Gelko Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ige, ensuldigum! de siettem reggel azért furakodtam <_< amúgy meg mögöttem lévő nyikorgott mert satuzott :rolleyes: Legalábbis dugóban nem akartam állni viszont kifele m5ön meg szoktak mérni és ott meg azért nem nyomtam :D Te bátor voltál :P vagy hülye ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Azé csaknem ;) maradjunk a vakmerőben :rolleyes: vagy hülye <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Pé, rakjál fel valami képet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Pé, rakjál fel valami képet! :rolleyes: jaaa tényleg csak meg kell keresnem a masinát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 jaaa tényleg csak meg kell keresnem a masinát MSN-re is feljöhetnél, mert akkor megkeresem a gyereket, akinek van Chipe a C25XE vezérlöjébe, hogy jó legyen az MV6-hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Na íme: Azért haladunk vele pár dolog már átpakolva <_< Ja még egy kép:-mekkora kupi van :rolleyes: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 A második kép csalóka, mert nem állva alszok rajta! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 A második kép csalóka, mert nem állva alszok rajta! :rolleyes: Hát? WC-zel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet :rolleyes: Nem nehéz ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet <_< Nem nehéz ám. Demó te nem!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet :rolleyes: Nem nehéz ám. Én is játszhatok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Demó te nem!!! :rolleyes: Kár! <_< Van pár apró különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Talán a sárga olajsapkás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Talán a sárga olajsapkás? :rolleyes: Még nem árulok el semmit, de van pár különbség a motorokon amiböl ki lehet találni, hogy melyik származik Omegából és melyik Vectrából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Én meg csinálok egy képet, amin bejelölöm a különbségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Mondjuk a kuplung a jobb oldalin omegáé inkább szerintem. :rolleyes: Mármint a fekete sipkáson. <_< Na mindegy, szabad a gazda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Talán a sárga olajsapkás? :rolleyes: <_< olyan nincs hogy talán. vagy vagy. vagy te iszol vagy én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Én meg csinálok egy képet, amin bejelölöm a különbségeket. Várjuk az okítást :rolleyes: Úccse sok közünk volt eddig a V6 systems-hez <_< Hát akkó mondjuk tippem a fekete sipkás inkább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Várjuk az okítást <_< Úccse sok közünk volt eddig a V6 systems-hez ;) Hát akkó mondjuk tippem a fekete sipkás inkább :D :P Szeretem a sört, tudod nem a dobozost hanem a rekeszest :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Na vazze, mindig is mondta öreganyám, hogy az első megérzés a jó <_< Na akkó van egy söröd bliccen, örüjjé! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 jöhetnek a rajzok Demó. Amúgy: nívó, motortartó, leömlők,... Mondjuk kis átverésnek felcseréltük az olajbetöltöket. Mv6-é áll olyan hülyén felfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Mondjuk kis átverésnek felcseréltük az olajbetöltöket. Mv6-é áll olyan hülyén felfelé. AHAAAAAAAAAA! :rolleyes: Csalóóóók! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 AHAAAAAAAAAA! :rolleyes: Csalóóóók! <_< naaaa ;) vald be hogy azt nem is figyelted Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Betegek vagytok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Betegek vagytok! <_< most mééééé? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts