coupe Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 No mondom a váltó dolgot Demo!; F18 I02242 0715 C245+ szerintem C345 lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Viszont a hűtőmaszk tetszik,csak ne lenne olyan drága....Tudom hogy sok van belöle de akkor is szép. nem tudom hogy milyen lenne a tiéd egy ilyennel...sztem az úgy jó ahogy van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Egész jó EZ a verda.De a legjobbat akkor mosolyogtam, mior megláttam a motorterét.Mivel épített autó, így mi dohog a motortérben?Na mi?Hát persze, hogy C20XE! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Egész jó EZ a verda.De a legjobbat akkor mosolyogtam, mior megláttam a motorterét.Mivel épített autó, így mi dohog a motortérben?Na mi?Hát persze, hogy C20XE! ;) bejött egy kis sáár :rolleyes: a végén elmondja a tuti <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Brutáál! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 azaz , igazad van. szerintem C345 lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Tököm ki van a lakásfelújítással...tegnap reggel kezdtem el, este bementem onnan melózni, és reggel mentem vissza folytatni és most értem haza...kicsit elfáradtam...viszont mentem megint a dobival...1.9 tdi lett benne...nagyon jópofát megy...és végre megint füstől...bár kicsit jobban mint rég...ha ezt még lehet űberelni... <_< Holnap be kell fejeznem, bár már nem sok van hátra, mert délütán költöznének már... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Brutáál! :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/34696/8.jpg olcsó tuning a warez fotoshop <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 mert délütán költöznének már... :rolleyes: szólj ha elkelt mert én már 2 ismerősnek is szóltam.....mind2 megszorult lakáskérdésben mostanában.......igaz egyikük sem jelzett vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Szeptember 1-ig már van bérlőm... :rolleyes: utána jöhetnek... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 olcsó tuning a warez fotoshop <_< Kijarákorérdekli? ;) Elég patentul összehozták........ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 szerintem ez még egy gyengébb fotoshop munka... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Na jó elárulom :rolleyes: lakatolás+fényezés+anyagköltség=170 ezer Huf. ;) na most már csak szépnek kell lennie. A kocsi már besárgult, olyan mint Zimáé, csak telisárga <_< majd holnap este dobok fel képeket, ma nem tudtam elmenni fotózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Na jó elárulom :rolleyes: lakatolás+fényezés+anyagköltség=170 ezer Huf. ;) na most már csak szépnek kell lennie. A kocsi már besárgult, olyan mint Zimáé, csak telisárga <_< majd holnap este dobok fel képeket, ma nem tudtam elmenni fotózni. Ez lesz a végleges szine is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Na jó elárulom <_< lakatolás+fényezés+anyagköltség=170 ezer Huf. :D na most már csak szépnek kell lennie. A kocsi már besárgult, olyan mint Zimáé, csak telisárga ;) majd holnap este dobok fel képeket, ma nem tudtam elmenni fotózni. Hmhm és erre az összegre vagy kikészülve :rolleyes: Nyugtass meg bizti valami jó barát csinálja,remélem szép is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Ez lesz a végleges szine is? <_< ;) nem egészen, kicsit lesz benne piros, sárga, arany, bordó meg mittoménmimég. Hát szerintem nem egy szokványos szín lesz. Biztos furcsa lesz a kék után és nem fog mindjárt tetszeni de majd megszokom. nagyon kék fan vagyok ám csak mikor kinéztem a színt ez nagyon megfogott. Aztán majd meglátjuk lehet mindjárt átfujatom kékre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Hmhm és erre az összegre vagy kikészülve :rolleyes: Nyugtass meg bizti valami jó barát csinálja,remélem szép is lesz. Hát jó ár érte az egyszer biztos, azért ennyi mert a kasznis haver, a fényező meg adósom volt már régebbről és így oldjuk meg. Nekem is jó neki is jó így. Ő nem fizeti vissza kamatostul amivel lóg, én meg olcsón kijövök(60e a telifényezése így) <_< korrekt. És szépen dolgozik csak kicsit lusta és szeret néha pár napig nem hallatni magáról. De most már beindult a szekér és