Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel :rolleyes: Gratula, ezt is akkor majd meg kell ünnepelni Blitzen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na és hány méter egy villamos??? :rolleyes: Hosszabb, mint sárga....... Én is gratulálok, üdv a "klubban"...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na és hány méter egy villamos??? :rolleyes: Gratula Villamosmérő úr!!! ;) :P 402m :D köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 gratu :rolleyes: akkor most teljes erővel sap? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 akkor most teljes erővel sap? :rolleyes: Reméljük.... kivéve csüt meg péntek este... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel <_< Hát én is gratulálok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 gyerekjáték.. 3év helyett 5 alatt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 per pill azon h az egyik vizsgáztató miért nem bírja a képem...2.alkalommal viszgázok nála, tökmindegy mit mondok de ugyanaz a vége...az ajtót meg rá***sztam...ugrálni nem lehet mert azon a tanszéken van még sok sok félevem..mindegy nem ide tartozik... Azért kérdeztem mert van egy felni a carstylingon mi szép meg pont jó az osztóköre a senire, csak nincs hozzá gumi...szerencsétlen tulaj egyre lejebb viszi az árát <_< lehet várok még egy hónapot és ingyen oda adja... Igen, ezeket tényleg jó áron lehet beszerezni, mert "semmire" sem jók. :rolleyes: A Borbet A-kat én is 40000-ért vettem, két használható gumival. (17*9, 5*120 osztókörrel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 gyerekjáték.. 3év helyett 5 alatt :rolleyes: Én ezt fordítva csinálom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Öt év alatt hozol össze egy háromévest, aminek kell a gyerekjáték? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 gyerekjáték.. 3év helyett 5 alatt :rolleyes: Én is gratulálok. Nekünk annó a Kandó nagyon király diplomaosztót rendezett az Amfiban informatikai miniszterrel, nagyon fless világítással és tüzijátékkal. Remélem Neked is hasonlóan jó lesz és később is úgy látod majd hogy megérte végigsz*pni az 5 évet. Ja majd ha megkapod a diplomádat add oda anyádék kezébe közvetlenül azután hogy kiosztották mert különben elhagyod <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Öt év alatt hozol össze egy háromévest, aminek kell a gyerekjáték? :rolleyes: hihihii <_< ;) adjak tippeket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ez a combo sztem 16V, meg eccer láttam T&S-en akkor még dobozos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel <_< gratulálok.... :rolleyes: Megérte sokat tanulni....meg fórumozni,meg esténként eljárkálni.... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 gratulálok.... :rolleyes: Megérte sokat tanulni....meg fórumozni,meg esténként eljárkálni.... :D :P 2 hete szinte ki se mozdultam otthonrol! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ez a combo sztem 16V, meg eccer láttam T&S-en akkor még dobozos volt. mindig 8V volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ez a combo sztem 16V, meg eccer láttam T&S-en akkor még dobozos volt. Hát szeptemberben a Pályanapon Kecsón NE volt benne és én is már beszéltem a sráccal telefonon, mert valami gondja volt a féltengelyekkel és akkor is mondta. Van az oldalán egy XE B Corsa motortér, de az nem az övé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ez a combo sztem 16V, meg eccer láttam T&S-en akkor még dobozos volt. 100% 8V. Pályanapon is kint volt, meg utána győri Kadettklub talin is Dani. "Sima" kisnyomású turbós, nyilván nem 280 ló de megy mint a meszes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 mindig 8V volt... Ako az az XE motor vmi átverés a CS-on? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ako az az XE motor vmi átverés a CS-on? Nem, az valami ismeröséé, nem az övé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel <_< Te már örökre elektromérnök leszel ;) Grat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 tényleg, szerda esténként már nincs sehol semmi? vagy csak a Tom keres gyanutlan áldozatokat? :rolleyes: csak a péntekek maradtak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 tényleg, szerda esténként már nincs sehol semmi? vagy csak a Tom keres gyanutlan áldozatokat? ;) csak a péntekek maradtak? Redi! Felénk olyankor van élet! :rolleyes: Ja és nem vagyunk messze! Ezt Pista is bizonyíthatja, mert 1,5 óra alatt jött, és 1,5 alatt ment. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ez a combo sztem 16V, meg eccer láttam T&S-en akkor még dobozos volt. nyócvé, legalábbis tegnap még az volt benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel :rolleyes: ÉN IS GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts