Tom Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 De még mindig megy... :rolleyes: ...meg különben is baszakodtok itt a gyorsulással...azért nem olyan rég, még nem volt ilyen nagy a szátok... <_< Mindenkinek eljön az ideje... ;)
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 mi szép???? Akkor miért csak az egyikből jön?A másik már el van dugulva a koromtól,kedves Korommanó? Hát majd ha engem is eltart az asszony akkor kicserélem... ;) <_< Meg sem érdemelted, hogy rábeszéltem a Dettit, hogy engedje meg neked a lámpavételt, és még pénzt is adjon rá neked... :rolleyes:
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 De még mindig megy... :rolleyes: ...meg különben is baszakodtok itt a gyorsulással...azért nem olyan rég, még nem volt ilyen nagy a szátok... <_< Persze mert akkor neked volt nagy....Tudod egyszer fent egyszer lent...Neked most ilyen időszakod van :D ;)
Tom Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 De még mindig megy... <_< Hát a tegnapi előadás fényében ezzel a kijelentéssel már óvatosan dobálóznék... :rolleyes: ;)
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Mindenkinek eljön az ideje... :rolleyes: A Calinak is...
Tom Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Hát majd ha engem is eltart az asszony akkor kicserélem... :D ;) Meg sem érdemelted, hogy rábeszéltem a Dettit, hogy engedje meg neked a lámpavételt, és még pénzt is adjon rá neked... :rolleyes: Szóljak a Te Dettidnek, hogy intézzen neked valami jó kis hitelt egy új hátsó dobra? <_<
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Persze mert akkor neked volt nagy....Tudod egyszer fent egyszer lent...Neked most ilyen időszakod van ;) <_< mert volt mire...de azért az 1.8-tól de még a GSI-től sem lennék elajulva...amíg egy 1.6 VTI megcsapna... :D :rolleyes:
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Hát majd ha engem is eltart az asszony akkor kicserélem... :lol: :D Meg sem érdemelted, hogy rábeszéltem a Dettit, hogy engedje meg neked a lámpavételt, és még pénzt is adjon rá neked... ;) Eltart téged is nem?Ráadásul legalább engem nem befolyásol..... :P A lámpára az Ákos és a Lanti adott pénzt :lol: :rolleyes: <_<
Tom Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 A Calinak is... Sír is minden nap, hogy miért nem töltöm meg 1.8cal... :rolleyes: <_<
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Eltart téged is nem?Ráadásul legalább engem nem befolyásol..... :P Miért tartana el???? ez csak nálatok divat... :D Azért annyira nem gáz a szitu... :rolleyes: A lámpára az Ákos és a Lanti adott pénzt :lol: <_< ;)
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 mert volt mire...de azért az 1.8-tól de még a GSI-től sem lennék elajulva...amíg egy 1.6 VTI megcsapna... ;) :rolleyes: Az a vti a szigeten de talán az utcán is,téged is elcsapott volna 1-2ben tuti :P + a Lali is azt mondta mikor még a kisebb turbó volt a kocsijában hogy olyan 3 végéig a vti elég szépen ott volt velük... <_< majd télre veszek magamnak egy vti-t :D
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Sír is minden nap, hogy miért nem töltöm meg 1.8cal... <_< ;) Hát ha délután azzal jössz, akkor pikk pakk beállítom ám neked... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 ... majd télre veszek magamnak egy vti-t :rolleyes: Hát ha a Detti vesz neked...de lehet, hogy inkább már babakocsit kéne nézni nem????
