Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ige, ensuldigum! de siettem reggel azért furakodtam <_< amúgy meg mögöttem lévő nyikorgott mert satuzott :rolleyes:

Legalábbis dugóban nem akartam állni viszont kifele m5ön meg szoktak mérni és ott meg azért nem nyomtam :D

Te bátor voltál :P

vagy hülye ;)

Elküldve
jaaa tényleg csak meg kell keresnem a masinát

MSN-re is feljöhetnél, mert akkor megkeresem a gyereket, akinek van Chipe a C25XE vezérlöjébe, hogy jó legyen az MV6-hoz.

Elküldve

Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet :rolleyes: Nem nehéz ám.

Elküldve
Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet <_< Nem nehéz ám.

Demó te nem!!! :rolleyes:

Elküldve
Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet :rolleyes: Nem nehéz ám.

Én is játszhatok? <_<

Elküldve
Talán a sárga olajsapkás? :rolleyes:

Még nem árulok el semmit, de van pár különbség a motorokon amiböl ki lehet találni, hogy melyik származik Omegából és melyik Vectrából.

Elküldve
Én meg csinálok egy képet, amin bejelölöm a különbségeket.

Várjuk az okítást :rolleyes:

Úccse sok közünk volt eddig a V6 systems-hez <_<

Hát akkó mondjuk tippem a fekete sipkás inkább ;)

Elküldve
Várjuk az okítást <_<

Úccse sok közünk volt eddig a V6 systems-hez ;)

Hát akkó mondjuk tippem a fekete sipkás inkább :D

:P Szeretem a sört, tudod nem a dobozost hanem a rekeszest :rolleyes:

Elküldve

jöhetnek a rajzok Demó. Amúgy: nívó, motortartó, leömlők,... Mondjuk kis átverésnek felcseréltük az olajbetöltöket. Mv6-é áll olyan hülyén felfelé.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.