csinálgassa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Hát jó ár érte az egyszer biztos, azért ennyi mert a kasznis haver, a fényező meg adósom volt már régebbről és így oldjuk meg. Nekem is jó neki is jó így. Ő nem fizeti vissza kamatostul amivel lóg, én meg olcsón kijövök(60e a telifényezése így) :rolleyes: korrekt. És szépen dolgozik csak kicsit lusta és szeret néha pár napig nem hallatni magáról. De most már beindult a szekér és csinálgassa. A motorberakáshoz már megvan minden cucc? A Calival mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 A motorberakáshoz már megvan minden cucc? A Calival mi van? holnap meglesz a váltó és akkor talán minden megvan. A calival? Legszívesebben felgyújtanánk :rolleyes: Ugye a múltkor beletört az utolsó cserélendő gyertya. OK másik hengerfej. Tömítése cserélve OK. Erre mitadj isten HF felrakásánál az utolsó csavar kiszakítja a blokkból a menetet. Na bázz erre akkor még mit mondjak. Pedig csak 100Nm-nél tartottunk. Most szar van a palacsintában. HF megint le és várunk mert kicsit beleuntunk. Kellene vmi menetjavító de nem tudjuk van e ilyen. Félretesszük a calit és elkezdjük összerakni a motort az astrához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 holnap meglesz a váltó és akkor talán minden megvan. A calival? Legszívesebben felgyújtanánk :rolleyes: Ugye a múltkor beletört az utolsó cserélendő gyertya. OK másik hengerfej. Tömítése cserélve OK. Erre mitadj isten HF felrakásánál az utolsó csavar kiszakítja a blokkból a menetet. Na bázz erre akkor még mit mondjak. Pedig csak 100Nm-nél tartottunk. Most szar van a palacsintában. HF megint le és várunk mert kicsit beleuntunk. Kellene vmi menetjavító de nem tudjuk van e ilyen. Félretesszük a calit és elkezdjük összerakni a motort az astrához. Hát ez a Cali akkor tényleg próbára tesz benneteket... Csak lehet valahogy javítani azt a blokkot. Mennyire akartátok egyébként lehúzni a hengerfejet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Hát ez a Cali akkor tényleg próbára tesz benneteket... Csak lehet valahogy javítani azt a blokkot. Mennyire akartátok egyébként lehúzni a hengerfejet? 100-110 de az uccsi csavar mielőtt elértük volna a 100at megunta. Lehet van menetjavító ami kívül-belül menetes, azt betenni, beragasztani és abba csavart. Talán. Azt mondtuk blokkot nem akarunk cserélni. Hát jól megszo.at minket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Hát ez a Cali akkor tényleg próbára tesz benneteket... Csak lehet valahogy javítani azt a blokkot. Mennyire akartátok egyébként lehúzni a hengerfejet? Elvileg esetleg még 105-ig, ahogy Lali mondta. Megszoptuk, most lehet nézelödni, hogy mi legyen. Még jó, hogy a hengerfejcsavarok M11x1,25-ösek, így még ha találunk is javítóbetétet, biztosan egy vagyonba fog kerülni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 ... így még ha találunk is javítóbetétet, biztosan egy vagyonba fog kerülni. <_< így van én is már hányni tudnék de muszáj lesz megcsinálni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Elvileg esetleg még 105-ig, ahogy Lali mondta. Megszoptuk, most lehet nézelödni, hogy mi legyen. Még jó, hogy a hengerfejcsavarok M11x1,25-ösek, így még ha találunk is javítóbetétet, biztosan egy vagyonba fog kerülni. :rolleyes: olyan 8-14 ezer ft hozza a javito szett ki sem kell venni a blockot 105 nem sok .. de milyen Nyomatékkulcsal ?? hitelesitve van mert ha régi vagy gagyi akkor lehet az az a 105 akar 125 is .... egyébként pedig 105 ig nem szabad le tépni .. olyan 94-95 nm töl 2essével kell halani vagy 5ösével mert 98-108 közt nyulik a csavar .. érezni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 olyan 8-14 ezer ft hozza a javito szett ki sem kell venni a blockot 105 nem sok .. de milyen Nyomatékkulcsal ?? hitelesitve van mert ha régi vagy gagyi akkor lehet az az a 105 akar 125 is .... egyébként pedig 105 ig nem szabad le tépni .. olyan 94-95 nm töl 2essével kell halani vagy 5ösével mert 98-108 közt nyulik a csavar .. érezni kell <_< ha ez igaz akkor elkezdek templomba járni :rolleyes: Ez még elfogadható ár lenne és nem kellene szívni... akkorát. És hol lehetne kapni ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts