redline Elküldve Július16, 2007 Elküldve Július16, 2007 b+ csütörtök óta aludtam 9 órát, de átköltöztettük a céget sikeresen...a t-offline miatt csak nettó fél napot vesztettünk B) .... délután 4or elaludtam a pirosnál :) látom szépen termeltetek pár nap alatt :) grat Demonak :omg:
Tom Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 haverral jövünk a nagykőrösin kifele a senivel...haver vezet... hátulról közeledik egy tunyingos G astra, tapad majd jobbról megelőz.az RS tuningos Coupe volt...haver kérdi megkergessük ? mondom persze :omg: hamar utolértük és utána durvát kapott pedig ő is tolta neki...késöbb mellénk érnek a kereszteződésnél, a vezető nem nézett át csak a mellette ülő lány. odanéz a srác is kérdem az anyósülésből hogy hányas a kocsi.mondja h 1.8... annyit mondtam csak h 3000 majd megütögettem a kocsi oldalát és elhúztunk B) nem volt szép dolog de jó volt egy ilyen bohóctuningosat otthagyni :) jah és rá volt irva h eladó Ötös. :)
Atommanó Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Na nekem is volt sztorim tegnap... :) Mentünk a Plázsra...Kerepesi...Valami dübörgő 5-ös BMW...nem tudom milyen moci volt benne, de szépen muszikált... Állunk egymás mellett a lámpánál...kicsit elkezdtem mindig egy picit előbbre gurulni, mintha a jobb rajtpozíció lenne a cél...erre a gyerek vette a lapot... B) Detti röhög, hogy na ebből mi lesz...mondom semmi, mert sok értelme nincs gyorsulni...csak úgy csinálunk mint ha...aztán majd szépen lájtosan elindulunk a lámpától...srác is gurulgat elötte...lámpa vált, zöld...mindketten olyan lájtosan indultunk el, hogy nem hittem el...ott döcögtünk 20-szal egymás mellett... :) Aztán átszól a srác, hogy nyomd neki...mondom minek.... Na akkor trepni, füst...BMW meg elhúz...majd megvárnak...(annyira mondjuk nem kaptunk nagyon sokat...) Na akkor kérdezik, hogy ez nem S4???? Hát mondom nem....ez csak álca...ez egy "S"4... :omg: Viszont tetszett nekik ahogy visít a turbó... :o :D Na aztán találkoztunk Balázskával (aki nem tudom emléxik e ránk tegnapról), a haverjával (akit csak 1 percig láttunk mert utána 2 órán keresztül rókázott a budiban), majd megjöttek Piiistáék (akik megmentettek a Hősök terei kerékbilincstől) Szép este volt... ;)
FBalazs Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Nem volt semmi probléma... ma meg persze reggel 7kor keltem, 8.30kor találkoztam a lányokkal, és 9re beértünk melózni. Este? Valaki?
Lacee Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Találtam a winyóm egyik eldugott sarkában egy ilyet: Dr. Hans Rüdiger Etzold Opel Astra F Javítási Kézikönyv 100 mega az egész(330 oldal!) és egy PDF-ben van. Számomra újdonság és van is benne némi hasznos infó, természetesen van benne c20xe , c20ne is többekközt. Lehet csak nekem új de ha valakinek mégis kell akkor szívesen feltöltöm valahova.
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 "Lehet csak nekem új de ha valakinek mégis kell akkor szívesen feltöltöm valahova." ... :excl:
FBalazs Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39732 ejnye...
Lacee Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Na, 3-szor néztem át az oldalad de végül megtaláltam B) Akkor nem tőtök sehova semmit :) magamba egy kis kólát max. "Lehet csak nekem új de ha valakinek mégis kell akkor szívesen feltöltöm valahova." ni má, mit dobott a gép. :)
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 hihi! Egészségedre druszám! Balázs! A styling sem bírja a caddy-t Racce alatt! :)
Lacee Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Köszi :omg: Amúgy ez a plazma mennyire megbízható szerinted? Elég mutatós ám :) Az ára is B) hihi! Egészségedre druszám! Balázs! A styling sem bírja a caddy-t Racce alatt! :)
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 1 éve hibátlanul megy. Ebayről érdemesebb venni, mert olcsóbb. :)
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 1 éve hibátlanul megy. Ebayről érdemesebb venni, mert olcsóbb. B) :) jól mondod... :)
Lacee Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Háttő ... Ebay dojcsland Frigate Tunying mindkettőnél 20.000 Ft... no de mindegy is mert nálam ez csak sajnos a hosszútávú tervek közt szerepel. De az biztos hogy tényleg jól néz ki!
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 :) jól mondod... B) ja és érdemes veled felvenni a kapcsolatot a hazaszálltás ügyében. No meg Dénes kollégával! :)
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 (edited) Háttő ... Ebay dojcsland Frigate Tunying mindkettőnél 20.000 Ft... no de mindegy is mert nálam ez csak sajnos a hosszútávú tervek közt szerepel. De az biztos hogy tényleg jól néz ki! kukk... itt 49 euro a drágább... és az pont olyan, mint az enyém, gyártmányilag. igaz, neked 8000-ig kéne a fordulatszámmérő, ha jól emléxem? vagy tévedek? Módosítva Július17, 2007 : mackosajt
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 ja és érdemes veled felvenni a kapcsolatot a hazaszálltás ügyében. No meg Dénes kollégával! B) Jól mondod, megint csak... :) Újratöltve Cartárs az E-BAY Master, én meg csak a szállítmányozó :)
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 "csak" szállítmányozó! :) azért a számlapban pont te voltál a Master is. B) :)
warwolf Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 "csak" szállítmányozó! B) azért a számlapban pont te voltál a Master is. :) :omg: Meg még pár apróságban ish....... :)
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 jóvanna... :) de mostmár oda jutottunk, hogy a Dénes az ilyen ügyek intézője :) én nem beszélni dajcsul B)
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 csak dolgozni dajcsban. und kézzellábbalkapálózva beszélgetsz. :)
Lacee Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Ejha, látom van itt aki szaki a témában B) Hát 7000-ig van a fordulat de a Km/h az 260... Az enyém valami nagyon speckó 'edisön' mert ugye csatis a műszeregység, nem bowdenes de ugye minden másban is fura mert a fűtőradiátor is más volt a kormányom is ritka eléggé, a bőr is ugyebár...szóval nemtudom ezt milyen Jürgen tákolta össze :)
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 csak dolgozni dajcsban. und kézzellábbalkapálózva beszélgetsz. :) na azért nem egészen, megérteni megszoktam mit akarnak B) De tényleg elég fontos, hogy tudja az ember, mi van leírva a hirdetésben,kollegám beszélni dajcs, mégis beleszalad 1 eladásba, mert nem jól értelmezte azt ami le van írva :)
coupe Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Az enyém valami nagyon speckó 'edisön' mert ugye csatis a műszeregység, nem bowdenes de ugye minden másban is fura mert a fűtőradiátor is más volt a kormányom is ritka eléggé, a bőr is ugyebár...szóval nemtudom ezt milyen Jürgen tákolta össze :) Az enyémnek is csatis és nem bowdenes...Ha jól emlékszem
coupe Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 A különbségek azért vannak,mert a Tied is 95 utáni,és elég sokmindent változtattak rajta
Recommended Posts