilométeres körzetben működik, például ha bemész a tescoba és a pager-es risztóval csuktad le a kocsit akkor ha hozzányúlnak mutatja az lcd kijelzőn hogy mit csináltak vele, ajtót nyitottak, vagy csak ütésre riasztott, a normál távirányítón meg 4 gomb van hangtalanul is lehet zárni a kocsit ami azt jelenti csak villog ha beriasztott.. stb..... nagyvonalakban ennyi.. Az oldala az meg itt van kingsgun.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Az oldala az meg itt van kingsgun.com na ez szerintem nem csak nekem kínai! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nekem volt ilyen a GSI-ben...az az 1 km legyen mondjuk 150 m...főleg ha bemész egy bevásárlóközpontba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 De akkor már legalább van valami a kezemben, igaz, hogy az nem jogosít fel arra, hogy vezessek...de magyarázkodási alapnak jobb mint egy lajárt jogsi... de feljogosít, mert az A4es, amit kapsz, az maga a jogsi, amíg nem készül el a kártya (2 hét), tehát nem kell magyarázkodni de pesten halál jogsit csináltatni mondjuk én inkább lementem érte kanizsára, ott összesen 3 ember volt előttem bejelentkezés nélkül tehát akár így is megoldhatod és ha két hétre mész, akkor visszafelé fel is veheted az új jogsidat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 akkor bizti szabadság miatt van most ez. mondjuk a horvátoknál valszeg hiába magyarázod a rendőrnek hogy mi az az A4 papír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 akkor bizti szabadság miatt van most ez. mondjuk a horvátoknál valszeg hiába magyarázod a rendőrnek hogy mi az az A4 papír :) kétnyelvű és elfogadják kint is pesten tavasszal is 2-3 hetet kellett várni szerintem be kell ülni az autóba, elmenni bivalybasznádra és ott megcsináltatni drágább, de gyorsabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 akkor bizti szabadság miatt van most ez. mondjuk a horvátoknál valszeg hiába magyarázod a rendőrnek hogy mi az az A4 papír B) Hidd el, hogy meggyőzném, hogy jó az... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Hidd el, hogy meggyőzném, hogy jó az... :) mondanád neki, hogy Audiban is van A4... lássa... igazi... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 mondanád neki, hogy Audiban is van A4... lássa... igazi... B) :) Sőőőőttt...ehhez adták direkt...Ezért nem A3-at vettem, mert a f...szom fog akkora cetlit cipelni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Sőőőőttt...ehhez adták direkt...Ezért nem A3-at vettem, mert a f...szom fog akkora cetlit cipelni... :) pedig az oooo elbírná Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Oh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Oh Szép!!! Ha lenne klímás GSI-m én bizti elgondolkoznék ezen...egyszerű...és szép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Oh ezt is haver árulja. de valószínű felteszi ebayre mert ott 900-ért ment el legutóbb egy garnitúra. Tudod Anti ez is az Andrisé. Ja és megint alkudozik egy túrós caliért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Oh óóóhhh Laci amúgy mér szeretnéd elcserélni az elsőlökődet? Amúgy nekem tökmindegy milyen van fent elől - ködlámpás vagy nélküli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 ha van cabrióhoz bal első oldalablak, az érdekelne... B) mármint ha valaki kapcsolatban áll az úriemberrel, és esetleg lenne neki, akkor várom az infót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 ha van cabrióhoz bal első oldalablak, az érdekelne... :) mármint ha valaki kapcsolatban áll az úriemberrel, és esetleg lenne neki, akkor várom az infót. B) ...az meg neked mi a töknek??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 rövidebb lett az Astra, így elég bele a Cabrio ablaka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 ...az meg neked mi a töknek??? :) A KGspecial kabriónak eltört az oldalablaka, és nem lehet újat kapni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nem használom a ködlámpát nincs is bekötve, szeretném lefalaztatni a helyét és még egy pici más alakítást is szeretnék a lökösön aztán ha ugy is fényeztetnem kell majd akkor meg egyszerűbb ha nem falaztatgatok hanem cserélek. De nem nagyon van jelentkező a dologra. Az én bőrömön van síléctartó is bibibi :) óóóhhh Laci amúgy mér szeretnéd elcserélni az elsőlökődet? Amúgy nekem tökmindegy milyen van fent elől - ködlámpás vagy nélküli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 rövidebb lett az Astra, így elég bele a Cabrio ablaka B) Neked megvan már a másik fele is a kocsinak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Neked megvan már a másik fele is a kocsinak? :) Mire gondolsz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Mire gondolsz? :) én arra az aknaszemre, ami picit átszabta Balázs kocsiját. Vagyis az ő kocsijára. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nem használom a ködlámpát nincs is bekötve, szeretném lefalaztatni a helyét és még egy pici más alakítást is szeretnék a lökösön aztán ha ugy is fényeztetnem kell majd akkor meg egyszerűbb ha nem falaztatgatok hanem cserélek. De nem nagyon van jelentkező a dologra. Aha. Hát enyim olyan szinű mint a kocsid, ha kell, nekem aztán tökmindegy cserélhetünk is akár. Csak meg kell keressem a vonószem takarómat mert úgy elraktam hogy ne lopják le, hogy nem találom sehol :) B Csaba, sorry hogy nem vettem magamhoz a rádiómat, de tegnap nem is voltam otthon, meg még ma sem. Még jelentkezem a rádióval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Oksi , nem zsákbamacskázom, ha csütön lurdizol akkor kinézek és meglesed hogy szimpi e lökösöm. B) Aha. Hát enyim olyan szinű mint a kocsid, ha kell, nekem aztán tökmindegy cserélhetünk is akár. Csak meg kell keressem a vonószem takarómat mert úgy elraktam hogy ne lopják le, hogy nem találom sehol :) B Csaba, sorry hogy nem vettem magamhoz a rádiómat, de tegnap nem is voltam otthon, meg még ma sem. Még jelentkezem a rádióval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts