Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
szolidaritást vállalok az elektromos gondokkal küszködőkkel...mentem este egy kört a Vácin és 3x villant fel a sárga lámpa.... :)

mi lehet ez? nem szeretnék ottmaradni valahol......azért is pucoltam gyorsan haza B) :)

Menj át Tomhoz és villogtassátok ki, hátha hoz hibakódot. :omg:

Elküldve
monnyuk lambadaszonja. :)

Nekem még soha nem volt bajom lambdaszondával, mióta XE-m van. Pedig már közel járok a 200e C20XE kilóméterhez.

Egyszer volt olyan, hogy a néztük Computerrel az adatokat és lassan szabályzott, de akkor se villant soha Check Engine és a fogyasztásom is teljesen normális volt (8,3-8,6 Vectra 2000). Kicseréltäk és semmi változást nem vettünk észre.

Eddig csak 1 hiba miatt villant ki a motorkontrolllámpa, mégpedig, amikor az Irmscher kombinál elkezdett saját életet élni az AC-relé és akkor kapcsolt ki-be, amikor jónak látta. Csere után semmi.

Elküldve
gázpedált hol tudom meghúzni? ha mezitláb vezetek érzem h lötyög B) :)

Hogy gondolod hogy lötyög? Mintha ki lenne kopva, vagy mintha utána kellene állítani a bowdennak? :)

Elküldve
Hogy gondolod hogy lötyög? Mintha ki lenne kopva, vagy mintha utána kellene állítani a bowdennak? B)

jobbra-balra tudom mozgatni (jobb szakszó mint a lötyög nem jut eszembe :) .) a bowden az okés.

Elküldve
jobbra-balra tudom mozgatni (jobb szakszó mint a lötyög nem jut eszembe :) .) a bowden az okés.

Akkor valószínüleg ki van kopva a pedálod. Ez magában nem nagy gond, de ha nagyon zavar, akkor vagy meg kell nézni, hogy mi kopott szét és kicserélni, vagy csak símán cipöben vezess. B)

Elküldve
Akkor valószínüleg ki van kopva a pedálod. Ez magában nem nagy gond, de ha nagyon zavar, akkor vagy meg kell nézni, hogy mi kopott szét és kicserélni, vagy csak símán cipöben vezess. :)

B)

Elküldve
szolidaritást vállalok az elektromos gondokkal küszködőkkel...mentem este egy kört a Vácin és 3x villant fel a sárga lámpa.... :)

mi lehet ez? nem szeretnék ottmaradni valahol......azért is pucoltam gyorsan haza B) :omg:

Dolgozott a kipörgésgátló... túl erős a verda, és biztos megdobott vmi nyomvájú :o

gázpedált hol tudom meghúzni? ha mezitláb vezetek érzem h lötyög :) :D

Helyettesítsd egy kétállású kapcsolóval. Úgy is (szinte) minden autóban csak a 0/1 állását ismerik, köztes fokozat mintha nem is létezne...

Elküldve
Úgy is (szinte) minden autóban csak a 0/1 állását ismerik, köztes fokozat mintha nem is létezne...

Gázpedálnál miaza a 0? :) B)

Elküldve

gondolom a generátorod tŐtését kéne mérni...

de ha ez boldogít én még mindig nem oldottam meg a relé kérdésem...

:)

nem a check engine-s sárga, hanem a generátor ikonos lámpa

egyébként ma is csinálta

Elküldve
nem a check engine-s sárga, hanem a generátor ikonos lámpa

Hát akkor ha nem csúszik a szíj... nos készülhetsz egy generátor felújításra :)

Előtte még érdemes átnézni, hogy a testkábelek frankók-e, illetve nem lazult-e le az

akkusaru, vagy a generátor +kábele.

Elküldve
Hát akkor ha nem csúszik a szíj... nos készülhetsz egy generátor felújításra :)

csúszni nem csúszik, mert nincs meg a jellegzetes sikító hang :)

miért a szemforgatós szmájli a generátor felújításnál? B)

Elküldve
csúszni nem csúszik, mert nincs meg a jellegzetes sikító hang B)

miért a szemforgatós szmájli a generátor felújításnál? :)

A generátor lámpája nem sárga. Tuti, hogy az villogott?

Elküldve
A generátor lámpája nem sárga. Tuti, hogy az villogott?

igaz, hülye vagyok :o és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt...

(ezzel most jól beégtem :))

B) :) :omg:

Elküldve
igaz, hülye vagyok :o és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt...

(ezzel most jól beégtem :))

B) :) :omg:

Akkor meg villogtassátok ki Tommal, vagy valakivel, hátha kiderül, hogy mit akart mondani.

Elküldve
igaz, hülye vagyok :) és a Futógabinak lesz igaza...tényleg a motorkontroll volt.....a gsitomi is szólt...

Próbálod összezavarni itt az embereket B)

Azt hittem színvak vagy :)

Elküldve
Akkor meg villogtassátok ki Tommal, vagy valakivel, hátha kiderül, hogy mit akart mondani.

Ezzel kellett volna kezdeni...:)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.