Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
;)

:lol:

:rolleyes:

:D

ááááááááááááá :P

A TeTubus-t ugyan jobban kedvelem, de az nem annyira autentikus. <_<

Elküldve
A TeTubus-t ugyan jobban kedvelem, de az nem annyira autentikus. :rolleyes:

a tecső nekem szimpibb <_<

Coupe ! este viszek neked szőnyeget...

Elküldve
jah, annak jobb a teljesítmény / súly aránya ;)

csak néha gondok vannak a tapadással :rolleyes:

Hát ésszel kell kanyarodni vele, vagy legalább is vadul kapaszkodni! <_<

Elküldve
Felesbe szőve...17 cm-s rojtokkal, 2 mm-re ültetve, frissen porszívózva...eladó...

alright.gif

hump.gif

Örömmel konstatálom, hogy nem csak én vagyok pihnet...... :rolleyes:

Elküldve
Ez nem nagy szám. Az igazi smiley akkor lenne, ha Anti ugrálna rojtos szoknyában, és közben ponpont rázna. :rolleyes:

Szerintem fogadásból simán megcsinálná <_<

Csak motiválni kéne valamivel ;)

Elküldve
Felesbe szőve...17 cm-s rojtokkal, 2 mm-re ültetve, frissen porszívózva...eladó...

alright.gif

hump.gif

aztán jön majd a sok narancs-fekete és kék-fekete szönyeg...angel eyes állólámpákkal na meg Fk fotelekkel... :rolleyes:

Elküldve
aztán jön majd a sok narancs-fekete és kék-fekete szönyeg...angel eyes állólámpákkal na meg Fk fotelekkel... :rolleyes:

...kimaradt a turbónyomásmérő kakukkosóra...

Elküldve
Na meg rakjad felfelé 200forinté a szarvájilngra,hogy lehessen zsírozni,meg párbajoztatni!

Úgyis a FUN-ba tennék, mert a Abdul és Juszuf szőnyege sokkal faxább, és úccse hinnék el, hogy ez csak egy széria szőnyeg........ :rolleyes:

Elküldve
Úgyis a FUN-ba tennék, mert a Abdul és Juszuf szőnyege sokkal faxább, és úccse hinnék el, hogy ez csak egy széria szőnyeg........ :rolleyes:

Főleg, hogy ezeket állandóan szőni kell...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.