Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Hát nekem is vissza kell térnem a digitről a hagyomásosra sajna, de akkor tuti bekerül a plazma. Csak nem tudom melyik számlap legyen 260 vagy 280-as. mert ugye míg f18as váltóm lesz addig nemigen fog 240 fölé menni, de majd a 28-al bíza megnől a topspeed. Hát passz. Az a baj hogy a turbósé nem jó a fordszám miatt azthiszem.

Elküldve
Hát nekem is vissza kell térnem a digitről a hagyomásosra sajna, de akkor tuti bekerül a plazma. Csak nem tudom melyik számlap legyen 260 vagy 280-as. mert ugye míg f18as váltóm lesz addig nemigen fog 240 fölé menni, de majd a 28-al bíza megnől a topspeed. Hát passz. Az a baj hogy a turbósé nem jó a fordszám miatt azthiszem.

miert is kéne ki venni a digitet ???

nekem f28 as valtoval van a kadett lcd és 2km/h pontossaggal muxik a gps szerint 

Elküldve

Ez mind attól függ, hogy mit akarsz.

Szerintem a 260-as elég lesz, mert számlapot nem lehet csak úgy cserélni, mert mások a beosztások is.

Tehát ahogy eddig is megbeszéltük, A Vectra V6 müszeregységéböl kiszedjük a vízhö és a tankszintjelzö müszert és belepakoljuk egy Astráét és már készen is lesz. Ha 280-asat akarsz, akkor meg kell venni egy turbó müszeregységet és belerakni a V6 ford.számméröjét. De onnantól már nem fogsz tudni szettet venni a plazmaszámlapokból.

Elküldve
miert is kéne ki venni a digitet ???

nekem f28 as valtoval van a kadett lcd és 2km/h pontossaggal muxik a gps szerint

a hathenger miatt.

Elküldve
a hathenger miatt.

attol meg muxik az a digittel hogy 6henger a fordulatszamjel az fordulatszam jel nem ??

és ebay on is van egy par kadett lcd amit v6hoz arulnak

szal nemértem a problémát

Elküldve
attol meg muxik az a digittel hogy 6henger a fordulatszamjel az fordulatszam jel nem ??

és ebay on is van egy par kadett lcd amit v6hoz arulnak

szal nemértem a problémát

Nem jó hozzá, mert ezek a trafóról veszik a fordulatszámjelet és a V6 50%-al többet mutatna egy 4 hengeres ford.számmérön, mint amennyit ténylegesen forog.

Elküldve
Nem jó hozzá, mert ezek a trafóról veszik a fordulatszámjelet és a V6 50%-al többet mutatna egy 4 hengeres ford.számmérön, mint amennyit ténylegesen forog.

Csak figyelek és tanulok.:)

Elküldve
Húúú akkor valami ilyesmi nekem is kéne, és tudnék 260-at én is menni az OOOO-val... :) B)

Szerintem is csak pont ez az egy akadálya van. Rendelj majd nekem is egyet légyszi. :)

Elküldve

Pont ezért mondom hogy fura mert nem 95 utáni ...

1994 májusban gördült ki...

A különbségek azért vannak,mert a Tied is 95 utáni,és elég sokmindent változtattak rajta
Elküldve
a mostani turbonyomasméröm 60euroért vettem és 240$ az ujjára .. Greddy no ez mar igy korrekt .. bar az enyem hasznalt volt

Nincs róla képed? Kiváncsi vagyok.

Elküldve

szolidaritást vállalok az elektromos gondokkal küszködőkkel...mentem este egy kört a Vácin és 3x villant fel a sárga lámpa.... :)

mi lehet ez? nem szeretnék ottmaradni valahol......azért is pucoltam gyorsan haza B) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.