opel16v Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Látod, wazeee, ezért nem veszek jappán autót B) Milyen gáz lenne a dzsakuzikkal intézni az ilyen garos problémákat... :) Gyúrjááá vazzze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Hát vazze... gyanítom, hogy nekem sem lesz 1xű dolgom, mert én voltam a szerelő... Na igen! Nekem is tetszett,amikor jöttek a boltban azzal,hogy nem szakember szerelte be! Mondom a szakami oklevelem elég lesz kiscsávó? Egyből cserélték! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 háde én vegyész vagyok vazze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Na emberek kicsit feljebb kellene tornáztatni az árát!!! Antié és nem kellene olcsón adni. Én sajna nem tudok rá licitálni mivel én raktam fel. Segítsétek kicsit please itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Na emberek kicsit feljebb kellene tornáztatni az árát!!! Antié és nem kellene olcsón adni. Én sajna nem tudok rá licitálni mivel én raktam fel. Segítsétek kicsit please itt! értem én hogy több pénzt akartok de ez nem tul szép dolog egyébként ha észre veszik jol ki is tiltanak ... akarmit felraktam idáig semmit sem bundaztam meg ... nem kéne a magyarokat mindig ilyen képben feltüntetni 290-320 euro közt fog elmenni licitben kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 értem én hogy több pénzt akartok de ez nem tul szép dolog egyébként ha észre veszik jol ki is tiltanak ... akarmit felraktam idáig semmit sem bundaztam meg ... nem kéne a magyarokat mindig ilyen képben feltüntetni 290-320 euro közt fog elmenni licitben kb pedig rengetegen bundáznak szerinted miért van az hogy újból beállítják licitre a dolgokat? Mert haver licitál és a végén nem megy rá senki és megmarad. Én se csináltam még, de sokan így remélnek több pénzt. Én csak felvetettem persze hogy nem fair, csak egy gondolat volt. Amúgy ANTI figyeld mert a te emil címedet adtam meg oda is mennek majd az infók! Na sok sikert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 pedig rengetegen bundáznak szerinted miért van az hogy újból beállítják licitre a dolgokat? Mert haver licitál és a végén nem megy rá senki és megmarad. Én se csináltam még, de sokan így remélnek több pénzt. Én csak felvetettem persze hogy nem fair, csak egy gondolat volt. Amúgy ANTI figyeld mert a te emil címedet adtam meg oda is mennek majd az infók! Na sok sikert :) kitalálták már a fix és a minimálárat is ... aki pedig igy akar több pénzt az köccse gyogyszerre ... yah és ha mas is csinalja nekünk is kell .. hat hajrá ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 ...yah és ha mas is csinalja nekünk is kell .. hat hajrá ... Ez a magyar mentalitás! B) (vagy inkább :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 A pushing nem magyar találmány - de szerintem nincs is rá szükség itt. Még hat nap van és már 3 licit érkezett, biztos nem fog besülni a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 A pushing nem magyar találmány és a push up ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Hic, Zolinak odadtam fekete kocekát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Köszi Mor! Hát nem tudom ez miért baj, hogy 1 EUR-ról erlindítunk egy licitet, és valaki nyom rá egy 200-at...a lényege csak annyi, hogy nincs kedvem annyit fizetni az ebaynak...ha fair ha nem... :) Amúgy meg amikor a Te neved alatt hírdettük a dbilasom, akkor Bazs meg Piiista nyomták fel az árat ha jól emléxem...még ott röhögtünk, hogy na mi van ha rajtunk marad... :D De végül is másolt csippeket árulni...az korrekt... B) :) ...bár engem nem zavar egyáltalán...csak ezt nem tudtam kihagyni... :omg: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 MOR! A küldést beleírod, hogy ők fizetik nem mi... :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Hic, Zolinak odadtam fekete kocekát :) Köszi! Remélem fel tudja majd használni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Köszi Mor! Hát nem tudom ez miért baj, hogy 1 EUR-ról erlindítunk egy licitet, és valaki nyom rá egy 200-at...a lényege csak annyi, hogy nincs kedvem annyit fizetni az ebaynak...ha fair ha nem... :) Amúgy meg amikor a Te neved alatt hírdettük a dbilasom, akkor Bazs meg Piiista nyomták fel az árat ha jól emléxem...még ott röhögtünk, hogy na mi van ha rajtunk marad... ;) De végül is másolt csippeket árulni...az korrekt... B) :) ...bár engem nem zavar egyáltalán...csak ezt nem tudtam kihagyni... :omg: :o az sem az én motyom volt :D és nem kértem senkit sem hogy nyomjon rá.... mai napig sem kérem .... hogy egy chip masol vagy sem ... sztem tök mind1 és mint latod mostanában nem arulok... de nem mentegetözni akarok yah és nem teli áron adom ha mar masolt a chip és nem ebböl akarok meggazdagodni ... ez is a magyarok marhasága ... ha valaki valamit megjegyez akkor egyböl szoljunk be neki ... ######ok vagytok mind senki nem akar semmiért fizetni .. és minnnél többet akar kaszálni .... és ha lehet meg melozni sem akar vele itt allunk jelenleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 te amit chippet masoltam neked és hasznaltad a kocsit remélem nem volt tul nagy teher hogy masolt chippel közlekedtél esetleg el is adtad belöle ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 ....ez is a magyarok marhasága ... ha valaki valamit megjegyez akkor egyböl szoljunk be neki ... ######ok vagytok mind.... Morgós medve vagy :) Vagy ne intézz erkölcsi intelmeket xyhoz, vagy fogadd el, ha xy is megemlít valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 sztem tök mind1 és mint latod mostanában nem arulok... Akkor az eprom törlő sem kell már, amit kölcsönadtam? B) Nem sürgős, csak majd ha már tényleg nem kell, ne legyen elfelejtve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 A német főnököm is hirdetni szokott E-bayen, és Ő mesélte, hogy a haverjai szoktak licitálgatni, hogy feljebb menjen az ár! :) Szóval, ez nem csak magyar szokás... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 este lesz valamerre mozgás? :) kb. 11után ráérnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 csatlakozom az előttemszólóhoz :) hajógyári ma este? Már ha befogadtok a csapatba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 csatlakozom az előttemszólóhoz B) hajógyári ma este? Már ha befogadtok a csapatba :) Lurdy volt ma, meg meg campóna. Illetve egészen eddig autózás a városban. :omg: Szegény Calinak nagyon melege volt, de 2 körül azért már egész korrekt lett a hőmérséklet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Nekem csak a hajógyári volt, meg kinéztünk a szemétégetőhöz, de az hogy 12.00-kor még mindig 28 fok volt :S melege volt szegénykémnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Na jóvan akkor megnyugodtam... Akartam kérdezni... 98-99 fok körül voltam tegnap este... kicsit aggódtam... ezekszerint ez így betudható a melegnek... Kivételesen kinn voltam szigeten 11től de egy darab GSI-t nem láttam... Volt egy fehér kombi kadett meg egy szürkés A corsa ami azért tartotta a színvonalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 ....Na jóvan akkor megnyugodtam... Akartam kérdezni... 98-99 fok körül voltam tegnap este... kicsit aggódtam... ezekszerint ez így betudható a melegnek.... Nem volt gyanús, hogy pöttyet meleg van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts