voszi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Voltunk ma tesztvezetni Wallis Dunában Évivel. Egy új E90 320d Touring-ot (163le 340Nm, 1580kg) és egy S Coopert 1.6 turbo (175le 240Nm / 1600-5000 ford. 260 Nm 1700-4500 ford./perc túltöltéssel, 1205kg). A 320d az nem nagyon tetszett se nekem se az Évinek. Semmivel nem megy jobban mint az enyém csak a váltó áttételezés miatt van egy kicsit más érzet benne (6seb.). Ugyan úgy gyorsul 120-ról és 160-ról is (M5-ön ki Gyálig). 3. fokozat is ugyan olyan. Mostmár egy 330d Touringot kéne kipróbálnom. Ha úgy megy mint a múlt hétvégén próbált 330xd akkor :rolleyes: . Na jó bili + kéz mert annyi pénzem sosem lesz. Ugy volt, hogy lesz ott egy sedan de mikor ott voltunk kiderült, hogy az 330i. Az annyira nem érdekelt <_< . De felajánlottak egy S Cooper-t azért mert a 330i nagyon foglalt volt. Mondtam azonnal ide vele. Vazzeg az 1.6 turbó úgy megy mint az állat és a hangja mint egy versenyautónak magasabb fordulaton. Nagyon kiri, 180-tól úgy gyorsult mintha nem lenne vége az erejének. Az egészben a megdöbbentő, hogy 1,6. Srác aki jött velünk nem nagyon szólt bele a vezetésbe. Vagyis semennyire! :D Lehetett küldeni neki. ;) Szóval új 320d nem lesz majd a 330d-t kell még kipróbálnom de az sem lesz mostanában. Ha viszont sok pízem lesz egyszer veszek egy S Cooper-t is játszós autónak. a kúper az tényleg nagyon ütős élmény, főleg a dzson kúper vörksz, de akkor már 100-szor inkább fele áron Corsa OPC. a 330Xd az más, az tényleg mindent visz... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Elnézést a tegnapi kimaradás miatt az éjszakai partiból, de romokban hevertem otthon...nagyon fáradt voltam...3 hónapja minden reggel 6-kor kelek...és most kicsit odalettem...bealudtam mint a sicc...szegény Dettinek esélye sem volt velkelteni... :rolleyes: Tomi! Neked meg ezúton még1X sok boldog 30-ast... <_< ...remélem azért jól sikerült!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Agyalok a Pé új fékrendszerén. Most ugye adott két 284-es féknyereg, de kellenek hozzá még 4-lyukú tárcsák. Hol lehet olyanokat beszerezni? Itthon esélytelen, csak kintröl lehet randelni? Még hallottam valami olyasmit, hogy vannak 284x22-es Alfa Romeo tárcsák, amik passzolnak, csak valamit fel kell fúrni. Erröl tud valaki valami infót? már megint az agyalás. Még haza sem értél a tuctuc buliból és máris az agyalás <_< De lehet először a mocit teeszük be mert a srác megint baszik jelentkezni. Hát lehet mégiscsak át kell szabnom kicsikét az orcáját :rolleyes: De akkor nagyon ráb.szik. Tárcsákat mejd rendelek, nem sufnizunk. Fő a bizti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Agyalok a Pé új fékrendszerén. Most ugye adott két 284-es féknyereg, de kellenek hozzá még 4-lyukú tárcsák. Hol lehet olyanokat beszerezni? Itthon esélytelen, csak kintröl lehet randelni? Még hallottam valami olyasmit, hogy vannak 284x22-es Alfa Romeo tárcsák, amik passzolnak, csak valamit fel kell fúrni. Erröl tud valaki valami infót? Talán a Clio RS vagy micsoda 280-as és az 4x100. Nekem valami ilyen rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Huhúúú milyen videót találtam... feltöltöm gyorsan, és közzéteszem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Huhúúú milyen videót találtam... feltöltöm gyorsan, és közzéteszem... <_< Hol vetköztél már megint részegen? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Backi Anit! Ilyet kellett volna venned! Túrbós is,megy is,nem üzemórás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Annyit mondok, hogy dbilas...röff...röff...ez így marad... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Annyit mondok, hogy dbilas...röff...röff...ez így marad... :rolleyes: Megvan az első indítás videó?<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Megvan az első indítás videó?:rolleyes: Aha...csak olyan lassan tölt fel, hogy szinte pffff...nem tudom mikor lesz meg... ha átküldöm emailban, gyosan nem tudja valaki feltölteni? FTP-n vagy mittomén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Backi Anit! Ilyet kellett volna venned! http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...opelopc_015.jpg Túrbós is,megy is,nem üzemórás. Bitang húzós ára van...ha ennyi lenne most a zsebemben, nem ilyet vennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Aha...csak olyan lassan tölt fel, hogy szinte pffff...nem tudom mikor lesz meg... ha átküldöm emailban, gyosan nem tudja valaki feltölteni? FTP-n vagy mittomén? De. Küld át a tom@gsiclub.hu-ra és feltöltöm gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Na ezt sikerült 1 üra alatt: Dbilas első indítás...röfff-röfff...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Na itt a 2. rész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Na ezt sikerült 1 üra alatt: Dbilas első indítás...röfff-röfff...:-) Ez egy vicces nap volt... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Na itt a 2. rész... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Ez meg így érdekes... Ferrari, Subaru, Punto GT... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Már ez is volt ugyan, de szerintem vicces... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 videogizmora nem tud feltölteni valaki ezek közül 1-et? idebent sok oldalt blokkolnak. :rolleyes: és fúrja az oldalam a kíváncsiság! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Hát ez a kettő Kecskeméti pályanapos meg egyenesen a kedvenceim közé tartozik... Első... Második... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Hát ez a kettő Kecskeméti pályanapos meg egyenesen a kedvenceim közé tartozik... Első... Második... Hali Kár hogy ilyen rövid, de szép ez a kékfekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Hali Kár hogy ilyen rövid, de szép ez a kékfekete. Eladó... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Eladó... :rolleyes: Tudom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Eladó... <_< Bontásra! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Bontásra! <_< Hát lassan... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts