Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Azt is intézem...Teeeeeeee.... nem intézni kell hanem cserélni Teeeeeeeeeeeee.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát akkor már látod, hogy milyen nehéz is itt gyűjteni a másodperceket. Én egyébként a mostaninál jóval gyengébb konfiggal mentem 9.3-at 200 méteren, ez a turbós vti meg 9.8-at tud ugyan ezen a távon. Mégis 200 méter végére csak 1-2 autót adok a pirosnak. Én meg 9.1-et mentem 200-on, és amikor a Norbi 8.7-et ment, akkor volt nagyon érdekes a futam, hogy 400-on utolértem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 nem intézni kell hanem cserélni Teeeeeeeeeeeee.... <_< Jó, csak ha itt rohadok...meg kúszok, mászok a Balcsin a Te tiszteletedre...akkor nincs mikor... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 ...meg kúszok, mászok a Balcsin a Te tiszteletedre...akkor nincs mikor... :rolleyes: <_< ;) :D ilyen szép ajándékot sosem kaptam még :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 :rolleyes: <_< ;) ilyen szép ajándékot sosem kaptam még :D Gergő azért adott szebbet nem??? Előadott egy jelenetet a Bucó, Szetti, TACSi-ból... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 elég csak a kapcsolók burkolatát leszedni. 3 csavar alul + 2 a kormány mögötti részen közvetlen. Azokat a kormány elforgatásával ki tudod venni. Nem kell levenni a kormányt. Aztán ahhoz is hozzáférsz, amihez most még nem. :rolleyes: Köszi, de közben rájöttem hogy nem tudom szépen lefesteni, inkább veszek gyári burkolatot amit nem kell festegetni, itt meg is ragadom az alkalmat ha valakinek van eladó az szóljon. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 A GSi-ben a kipörgésgátló egy átok, mert a folytószelepháznál szabályoz, nem pedig a kereket fékezi, így állandóan befullad. Nah kezdek örülni, hogy az enyém nem működik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Dettó :rolleyes: Nah kezdek örülni, hogy az enyém nem működik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Köszi, de közben rájöttem hogy nem tudom szépen lefesteni, inkább veszek gyári burkolatot amit nem kell festegetni, itt meg is ragadom az alkalmat ha valakinek van eladó az szóljon. THX Dini!!! Keresnek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Milyen érdekes mióta GSI-m van azóta mindig kóstolgatnak az utakon, szinte minden 10. piros lámpánál engem meg nem :P ....bár lehet azért mert nemmernek <_< :rolleyes: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 a legtöbben gyarit .. de én F6DTC -t ajanlok bele Jól jött ez az infó mert nekem hamarosan cserés lesz <_< Hát akkor már látod, hogy milyen nehéz is itt gyűjteni a másodperceket. Én egyébként a mostaninál jóval gyengébb konfiggal mentem 9.3-at 200 méteren, ez a turbós vti meg 9.8-at tud ugyan ezen a távon. Mégis 200 méter végére csak 1-2 autót adok a pirosnak. Ez a 9,8 nem vmi nagy idő.Én mint írtam 9,9et mentem és ha jól emlékszem 126 vagy 127 volt a sebességem.De megvan vhol a cetli amit odaadtak visszafelé jövet és azon rajta van minden pontosan.Mondjuk a 400m-es ideje biztos érdekesebb! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ez a 9,8 nem vmi nagy idő.