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Hát ha a Detti vesz neked...de lehet, hogy inkább már babakocsit kéne nézni nem???? Írigykedsz kedves barátom???????Az eltartást meg szerintem inkább most fejezzük be.... ;) :rolleyes: <_<
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Az eltartást meg szerintem inkább most fejezzük be.... :lol: :rolleyes: <_< Kínos miiii??? ;) :D :P
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Kínos miiii??? <_< ;) :D Nekem a szüleim soha semmit nem segítettek,és mégegyszer elmondom hogy engem nem szabályoz itthon senki hogy mit lehet és mit nem..... :omg: :lol: :P :lol: Miért lenne kínos?Annyit mindig keresek hogy az autót fent tudjam tartani,hogy ne legyen lelakva :rolleyes:
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Ja és azt kihagytam hogy nem kell dugdosnom az adagolót,a coolert meg a többi cuccot hogy a detti meg ne tudja. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Nekem a szüleim soha semmit nem segítettek,és mégegyszer elmondom hogy engem nem szabályoz itthon senki hogy mit lehet és mit nem..... :lol: :P <_< ;) Miért lenne kínos?Annyit mindig keresek hogy az autót fent tudjam tartani,hogy ne legyen lelakva :rolleyes: Na de pont ennyit...és kajára már nem marad... Hát annyit Te is kaptál amennyit én apámtól ezt hidd el... Hát azért a Te Dettidet nem kell félteni...nem szabály ő téged, hanem nem ad választási lehetőséget... :D
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Ja és azt kihagytam hogy nem kell dugdosnom az adagolót,a coolert meg a többi cuccot hogy a detti meg ne tudja. :rolleyes: Hát ha egyszer nincs pénzed miből megvenni, kérni meg amikor kérsz egyből kiderül...így nehéz lenne... <_< ;)
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Most találtam a carstylingon..... Ezzel a sráccal ment a Tom aki az utolsó kommentet írta bemásolom ide is :rolleyes: <_< ;) "Gondoltam megosztok veletek pár sort... Az eset tegnap este történt, hajógyárin. Kimentünk haverokkal és megláttam egy ellenflet. Fekete Calibra, semmi különös nem volt rajta, csak angyalszemei voltak, ennyi. Odalépek a sráchoz, kérdem mekkora? Válasz: 2.0 8V Mondom, oké, mennyünk egy karikát. kb 10perc mulva sorra is kerültünk, addig nem igazán hallottam a másik kocsi hangját... Indit egy figura, és mit tapasztalok? A mellettem lévő, 8 szelepesnek mondott elvileg 115 lovas Cali, ugy hagyott állva, hogy levegőt nem kaptam. Annyit még érdekességképpen hogy szépen fütyült benne a turbó, hatásosan trüsszentett a váltásnál, és nem kapart el, hála a négykerékhajtásnak... Ezekután odamentem a sráchoz, hogy te, had nézzem már meg azt a 8szelepes motort... Szerintetek kinyitotta a géptetőt? Na ennyit a gerincességről! Abban a kocsiban (megtudtam) 250lóerő körül volt, szemben az én patasérült 150lóerőmmel szemben"
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Hát ez bitang jóóó..pont erről beszéltünk tegnap....szegény gyerek...de azért ahhoz lett volna mersze, hogy a 150 pacis fosával odaálljon egy 115 pacis mellé... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Hát ha már így bemelegítettünk itt az oldalon akkor azért gondoltam, hogy írok a srácnak... Donez... :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Most találtam a carstylingon..... Azért ő is nagy férfinemiszerv ám! :rolleyes: Csak a 35 lóerővel gyengébbel állna ki? Veszteni tudni kell kéremszépen! <_<
coupe Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Hát ez bitang jóóó..pont erről beszéltünk tegnap....szegény gyerek...de azért ahhoz lett volna mersze, hogy a 150 pacis fosával odaálljon egy 115 pacis mellé... <_< Írtam is neki,hogy annyira boldog volt mikor meghallotta hogy 8V.....Rohant a kocsijáért szó szerint ami a sziget másik végén volt.....6000ről rajtolt el ;) :D :P Milyen calibrás az aki megkérdezi hogy milyen moci van benne,mikor a gyári 5csavaros turbó felni van rajta :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Elküldve Június16, 2007 Jóóóleszez...méééég...akarok ilyeneket méééég... :rolleyes: <_<
Recommended Posts