Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Van egy Miskolci az 200-at mondott...csak kell neki sok fénykép róla...

Gondolom azzal tisztában vagy hogy 200at nem fognak adni érte? :rolleyes:

Elküldve
Azt tudják, hogy újonnan ~120 a 4 felni meg ~ 100 a 4 gumi? :rolleyes:

Mondjuk így hogy a kék-feketén volt, inkább az eszmei értéke nagy. Lehet, hogy nem is tennék autóra, hanem kiállításról kiállításra vinnék, egyébként meg vitrinben lenne...

Elküldve

Hátsó lámpa mehet Kecsónak,elsőre kell valami madár....Ki kell venni a vectra digitet,és viheti a fickó 800ért :rolleyes:

Így belegondolva már értem Attila miért mondott rá 650et....Ennyit még simán ki lehet árulni belöle,lehet nekünk is megérné megvenni.Tom esetleg <_<

Elküldve
na jó, akkor a jelek szerint biztosan győz, aki odaállít egy turbós GSi-vel? <_< csak mind a négy dugó legyen benne jó

Hihihi...

Egyenlőre a sárc akit Tom is ismer...hát nem fogjátok elhinni, de még nincs pénze rá...elöbb el kell adnia az autóját... :rolleyes:

Szóval feltettem 1 misiért...hátha...de hogy mi lesz a vége még nem tudom...az biztos hogy megy a háztól...ha 650-ért akkor annyiért...

Elküldve
Hihihi...

Egyenlőre a sárc akit Tom is ismer...hát nem fogjátok elhinni, de még nincs pénze rá...elöbb el kell adnia az autóját... <_<

Szóval feltettem 1 misiért...hátha...de hogy mi lesz a vége még nem tudom...az biztos hogy megy a háztól...ha 650-ért akkor annyiért...

Azért mi elött oda adod az Attilának ennyiért szólj légyszi :rolleyes:

Elküldve
Nektek úgy sem adnám oda ennyiért... ;) <_<

Érdemes volt vele akkor ennyit szenvednünk..... :hehe: ;) :D :P Nekem nem is az autó kell,mert akkor biztos nem lenne szétbontva és nem kell még1 nyüg.Inkább az a hőterelő kellene ami a leömlő felett van :rolleyes: ,esetleg a kormányt elcserélhetnénk,váltógomb,szoknya,más most hirtelen nem jut eszembe :lol: :lol: :omg:

Elküldve
Na Te is kezded???

Inkább bontsunk sárga Caravant... :rolleyes:

Az jó állapotban van.... :lol: :P .Én nem azt mondtam hogy add oda hanem cseréljük el....De azt hiszem ezt majd Attilával kell megbeszélnem <_< ;) :D

Elküldve
Az jó állapotban van.... :lol: :lol: .Én nem azt mondtam hogy add oda hanem cseréljük el....De azt hiszem ezt majd Attilával kell megbeszélnem :rolleyes: <_< ;)

Akkor visszakérdezek...mennyit fizetsz rá???

:D :P

Elküldve
Akkor visszakérdezek...mennyit fizetsz rá???

:rolleyes: <_<

max 1000ft-t,vagy meghívlak a mekibe :lol: ;) :D :P .Belölem nem fogsz meggazdagodni az biztos :lol:

Elküldve
max 1000ft-t,vagy meghívlak a mekibe :omg: <_< ;) :D .Belölem nem fogsz meggazdagodni az biztos :P

De ezt is csak akkor ha Te cseréled ki :rolleyes: :lol: :lol:

Elküldve

Hát ezt eldönteni a zsűri feladata lenne...meg kérdés az idő mennyire nyomna nagyot a latba...de sajnos ez a veszély nem fenyeget...nem volt nagy kupazabáló a GSI...

Elküldve
amúgy reális lenne, ha menne. Nem? <_<

Ha a motorteljesítményt nézzük akkor igen kevés....Elég komoly turbók épültek mostanában :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.