Én mint írtam 9,9et mentem és ha jól emlékszem 126 vagy 127 volt a sebességem.De megvan vhol a cetli amit odaadtak visszafelé jövet és azon rajta van minden pontosan.Mondjuk a 400m-es ideje biztos érdekesebb! :rolleyes: Hát igen. Ehhez még a célsebességet érdemes nézni, az is nagyon árulkodó tud ám lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ha már ott tartunk hogy ki mivel próbálkozott mostanság én a múltkor bekóstoltam ezt.Meg kell vallani nem nagyon akart lefelé szakadozni mögüllem.Bár én vittem egy +főt is magammal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ha már ott tartunk hogy ki mivel próbálkozott mostanság én a múltkor bekóstoltam ezt.Meg kell vallani nem nagyon akart lefelé szakadozni mögüllem.Bár én vittem egy +főt is magammal. Nézd meg a súlyát is <_< nem olyan rosszak ezek a gti-k amúgy.. Megjöttem a szakitól.. könnyen lehet h az akksim szarakodik... hiába bírja jó, hiába a jó indítás.. már öreg.. terhelve eléggé leesik a deleje... Szal legalább egy próba erejéig be kellene rakni egy másikat, elvileg jót, hogy megszünik-e a nyekergés... :S Szal asszem,most én is akksit keresek... A G-Astra 120A -res bosch generátor meg elképzelhető hogy beaplikálható... állna el az eső.. le is mérném..és akkor a delphi megy a .. mondjuk a kukába.. de azért inkább eladom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 15 colos felnihez mi a gyári váltó? mármint a gumi méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Szal legalább egy próba erejéig be kellene rakni egy másikat, elvileg jót, hogy megszünik-e a nyekergés... :S Ha közel vagy a dunaplázához gyere el és átrakjuk az enyémet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 15 colos felnihez mi a gyári váltó? mármint a gumi méret. 195/55R15 (vagy 195/50R15). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Ha közel vagy a dunaplázához gyere el és átrakjuk az enyémet.... Hmm.. ez meggondolandó. közel vagyok.. ráadásúl hugommal pont most veszekedtem egyet,mert tescozni akart.. :rolleyes: Nem érti.hogy a kocsi most fontosabb... Privibe vagy itt ahogy gondolod, dobj már egy telcsi számot, és megbeszéljük.. Hugit bedobom másnem tescoba, mig vásárol addig mi meg tudjuk játszani a cserét.. Gyári autósmagnód van? Ha igen, akkor tudod a kódját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Én utoljára vele küzdöttem...Jeep srt8... Nem volt vicces kicsit sem... Itt egy videó...ez lájtos... Youtubon van azért pár olyan amikor megnézik, hogy hogy megy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Én 205/50 15-ről tok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hmm.. ez meggondolandó. közel vagyok.. ráadásúl hugommal pont most veszekedtem egyet,mert tescozni akart.. :rolleyes: Nem érti.hogy a kocsi most fontosabb... Privibe vagy itt ahogy gondolod, dobj már egy telcsi számot, és megbeszéljük.. Hugit bedobom másnem tescoba, mig vásárol addig mi meg tudjuk játszani a cserét.. Gyári autósmagnód van? Ha igen, akkor tudod a kódját? Nem titok hogy hol lakom és mi a számom, Faludi ut 6/a 8e 25 számom 0630 530-3809 nincs magnó a kocsimban! De nem az akksim kell? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 195/55R15 (vagy 195/50R15). De akkor most melyik is pontosan? szeretném ha a Km óra amit mutat az valós is lenne, 55 vagy az 50 magasság a gyári váltó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Én 205/50 15-ről tok... <_< Olyan is van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 De akkor most melyik is pontosan? szeretném ha a Km óra amit mutat az valós is lenne, 55 vagy az 50 magasság a gyári váltó? A gyári váltó a /55, de a /50-nel a sebmérő közelebb van a valósághoz. Ráadásul olcsóbb és kisebb oldalfal miatt még van pár egyéb kedvező tulajdonságai is uttartás szempontjából. De ahogy Anti mondta a 205/50R15 is váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 A gyári váltó a /55, de a /50-nel a sebmérő közelebb van a valósághoz. Ráadásul olcsóbb és kisebb oldalfal miatt még van pár egyéb kedvező tulajdonságai is uttartás szempontjából. De ahogy Anti mondta a 205/50R15 is váltó. Thenx :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts