MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ez kurvä jó!!!Tetszik a barbie verda Ken! :omg: :) :) :o B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Ez kurvä jó!!!Tetszik a barbie verda Ken! :) Valamelyik képen egy rószaszín autó lett elrejtve ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 :) :) :D B) Ércsed a viccet Pistám! :omg: Majd ha dohog a V6 benne,megnézzük! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Bevállalós dolog a kész fény után fújkálni a kasztnit B) Szép lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Bevállalós dolog a kész fény után fújkálni a kasztnit B) Úgy ismered a hajósi részleget,mint akik nem bevállalósak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 én nem políroztatnám telibe a felnit, így is nagyon szép :) igazából - szerintem- az a6-a8 stílusú felnik mutatnak szépen fullpolírral Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Szép a szín. Sztm akkor is full polír,pláne ehez a színhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Megjöttem Pécsröl, a gyorsulásról. EVO szervezés volt, de meglepöen gyakran lehetett indulni. :) Sajnos ez is csak 201m volt, de nem baj, mert tulajdonképpen abban elég jó szoktam lenni. A mai legjobb idöm 9,003@123,3km/h. Ez volt az abszolút lagjobb idö a kategóriában. De a legjobb, hogy mivel már végre lehet normálisan váltani a vassal, ezért elsö lettem a kategóriában! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Szép a szín. Sztm akkor is full polír,pláne ehez a színhez. Én megvárnám, hogy mit mutat perempolírral ha alatta van. Aztán ha nem elég, akkor még mindig lehet a csillagot is políroztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Megjöttem Pécsröl, a gyorsulásról. EVO szervezés volt, de meglepöen gyakran lehetett indulni. :) Sajnos ez is csak 201m volt, de nem baj, mert tulajdonképpen abban elég jó szoktam lenni. A mai legjobb idöm 9,003@123,3km/h. Ez volt az abszolút lagjobb idö a kategóriában. De a legjobb, hogy mivel már végre lehet normálisan váltani a vassal, ezért elsö lettem a kategóriában! :omg: Gratulálok, nagyon szép eredmény! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Megjöttem Pécsröl, a gyorsulásról. EVO szervezés volt, de meglepöen gyakran lehetett indulni. B) Sajnos ez is csak 201m volt, de nem baj, mert tulajdonképpen abban elég jó szoktam lenni. A mai legjobb idöm 9,003@123,3km/h. Ez volt az abszolút lagjobb idö a kategóriában. De a legjobb, hogy mivel már végre lehet normálisan váltani a vassal, ezért elsö lettem a kategóriában! :) Mennyien voltatok ? Kjupát kaptál ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Innen egyedül mentem, aztán Pécsváradon csatlakoztam pár ismeröshöz. Na meg ott volt az a zöld C20NE A corsás is, azt is ismerem. Most elöször tudtam elverni, igaz talán 10 centivel! B) Igen, kupát is kaptam, meg felállhattam a dobogó legfelsö fokára is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Innen egyedül mentem, aztán Pécsváradon csatlakoztam pár ismeröshöz. Na meg ott volt az a zöld C20NE A corsás is, azt is ismerem. Most elöször tudtam elverni, igaz talán 10 centivel! :) Igen, kupát is kaptam, meg felállhattam a dobogó legfelsö fokára is! :) Pikcsőr a jeles eseményről ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Pikcsőr a jeles eseményről ? :) Még nincs, remélem találok valahol a neten képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Szép a szín. Sztm akkor is full polír,pláne ehez a színhez. először felrakom így aztán majd meglátom. Én is a full felé hajlok. Meg utána vissza lehet csiszolni és fújni. Majd meglátom. Köszi a véleményeket, jövő héten rakom fel a kész kasznis képeket. Juj de várom már. Hosszú volt ám ez a 2,5 hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Innen egyedül mentem, aztán Pécsváradon csatlakoztam pár ismeröshöz. Na meg ott volt az a zöld C20NE A corsás is, azt is ismerem. Most elöször tudtam elverni, igaz talán 10 centivel! B) Igen, kupát is kaptam, meg felállhattam a dobogó legfelsö fokára is! :) gratula akkor a kupát holnap meg is tekintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Innen egyedül mentem, aztán Pécsváradon csatlakoztam pár ismeröshöz. Na meg ott volt az a zöld C20NE A corsás is, azt is ismerem. Most elöször tudtam elverni, igaz talán 10 centivel! B) Igen, kupát is kaptam, meg felállhattam a dobogó legfelsö fokára is! :) Drakula!Viszont ideje lenne kisit megbolondítani a vasat.......Nehogymá egy C20NE megszorongasson bázz..... :) Itt is minden most a rajton múlt kb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Demo! Gratula az eredményhez! Szép volt!!! :) Mor, alias Péééé... B) Szeritem full polír...szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 turbó cali ennyiért? szerintem elírtak valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na vettem ma egy ilyet... :) Reszkessetek GSI-k... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 turbó cali ennyiért? szerintem elírtak valamit. Nyilván kisit sántít......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Demo! Gratula az eredményhez! Szép volt!!! :) Mor, alias Péééé... B) Szeritem full polír...szerintem... :omg: jó ha össze van rakva a kocsi és felpróbálva a felni akkor majd megint szavazhattok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 turbó cali ennyiért? szerintem elírtak valamit. Lehet, hogy a végét járja...meg kár hogy piros... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 turbó cali ennyiért? szerintem elírtak valamit. vagy nincsenek magyar papírjai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na vettem ma egy ilyet... :omg: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/6239/64.jpg Reszkessetek GSI-k... :) B) Na talán meleg van a lakásban hogy hűteni kell a levegőt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts