Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Köszi Anti, Köszi Gabi.

MÁr tudom a választ :rolleyes:

Annyi még eszembe jutott, hogy lehet a kuplungot is össze kell variálni, de lehet hogy

abszolút passzol. <_<

Elküldve

Most olvastam a CS-n hogy magyar a leggyorsabb elsőkerekes autó európában......Kár hogy nem opel,de azért így is jó az eredmény :rolleyes: <_<

Elküldve
Most olvastam a CS-n hogy magyar a leggyorsabb elsőkerekes autó európában......Kár hogy nem opel,de azért így is jó az eredmény <_< ;)

Nem is ez a brutál, hanem van itthon másik 1.6, amit 4 tizedet ad még ennek is... :rolleyes:

Igaz az hátsókerekes.

Elküldve

Halihóóó emberek!

Megjött postán az osztrák találkozóról a kupa! Nem kicsi...nagy... :rolleyes:

Aki nem tudná, azért kaptuk, mert mi voltunk a legnagyobb külföldi résztvevő klub (legnagyobb létszámban megjelent)...

Kéne valami közös kép vele...fel lehetne rakni akár az oldalra is...

Ötletek, vélemények?

Elküldve
Ezen nagyon babaturbó van. <_< :D

Eltelhet egy kis idő, mire felpörög..... talán van egy kisebb töltő is, ami addig besegít ;).... viszont aztán.... :rolleyes:

Elküldve
Van kispolák is ami jobb időt megy...ettől függetlenül első kerekes kategóriában most ő a nyerő... :rolleyes:

Milyen 1.6os kispolák van?

Elküldve
Halihóóó emberek!

Megjött postán az osztrák találkozóról a kupa! Nem kicsi...nagy... ;)

Aki nem tudná, azért kaptuk, mert mi voltunk a legnagyobb külföldi résztvevő klub (legnagyobb létszámban megjelent)...

Kéne valami közös kép vele...fel lehetne rakni akár az oldalra is...

Ötletek, vélemények?

Hát én nagyon szívesen felpakolom. :rolleyes:

Lanti még beszámolót is küldött az is kint lesz hamarosan. <_<

Elküldve
Eltelhet egy kis idő, mire felpörög..... talán van egy kisebb töltő is, ami addig besegít <_<.... viszont aztán.... :rolleyes:

Mint a régi krazok felkészítése a trial versenyekre... akkora tömegű a turbója, hogy még 10mp-ig lendületből

tölt, miután elveszik a gázt ;)

Elküldve
nem azt mondtam, hogy az 1.6...

hanem hogy kispolák IS van ami jobb időt megy...kettő is...

Jó de itt most a kategóriáról volt szó.

Nyilván van még pár autó ami jobbat megy nála, mérettől függetlenül, de mindegyik van vele egy kategóriában.

Elküldve
Van itt egy-két hasonló ratyi verda a parkolóban... Gyere be, kérd el egy körre <_<

Jah, az AMG elkelt múlt héten :rolleyes:

A tiéddel mi van?Megvan már a jobb oldala?

Elküldve
130-ig egész jó,de onnan kispályás! :rolleyes:

Ez így tényleg gáz, hogy nem lineáris az óra. Viszont nagyon brutált megy...

Elküldve
Egy picit OFF lesz amit most fogok írni de talán érteni fogjátok.

Az egyik kedvenc filmem Anthony Hopkins szereplésével a Leggyorsabb Indián ami megtörtént eseményt dolgoz fel.

Egy Új Zélandi féfi Burt Munro egy 1920-as!! Indiánnal sebességi rekord megdöntésén fáradozik és az egyik jelenetben egy kisfiú megkérdi tőle hogy miért csinálja?

Errő ő azt feleli:Mert 5perc alatt többet él át a motoron mint más ember egész életében!

Talán ez sok autóépítő esetében is igaz lehet,és ez valóban megfizethetetlen!

1ébként csodálatos film ajánlom mindenkinek! <_<

valoban jo film már2x megneztem ... és igen csak rátapintottal a lényegre :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.