Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hihihiii...

Ja tudom nem röhög... <_<

csak nyugodtan. Lassan én is röhögök magamon kínomban. :rolleyes: teszem az ajánlatot a kocsira, közben meg most olvastam végig egy levelet... ;)

Elküldve
na pl?

...most már tényleg kiváncsi vagyok... <_< Mivel tiportam a lelkedbe drága barátom?

;) :D

Te vagy azon kiborulva hogy "állandóan b@szogatunk" :rolleyes:

Elküldve
Ez a 25milka nem pesten van :rolleyes:

Hát igen...vidkékről meg a bejárás...ez úgy lenne jó, hogy vidéken lakni és ott valami zsíros kis meló...na de azért ez meg nem mindennapi...

Elküldve
Hát igen...vidkékről meg a bejárás...ez úgy lenne jó, hogy vidéken lakni és ott valami zsíros kis meló...na de azért ez meg nem mindennapi...

Azért a napi 40km még kibírható naponta :rolleyes:

Elküldve
Azért a napi 40km még kibírható naponta :rolleyes:

Persze nem is azzal van a gáz, hanem hogy azt a 40 km-t szinte ugyanúgy végigállod befele is meg kifele is...mintha a belvárosban állnál a dugóban...

Elküldve
na pl?

...most már tényleg kiváncsi vagyok... :rolleyes: Mivel tiportam a lelkedbe drága barátom?

<_< ;)

Ahogy Jay és Néma Bob mondta a Shop Stop 2-ben:

"Jaj má,dugjatok egyet oszt legyen béke!" :D

Elküldve
Hát kettőnk közül nem tudom ki/kik baszogatják többet a másikat, lassan egy éve ugyan azzal...

De ha még mindig ugyan olyan vicces... :rolleyes:

<_<

Elküldve
De ha még mindig ugyan olyan vicces... :rolleyes:

<_<

Mire visszaérek fociból, már mindennek vége.

Hiába próbálom szítani újra a tüzet. Engem mindenből kihagytok, mert kicsi vagyok... ;)

Elküldve
Ha legalább jól állna ez a színkombináció a BMW-nek. :rolleyes:

Tényleg nem néz ki jól. Egy teljes lakkfekete fény szerintem 1000x jobban állna neki.

Elküldve

Még mindig bele ér a hátsó gumim a sárvédő ívbe, hiába volt a szilentcsere.

Most akkor hátsó gátlók után kutatok.

A váltóm 'új' , köszönet Dinynek! Most már nem reccsen, bár a 3. 4. -et nehezebben veszi, nem kizárt hogy a rudazat nincs beállítva jól.

Az F18-amtól meg megszabadulnék ha valakinek kő akkor itt van...

Üdv!

Elküldve
MOR jól elsúnyogta a fényezését,és a kölcségeit. :rolleyes: :D

;) :P <_< Még nincs kész előzetes számításaim szerint...... majd elmondom :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.