Tom Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Jóban vagy Hernád tomival??????? :rolleyes: Hátha segít majd az elektromos rész javításában... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Hátha segít majd az elektromos rész javításában... :D Azért kérdeztem......Mert ha ismeri akkor 2 hét múlva már biztos nem fogja :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 ha gondoljátok kiállítom vmi forglamas helyen.. pl a Hösök terén... ;) ott meg lehet csodálni holnap! <_< ma volt szerencsém látni egy ilyen csoda felnit, igaz nem túl csodás állapotban, de az autón(Endlos off-road kadett) amire került, sokat dobott optikailag! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Rákérdezhetek? Csőrike? <_< A kocsira gondolsz vagy a leányzóra? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Na mi van itt sehol senki? nemá akkor lefexem <_< DE kellene nekem egy gsi club hungary matrinya, mivel szélvédő csere is lesz. Tud valaki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Na mi van itt sehol senki? Csütörtök van...mindenki a Lurdynál tobzódik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Csütörtök van...mindenki a Lurdynál tobzódik... :rolleyes: hát persze <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 de azért matrinyát valaki majd please!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Ezt Wolfinak "találtam" nem annyira az ótó, inkább csak a szíve az érdekesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Ezt Wolfinak "találtam" nem annyira az ótó, inkább csak a szíve az érdekesebb. A srác itt lakik a munkahelyemmel szemben, rengeteget láttam az autót....finoman szólva mérsékelten nyerte meg a tetszésemet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na ő ajánlja a cserét...hát nem tudom...ha turbós lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 A srác itt lakik a munkahelyemmel szemben, rengeteget láttam az autót....finoman szólva mérsékelten nyerte meg a tetszésemet :rolleyes: Hát, igen. Sajnos így is el lehet csúfítani egy Calit! De mi a különleges egy gyári LET-ben? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na ő ajánlja a cserét...hát nem tudom...ha turbós lenne... klubos rendszámkerete van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na ő ajánlja a cserét...hát nem tudom...ha turbós lenne... Akkor már inkább vissza egy C20XE-t a GSI-be és akkor még mindig gyorsabb autód van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hát, igen. Sajnos így is el lehet csúfítani egy Calit! De mi a különleges egy gyári LET-ben? :rolleyes: c20ne+0,4bar (sztem ennyi töltéssel soha nem lesz 200 ló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 De mi a különleges egy gyári LET-ben? :rolleyes: ez c20ne + turbo, gondolom az a különleges benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Az a cali, amit én linkeltem, C20NE+túró. <_< A külső megjelenését meg én nem véleményezném. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Akkor már inkább vissza egy C20XE-t a GSI-be és akkor még mindig gyorsabb autód van... vagy könnyebben eladható autód.... azt a 190-210 LE-t az mérték vagy saccolták az autón? :rolleyes: mert ezzel a konfiggal, ekkora töltéssel kissé soknak tűnik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na ő ajánlja a cserét...hát nem tudom...ha turbós lenne... ha nem vágysz arra hogy cali tulaj legyél akkor sztem jobban jársz ha visszaraksz bele egy XE-t...sztem az könnyebben eladható mint egy V6 calibra...de egyébként nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Az a cali, amit én linkeltem, C20NE+túró. ;) A külső megjelenését meg én nem véleményezném. :rolleyes: Annyira nem merültem bele, csak a teljesítményt néztem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 ha nem vágysz arra hogy cali tulaj legyél akkor sztem jobban jársz ha visszaraksz bele egy XE-t...sztem az könnyebben eladható mint egy V6 calibra...de egyébként nem rossz Hát nem is álmaim netovábbja...esetleg ha turbós lenne, akkor egy Vectrat, vagy Calit bevállalnák még esetleg...csak a 4x4 turbó fellingje miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hát nem is álmaim netovábbja...esetleg ha turbós lenne, akkor egy Vectrat, vagy Calit bevállalnák még esetleg...csak a 4x4 turbó fellingje miatt... Cserélj Tommal. Biztos benne lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hát nem is álmaim netovábbja...esetleg ha turbós lenne, akkor egy Vectrat, vagy Calit bevállalnák még esetleg...csak a 4x4 turbó fellingje miatt... akkor erről ennyit <_< ha tudsz gyere fel msnre, van pár kérdésem ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Mondjuk egy ilyen cserére még bólogatnék is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 valaki vegye már meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts