Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Futó kolléga!

Lécci nézd már meg nekem, hogy az el ablaknal, nem 10es bizti kell hanem a 10es foglaltba egy 30as? ugyi?

Köszi

Egy friss állatorvostól azért nem rossz ez a kérdés :rolleyes:

Elküldve
Péntek Volt fesztivál utánna Balcsi.

Ez a következő hét.

Hát a tököm igazodik ki...a fele mondat múlt időben, a következő meg jövő...hát hogy van ez... <_< :rolleyes: ;)

Elküldve
Hát a tököm igazodik ki...a fele mondat múlt időben, a következő meg jövő...hát hogy van ez... <_< :rolleyes: ;)

Hát igen. Valamikor lesz... :D

Elküldve
Ez a belépő kérdés.

Aki meg tudja fejteni az időpontot, az jön ;)

Antit buktuk úgy nézem :D

Na legalább ezt megúsztam... <_< ...vagy csak fogom??? Vagy épp most úszom meg??? Nem hiszem...nem vagyok vizes... :rolleyes:

Elküldve
baszok rá.. átkötöm egy dróttal... <_<

Ezt a hozzáálást a diploma mellé adták? :rolleyes:

A hűtővizzel mi van?

Elküldve
Nyomjál bele két tubus pillanatragasztót...az majd megoldja a gondod... <_<

A tojás bejött legutóbb a mythbustersnél.

Igaz, szerintem pont addigra folyt el belőle annyi víz. Nem volt túl autentikus az a mérés... :rolleyes:

Elküldve
A tojás bejött legutóbb a mythbustersnél.

Igaz, szerintem pont addigra folyt el belőle annyi víz. Nem volt túl autentikus az a mérés... :rolleyes:

Be sem fér egy tojás a betöltőnyíláson... <_< vagy csak galambtojás jó? ;)

Elküldve

Kormánykitekerős mindigfüstölőstúrbós Instrumental Parípííípöl !

a tavalyi megismétlése jul 7-8ra esedékes, a helyszín még csak annyi h Balaton, az ürügy a születésnapom (és Gergő barátom diplomázása) további info még nincs....

mindenki szeretettel várunk :rolleyes:

Elküldve
Bármit, bármikor helytelenül fogsz leírni, akkor lehet idézni a fenti mondatodat : '....Bevallom, engem irritál, amikor írástudatlanok, és magyar nyelvet csak hírből ismerők "tollat/billentyűzetet ragadnak".... ' :rolleyes:

Jó <_<

Ezt te írtad: "Azt tudod, hogy most nagyot hibáztál ugye ?" Akkor lécci ebben is keresd már meg a hibát, ha ennyire májer vagy! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.