kavics Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Sajnos egyre nehezebb használt autót eladni,ez köszönhetö a sok olcsó szemétnek amit kintről hoznak be,és az egyre kedvezőbb hitelnek amiket új autó vásárlása esetén kínálnak. és a kedvező hitelek miatt volt tavaly is rekordszámú a visszavett (használt és újonan eladott) kocsik száma. (4x000 db ) úgy hogy 18x.000 db új kocsit adnak el az országban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Ez meg egy jó astra kabrio :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Ez meg egy jó astra kabrio :rolleyes: Már elég rég fent van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 yo drága, legalábbis szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Nem olcsó az biztos,valószínű ennyiért nem is fogja tudni eladni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 ha azt nézem, hogy rádobnék még 200-300-at erre az árra és máris lenne egy kategória alja e36 cabrióm, akár 325ös.. ami megy <_< napersze hátrányok vannak bőven :rolleyes: :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Már elég rég fent van..... rég néztem az astrákat...nekem mindig is tetszett 1.5 sok ? lementek az árak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 rég néztem az astrákat...nekem mindig is tetszett 1.5 sok ? lementek az árak :rolleyes: 1.4 7x lovas van 800-900 ért szép, a görög és társában van bent egy 1.8 százx lovas vagy 3 éve (biztos jó lehet) meg volt egy 1.8 11x lovas 1.2 fele Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 készítsünk gyorsan és olcsón cabriót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 rég néztem az astrákat...nekem mindig is tetszett 1.5 sok ? lementek az árak :rolleyes: Nagyon...én már csak tudom...amióta meg már közöm sincs hozzá, hát erősen megindult a leejtőn... 2 hete úgy elázott, hogy szerintem az soha nem fog nyom nélkül eltűnni belőle...800 körül lenne reális az ára... Lehet elcserélem a turbósra... ;) Na megyek én is olcsítok a GSI árán...Fix 1 misi... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Lehet elcserélem a turbósra... :rolleyes: Szőr a szőrért? <_< Elképzeltelek cabrióban ülve,pariiipííípöööll ordibálás közepette! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 készítsünk gyorsan és olcsón cabriót hat 1973 ban lehet nem volt ez sem olcso .. és azota a tetö kicsit viseltes lett de igen szép darab szerintem nem tul sok lehet belöle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Szőr a szőrért? <_< Elképzeltelek cabrióban ülve,pariiipííípöööll ordibálás közepette! ;) Pedig egész véletlenül ebben a darabban csücsültem párszor... :D ...csak aztán jött a vihar...és vitt mindent... :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Pedig egész véletlenül ebben a darabban csücsültem párszor... <_< ...csak aztán jött a vihar...és vitt mindent... ;) :rolleyes: Hmm...véletlenül? Nos akkor,ahogy Vitray mester kérdezte anno:hogy is van ez? :D Koedukált volt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 hat 1973 ban lehet nem volt ez sem olcso .. és azota a tetö kicsit viseltes lett de igen szép darab szerintem nem tul sok lehet belöle akkor valószínűleg én néztem ezt be, nekem olybá tűnt, minha józsibácsi nyisszantott volna cabriósítás ürügyén Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Eddig pedig nagyon home made-nek tűnik az a cabrio bmw. Nem tudom, mit jelent az egyedileg átalakított dolog a hirdetésben. Kisflexet, vagy csak mást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Eddig pedig nagyon home made-nek tűnik az a cabrio bmw. Nem tudom, mit jelent az egyedileg átalakított dolog a hirdetésben. Kisflexet, vagy csak mást? szerintem 100% hogy home made..a Bmw ilyen sz***t sosem adna ki sztem...oldalsó fóliaablak <_< a másik meg h sosem erőltették a 4 ajtós kabriokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Eddig pedig nagyon home made-nek tűnik az a cabrio bmw. Nem tudom, mit jelent az egyedileg átalakított dolog a hirdetésben. Kisflexet, vagy csak mást? Oda is van írva, hogy EGYÉNILEG átalakított. Szerintem sem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Biztosan nem gyári. Ilyen tetövel, üvegekkel és ráadásul még négyajtós is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Elképzeltelek cabrióban ülve,pariiipííípöööll ordibálás közepette! :rolleyes: Pedig volt már ilyesmi ;) Én is ott csücsültem hátul. :D Ez az autó még a telefonom is őrizte egy napig utána <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 szerintem 100% hogy home made..a Bmw ilyen sz***t sosem adna ki sztem...oldalsó fóliaablak ;) a másik meg h sosem erőltették a 4 ajtós kabriokat :rolleyes: neten keresgélve is csak ezt az egyet találtam belőle... éljen a flex. <_< magyar kreativitás felsőfokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha már témánál vagyunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha már témánál vagyunk :rolleyes: Ezt csak farsangra csinálták, a felvonulásra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha már témánál vagyunk :rolleyes: ennek legalább beheggesztették az ajtajait, hogy merev maradjon a kasztni valamennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha már témánál vagyunk :rolleyes: mit véthetett szegény autó, hogy ennyire elbántak vele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts