Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ezt már asszem írtam az elözö oldalon is. :)

De akkor Redi még nem mondta, hogy "igaz, hülye vagyok"

Amúgy mindenki tudja, hogy ezzel kellett volna kezdeni. Így megspóroltunk volna 1.5oldalnyi OFFot B)

Elküldve

B) :) :omg: :o

igaz, hülye vagyok :) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt...

(ezzel most jól beégtem :))

:D ;) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ha kijössz vele lurdyhoz 8 ig akkor indulás elött kivillogtatom neked....

Elküldve
És igen Detti Szusival jár...

Balázska meg gyalog... :) :)

ááá... mindig "fuvaroztatom" magam B)

De ma OFF Megane 1.4-el próbálok közlekedni. Zabál mint az állat, nem megy, de legalább klíma van benne...

Elküldve
Próbálod összezavarni itt az embereket B)

Azt hittem színvak vagy :)

ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :)

Elküldve
ááááá ez egy ilyen időszak....elnéztem a műszakit is, még van egy évem......most annak is örülök, hogy luk van a s*******en és szelel... :)

Bazd+ Redi Te nem vagy egyszerű....pedig mennyit sírtál hogy le fog járni B) :) :omg:

Elküldve
Bazd+ Redi Te nem vagy egyszerű....pedig mennyit sírtál hogy le fog járni :) B) :)

azóta elfogytak a könnyeim csak a véres és táskás szemek maradtak :omg:

Elküldve

Megsütött a nap? B)

Kéne neked már egy kis tengerpart-szánsájn-dizsi, nem? :omg:

Hagyd a melót, oszt tessék elutazni lastminitre! :)

Elküldve
Hagyd a melót, oszt tessék elutazni lastminitre! :omg:

Az hun van? :) B)

Nem alapítunk Redinek egy segélyszervezetet?Bankszámlaszámmal,ahova a "hisztialapba" lehet gyüjteni a neki a lét,lakatolásra,szárnyra és egyéb ilyen dolgokra! :)

Elküldve
Ezért örülök, hogy van a müszeregységemben töltés- és olajnyomásmérö müszer is.

Így látom, ha valami nem jó.

na akkor most kapaszkodj... töltésem a Gabi bc-je szerint normális. se nem nagy, se nem kicsi. szép. A visszajelző meg világít... sőt... fordulat emelésre erősebben... mi a bibi? 1 hónaposak a feszszab. és a diódahíd. :)

Elküldve
Nem bántom csak szégyent hoz a fehér Gsi astrásokra :)

nah kiszólt a lyuk a gödörből B) :) :omg:

ki is járt hónapokig 3 keréken fehér a 4.-en gyári szürke gsi felnivel? :o vagy lámpa meg hűtőmaszk nélkül? :D

Elküldve
Akkor ott a gerjesztéssel van vmi problémakör... ha rákapcsolod pl a lámpákat, mennyit esik a fesz?

pár tizedet. Terveztem már, hogy megnézem jobban, de ebben a qtya melegben nincs erőm szerelni...

Elküldve
Lehet hogy szar az új fesszab vagy diódahíd B) De inkább a diódahídra gondolnék első körben.

Na arra gyanakszom én is... :)

Ha igaz, akkor meccselek egyet a céggel, ahonnan vettem...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.