FBalazs Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Ezt már asszem írtam az elözö oldalon is. :) De akkor Redi még nem mondta, hogy "igaz, hülye vagyok" Amúgy mindenki tudja, hogy ezzel kellett volna kezdeni. Így megspóroltunk volna 1.5oldalnyi OFFot B)
coupe Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 B) :) :omg: :o igaz, hülye vagyok :) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... (ezzel most jól beégtem :)) :D ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha kijössz vele lurdyhoz 8 ig akkor indulás elött kivillogtatom neked....
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 És igen Detti Szusival jár... Balázska meg gyalog... :) :) ááá... mindig "fuvaroztatom" magam B) De ma OFF Megane 1.4-el próbálok közlekedni. Zabál mint az állat, nem megy, de legalább klíma van benne...
redline Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Próbálod összezavarni itt az embereket B) Azt hittem színvak vagy :) ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :)
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Ú, jó hogy mondod! Még két hét műszakim van! :) Totál kiment a fejemből.
coupe Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :) Bazd+ Redi Te nem vagy egyszerű....pedig mennyit sírtál hogy le fog járni B) :) :omg:
redline Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Bazd+ Redi Te nem vagy egyszerű....pedig mennyit sírtál hogy le fog járni :) B) :) azóta elfogytak a könnyeim csak a véres és táskás szemek maradtak :omg:
opel16v Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :) Megsütött a nap? B) Kéne neked már egy kis tengerpart-szánsájn-dizsi, nem? :omg: Hagyd a melót, oszt tessék elutazni lastminitre! :)
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Hagyd a melót, oszt tessék elutazni lastminitre! :omg: Az hun van? :) B) Nem alapítunk Redinek egy segélyszervezetet?Bankszámlaszámmal,ahova a "hisztialapba" lehet gyüjteni a neki a lét,lakatolásra,szárnyra és egyéb ilyen dolgokra! :)
Tom Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 ....elnéztem a műszakit is, még van egy évem...... Ötös...:)
Rattesid Dénes Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 igaz, hülye vagyok ;) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt... (ezzel most jól beégtem :)) B) :) :omg: Sügér... :o :D
Rattesid Dénes Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Ne báncsad má na! :) Nem bántom csak szégyent hoz a fehér Gsi astrásokra B)
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Ezért örülök, hogy van a müszeregységemben töltés- és olajnyomásmérö müszer is. Így látom, ha valami nem jó. na akkor most kapaszkodj... töltésem a Gabi bc-je szerint normális. se nem nagy, se nem kicsi. szép. A visszajelző meg világít... sőt... fordulat emelésre erősebben... mi a bibi? 1 hónaposak a feszszab. és a diódahíd. :)
redline Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Nem bántom csak szégyent hoz a fehér Gsi astrásokra :) nah kiszólt a lyuk a gödörből B) :) :omg: ki is járt hónapokig 3 keréken fehér a 4.-en gyári szürke gsi felnivel? :o vagy lámpa meg hűtőmaszk nélkül? :D
opel16v Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Akkor ott a gerjesztéssel van vmi problémakör... ha rákapcsolod pl a lámpákat, mennyit esik a fesz?
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Akkor ott a gerjesztéssel van vmi problémakör... ha rákapcsolod pl a lámpákat, mennyit esik a fesz? pár tizedet. Terveztem már, hogy megnézem jobban, de ebben a qtya melegben nincs erőm szerelni...
opel16v Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Ha 1 vagy 2 tizedet esik, az még nem gond, de ha ennél nagyobbat, akkor lehet megint cserélheted a fél belét a generátornak.
mélykék76 Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 kifejtenéd pontosabban? Úhhhh ezt nem kellett volna...... :)
opel16v Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 kifejtenéd pontosabban? Lehet hogy szar az új fesszab vagy diódahíd :) De inkább a diódahídra gondolnék első körben.
opel16v Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Úhhhh ezt nem kellett volna...... :) Mostanában úccse nagyon hallod kellemes hangom, örülhetnél neki inkább B)
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Lehet hogy szar az új fesszab vagy diódahíd B) De inkább a diódahídra gondolnék első körben. Na arra gyanakszom én is... :) Ha igaz, akkor meccselek egyet a céggel, ahonnan vettem...
FBalazs Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Látod, wazeee, ezért nem veszek jappán autót B) Milyen gáz lenne a dzsakuzikkal intézni az ilyen garos problémákat... :)
mackosajt Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Hát vazze... gyanítom, hogy nekem sem lesz 1xű dolgom, mert én voltam a szerelő...
Recommended Posts