Gelko Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) 225 nem nagyon feszül, de az még márkafüggő, leginkább 235-245... mire akarod? senatorra vagy az asconara? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Diny miket árulsz??? :rolleyes: rontja az imidzsed Nem adtam el,csak kipróbálásra hátha működik valamelyik.Én is úgy találtam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) kérdezd Zimát.. 195/45/16..feszül :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? szerintem ugyan az ami eddig is, mert mindig ezekkel a képekkel hirdetik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 GUMI vs FELNI 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? Úgy tűnik a bevált képeken ő sem akar változtani...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Nah ennek nagyon tetszik a belseje.. ezt mondtam neked anno Coupe, de akkor is kibogoztuk kiről hablatyoltam :P na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? Ejj.. :lol: viszont elszomorító látni, hogy valszeg az enyém is csak ennyit érhet :D GUMI vs FELNI Háát ez azért mondjuk érdekes.. nekem 5és feles a felnim.. és már a 195/50 es gumikkal is megszenvedtek a srácok a mühelyben mire felrakták.. Itt meg még a 205 is be van jelölve... ;) Demo Felmennek netre a pénteki videók.. mennyire titok a mocid? Odaírhatom, hogy mi van benne, vagy csak annyit hogy "1.4'" :lol: Mindenki: Lantinak hála most full minőségben, full méretben lesznek nézhetőek.. nem tom meddig.. Most szerkesztem az oldalt hozzá.. majd linkelem ha kész.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 hali mindenkinek sajna a leírás nem készült el de holnap melóhelyen összehozok valamit legyetek rosszak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) Nekem 225/35 van rajta és széthúzza eléggé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Nekem 225/35 van rajta és széthúzza eléggé. enyémeken 215-ös gummák vannak, de szerintem ez így szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Gelko miben töröd a fejed???? <_< ;) Amúgy 215 már feszül, 225 még mindig picit, és a 235 áll rajta egyenesen elvileg...szerintem... Mor! Kabbe...most miért nehezíted meg a dolgom...amúgy most épp milyen bajai vannak a fehér szélvésznek??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Coupe: mi is volt az a G40 töltős valami? 1.4 es golf? vagy mi is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Gelko miben töröd a fejed???? ;) :D Amúgy 215 már feszül, 225 még mindig picit, és a 235 áll rajta egyenesen elvileg...szerintem... Mor! Kabbe...most miért nehezíted meg a dolgom...amúgy most épp milyen bajai vannak a fehér szélvésznek??? :rolleyes: Most az a baja hogy kiszakadt a menet a blokkból a jobb szélső HFcsavarnál. Minden baj azzal kezdődött hogy beleszakadt az utolsó cserélendő gyertya menete a HF-be. Ha összetettük megy vissza a régi tulajnak nem akarom többet látni. Ennyi szívás még nem volt egy autóval se. Egyik hiba elhárítva, jön a másik. Legközelebb az ostómű lesz szerintem mert elég szépen lehet néha hallani váltásokkor. Na ez van a régi tulaj meg szeretné vissza mert hiányzik neki. De majd néha elkérem tőle ha már egyszer ennyit szívtunk vele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Coupe: mi is volt az a G40 töltős valami? 1.4 es golf? vagy mi is? Polo-t hallottam, vinnyogós kompresszor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 g140-es polo volt... :rolleyes: viiiiiii....viiiiiiiiiiiiiiii..viiiiiiiiiiiiiiiiii.... <_< Mor! Köszi...inkább adjátok vissza a tulajnak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Vagyis nem is g140 volt...mert Mercikompresszor volt rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Na a héten szétszedjük a 2 v6-os mocit, csinálunk belőle egyet, rákerül a váltó és várom a 7végét hogy elhozhassam a kicsikocsit. Aztán lebonthatom mindjárt az első elemeket, nehogy összekarcoljuk mikor belepróbáljuk a dolgokat <_< TOM ígérem hogy ha kész küldök egy leírást. ;) Most már tuti. Mindig is tudtam hogy nem fogok megmaradni a c20xe-nél(c18xe->c20xe->mv6->... :rolleyes: ) ezért tartottam feleslegesnek mindig átírni. De a régi fent van az Opel-magazinon különben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Mor! Köszi...inkább adjátok vissza a tulajnak... :rolleyes: visszaveszi már mondta, persze fizet minden plusszt rajta meg egy kicsit még kiengesztelésül <_< Nagyon bejön nekem a túrós cali, mert nagyon megy meg sziszeg meg stb. de oda kell figyelni minden kis xarra mert a javítása az kicsit horrorisztikus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Nagyon bejön nekem a túrós cali, mert nagyon megy meg sziszeg meg stb. de oda kell figyelni minden kis xarra mert a javítása az kicsit horrorisztikus Vigyázni kell rá. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Vigyázni kell rá. <_< hát igen. Mondjuk a coolerezéssel nem volt gond eddig, nem verte le a csövet, a gyújtás meg hogy megjavult e azt nem tudom mert hát ugye nem tudtam kipróbálni. Mondjuk a dobozon amiben a rotor volt c14nz kód szerepelt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 hát igen. Mondjuk a coolerezéssel nem volt gond eddig, nem verte le a csövet, a gyújtás meg hogy megjavult e azt nem tudom mert hát ugye nem tudtam kipróbálni. Mondjuk a dobozon amiben a rotor volt c14nz kód szerepelt :rolleyes: Ezt én is megkérdeztem még a boltban a Viktortól és azt mondta hogy az úgy a jó. Hát ő tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Ezt én is megkérdeztem még a boltban a Viktortól és azt mondta hogy az úgy a jó. Hát ő tudja... Azért összehasonlítottam és egyformának tűnt, a fémbetét talán kicsivel kisebb volt az újban(~1mm), de méretr egyeztek. Maga az elosztó meg a rövid száras, de mindegy. Csak menne máááááááááááááá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Azért összehasonlítottam és egyformának tűnt, a fémbetét talán kicsivel kisebb volt az újban(~1mm), de méretr egyeztek. Maga az elosztó meg a rövid száras, de mindegy. Csak menne máááááááááááááá... Hát nekem még egyszer sem adott rossz alkatrészt, pedig volt már pár problémás dolgom. :rolleyes: Elvileg az enyémben is ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts