Laci4 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Ehh. nah végre! Kész vok a linkelgetéssel. Köszönet Lantinak a tárhelyért, Petyának a videózásért, a résztvevőknek hogy emelték a rendezvény hangulatát.. stb stb :rolleyes: Szóval ITT vannak a videók.. lehet sassolni őket... Ui: kell hozzá egy quick time vagy ami kezeli a .movot Illetve bármi gikszer van, szoljatok.. nem jó a link, vagy esetleg ismétlődik valamelyik.. stb.. thx
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Ehh. nah végre! Kész vok a linkelgetéssel. Köszönet Lantinak a tárhelyért, Petyának a videózásért, a résztvevőknek hogy emelték a rendezvény hangulatát.. stb stb <_< Szóval ITT vannak a videók.. lehet sassolni őket... nekem vmiért nem megy :rolleyes: próbáltad visszanézni?
Tom Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 nekem vmiért nem megy :rolleyes: próbáltad visszanézni? Nekem is 404-et ír... <_<
mélykék76 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Nekem is 404-et ír... :rolleyes: Ott van, hogy limitált időre biztosítja a tárhelyet Lanti. Node ennyire ? <_<
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Őőőőőő. valami tényleg nem jóóó.. pilla utánanézek Lehet már látom is.. valszeg hogy nagy V vel irtam a videok -at a linkekben.. pilla
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Ott van, hogy limitált időre biztosítja a tárhelyet Lanti. Node ennyire ? :rolleyes: Nah igen <_< Vagy az extra unja majd meg, hogy nincs hozzá oldal.. szal asszem Lantinak is küldök a html ből... Javítottam,szóval elvileg mostmár mennie kellene neki..
Sonique Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 dögölne meg aki ki találta a MOV formátumot de utálom ekkora egy trutyit .. azért sem rekom fel azt a mocsok almás lejátszo progit ... ha valaki mas ugyanigy nem akarja feltelepiteni ajanlom neki a media player classic -ot az mindent lejatszik
Tom Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 dögölne meg aki ki találta a MOV formátumot de utálom ekkora egy trutyit .. azért sem rekom fel azt a mocsok almás lejátszo progit ... ha valaki mas ugyanigy nem akarja feltelepiteni ajanlom neki a media player classic -ot az mindent lejatszik A MOV az tényleg egy átok. Szar kép, szar hang, nagy méret. Pláne amióta az aple inkább spyware program, mint rendes lejátszó.
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 dögölne meg aki ki találta a MOV formátumot de utálom ekkora egy trutyit .. azért sem rekom fel azt a mocsok almás lejátszo progit ... ha valaki mas ugyanigy nem akarja feltelepiteni ajanlom neke a media player classic -ot az mindent lejatszik :rolleyes: Ezzel nem vagy egyedül <_< Én is rühellem, de ebben a formátumba ment a fényképező.. Lanti meg kérte, hogy küldjem már át neki a videókat.. extrára.. igy dupla vagy semmi.. ;) Majd valamikor esetleg lesz belőle divx.. de igy legalább full minőségű.. amit eddig találtam mov-avi convertert, azzal konvertálás után sötétebb lesz a videó.. igaz azt már lehet lehetne virtuál dubbal szerkeszteni, de.. még nem próbáltam.. nem nagyon volt időm játszani velük...
Sonique Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 :rolleyes: Ezzel nem vagy egyedül <_< Én is rühellem, de ebben a formátumba ment a fényképező.. Lanti meg kérte, hogy küldjem már át neki a videókat.. extrára.. igy dupla vagy semmi.. ;) Majd valamikor esetleg lesz belőle divx.. de igy legalább full minőségű.. amit eddig találtam mov-avi convertert, azzal konvertálás után sötétebb lesz a videó.. igaz azt már lehet lehetne virtuál dubbal szerkeszteni, de.. még nem próbáltam.. nem nagyon volt időm játszani velük... van egy nagyonjo coder akarmit atkodol ha a gépen fenn van a codec Canopus Procoder nek hivjak .. jo sokba kerül de ha gondolod legkozelebb oda adom valahogy
Tom Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 mplayerr (+frontend) mindent lejátszik Akkor most jöjjön egy örökzöld a Boney M-től... :rolleyes:
redline Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 egyébként nagyon jók és hangulatosak a videók, végre van normális és élvezhető képminőség :rolleyes: ezek szerint végre a razziaparának szigeten? vagy megint kint parkoltatok?
Demó Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 egyébként nagyon jók és hangulatosak a videók, végre van normális és élvezhető képminőség :rolleyes: ezek szerint végre a razziaparának szigeten? vagy megint kint parkoltatok? Kijöttek, kerültek egyet, aztán elmentek...
hemi Elküldve Június25, 2007 Szerző Elküldve Június25, 2007 Ehh. nah végre! Kész vok a linkelgetéssel. Köszönet Lantinak a tárhelyért, Petyának a videózásért, a résztvevőknek hogy emelték a rendezvény hangulatát.. stb stb :rolleyes: Szóval ITT vannak a videók.. lehet sassolni őket... Ui: kell hozzá egy quick time vagy ami kezeli a .movot Illetve bármi gikszer van, szoljatok.. nem jó a link, vagy esetleg ismétlődik valamelyik.. stb.. thx A GSi oldalra is fel pakolhatóak az avi kiterjesztésű fájlok, abból lehet konvertálni flv-t és közvetlenül az oldalon megnézni .
redline Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? azt, hogy bugos a hasznaltauto.hu :rolleyes:
Gelko Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Gelko miben töröd a fejed???? :rolleyes: <_< Amúgy 215 már feszül, 225 még mindig picit, és a 235 áll rajta egyenesen elvileg...szerintem... per pill azon h az egyik vizsgáztató miért nem bírja a képem...2.alkalommal viszgázok nála, tökmindegy mit mondok de ugyanaz a vége...az ajtót meg rá***sztam...ugrálni nem lehet mert azon a tanszéken van még sok sok félevem..mindegy nem ide tartozik... Azért kérdeztem mert van egy felni a carstylingon mi szép meg pont jó az osztóköre a senire, csak nincs hozzá gumi...szerencsétlen tulaj egyre lejebb viszi az árát ;) lehet várok még egy hónapot és ingyen oda adja...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 azt, hogy bugos a hasznaltauto.hu :rolleyes: segítek: opel corsa combo turbp pickup <_< nekem nagyon tecc
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? Szerintem qrva jól néz ki...bár lehet, hogy csak így képeken...mert 1.5-ért nem rossz ár, friss fénnyel, meg a feelinggel amit nyújt...csak kár hogy nyóócccelep...
Hic Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? Szerintem ATOM! 1-2 pici részlet nem tecc, de semmi sem tökéletes, talán még én sem.... :rolleyes: Szerintem qrva jól néz ki...bár lehet, hogy csak így képeken...mert 1.5-ért nem rossz ár, friss fénnyel, meg a feelinggel amit nyújt...csak kár hogy nyóócccelep... Nemtom mi baj a nyócszeleppel - régen is bevált, sok túrós volt ilyen, és nagyot megy az is, higgyétek el....
Tom Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Szerintem qrva jól néz ki...bár lehet, hogy csak így képeken...mert 1.5-ért nem rossz ár, friss fénnyel, meg a feelinggel amit nyújt...csak kár hogy nyóócccelep... Csak az van amit beszéltünk, érekes hogy ennyi munka és pénz ráköltése után eladják ennyiért... Vajon miért? <_< (Meg azért a 260 pacira is kíváncsi lennék... :rolleyes: )
Recommended Posts