mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 hali mindenkinek még fresh vagyok itten és szeretnék üdvözölni mindenkit a GSI kluba további szép napot :rolleyes: Csak meglett az régi hozzáférés <_<
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 így v an köszi a segítséget remélem nem lúzerkedem megint el :rolleyes: illetve érdeklődnék hogy lehet valaki a club tagja?
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 ....illetve érdeklődnék hogy lehet valaki a club tagja?.... Gsi-re gondolsz ?
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Néked milyen kocsid van ? Megvan :rolleyes:
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Néked milyen kocsid van ? B corsa itt található róla infó http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=36765
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 B corsa itt található róla infó http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=36765 Áháááááááám <_< Kedves Gsi's kollégák legyenek oly kedvesek nyilatkozni "kérelmezés" kapcsán :rolleyes: Mondjuk egy kis leírást szívesen végigolvasnék a kocsi elkészüléséről ;)
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Áháááááááám <_< Kedves Gsi's kollégák legyenek oly kedvesek nyilatkozni "kérelmezés" kapcsán :rolleyes: Mondjuk egy kis leírást szívesen végigolvasnék a kocsi elkészüléséről ;) majd osszedobok egy esszét a hétvégén tanárúr és beküldöm most viszont megyek múvízni majd késöbb még leszek bye all
Demó Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 hali mindenkinek még fresh vagyok itten és szeretnék üdvözölni mindenkit a GSI kluba további szép napot <_< Hali! Látom te is idetaláltál! ;) Bövült a nagyblokkos Corsák tábora a klubban. :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 ....Így még nem elözött meg autó közúton. :rolleyes:.... <_<:D
redline Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Látom te is idetaláltál! <_< Bövült a nagyblokkos Corsák tábora a klubban. :rolleyes: ezt is te raktad össze Demo? ;)
Demó Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 ezt is te raktad össze Demo? :rolleyes: Nem, ezt ö csinálta.
Gepard Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 ezt is te raktad össze Demo? <_< Mit tesz a hírnév. :rolleyes: ;)
Laci4 Elküldve Június23, 2007 Elküldve Június23, 2007 Hát, nem nagyon találok szavakat a Lali Vactrájára, mert az a hang és az a gyorsulás nem semmi, amit az az autó müvel. :D Amikor én padlón nyomom neki, akkor ö kényelmesen elmegy mellettem(gondolom félgázon :lol: ), aztán nyom egy kövéret és elhúz hatalmas dübörgéssel. Így még nem elözött meg autó közúton. ;) én is majdnem "szívrohamot" kaptam, amikor annó a hungárián bezuhant elém, és már ott se volt...(ha nem láttam volna a tükörben hogy jön..) No mondjuk te se voltál semmi, ahogy 3.ban eléptél.. :P <_< Majd válogatok pár videót és felrakom.. csak nem olyan jók, mert kintről lettek csinálva.. :omg: majd osszedobok egy esszét a hétvégén tanárúr és beküldöm most viszont megyek múvízniCsak egy apró kérdés.. néztem a CS-t. Motorvezérlőnek Motronik 2.5 öt irtál. A DIS-hez már nem csak 2.8-as vezérlő volt, van? :lol: Amúgy grat.. durva büntiző gép lehet ez is!! :rolleyes: ;) Ui: jah és jáááá jááá... beszabazva.. Gsi ez is..(mégha hátúl dobos is :hehe: )
coupe Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Kedves Gsi's kollégák legyenek oly kedvesek nyilatkozni "kérelmezés" kapcsán <_< Szerintem semmi akadálya sincsen..... :rolleyes:
coupe Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 illetve érdeklődnék hogy lehet valaki a club tagja? Küldj pár képet az autódról Tomnak,és kirakja a gsiklub weboldalára.Ha lesz egy kis időd akkor meg írj egy rövid leírást a kocsidról.... :rolleyes: Üdv a csapatban <_<
coupe Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Vettek helyette egy szívó OPC-t....
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Antiiiii! Anno azt írtad hogy csere esetleg érdekelne téged cali turbóra:túrócali és a csereár pont az amennyit kérsz érte
adorjant Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Antiiiii! Anno azt írtad hogy csere esetleg érdekelne téged cali turbóra:cali turbo csere is és a csereár pont az amennyit kérsz érte motorhibást motorhibásra? :rolleyes:
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 motorhibást motorhibásra? :rolleyes: kijavítottam, a fekete az haverom haverjáé és neki is 2 dugó olvadt el, mivel betették a PH 2-t és nem cseréltek sem AC-t sem injektorokat.
Gelko Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Antiiiii! Anno azt írtad hogy csere esetleg érdekelne téged cali turbóra:túrócali és a csereár pont az amennyit kérsz érte "drágább egyterű (voyager,sharan...stb) csere érdekel," nem épp Turbós Gsi :rolleyes:
1.6 16v Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Hali Szép a kárpitozás. Ez szép otó.
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 "drágább egyterű (voyager,sharan...stb) csere érdekel," nem épp Turbós Gsi :rolleyes: jóvanna <_< ki tudja lehet megtetszene neki
Recommended Posts