Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hátha segít majd az elektromos rész javításában... :D

Azért kérdeztem......Mert ha ismeri akkor 2 hét múlva már biztos nem fogja :rolleyes: <_< ;)

Elküldve
ha gondoljátok kiállítom vmi forglamas helyen.. pl a Hösök terén... ;)

ott meg lehet csodálni holnap! <_<

ma volt szerencsém látni egy ilyen csoda felnit, igaz nem túl csodás állapotban, de az autón(Endlos off-road kadett) amire került, sokat dobott optikailag! :rolleyes:

Elküldve

Na mi van itt sehol senki? nemá akkor lefexem <_< DE kellene nekem egy gsi club hungary matrinya, mivel szélvédő csere is lesz. Tud valaki? :rolleyes:

Elküldve
A srác itt lakik a munkahelyemmel szemben, rengeteget láttam az autót....finoman szólva mérsékelten nyerte meg a tetszésemet :rolleyes:

Hát, igen. Sajnos így is el lehet csúfítani egy Calit!

De mi a különleges egy gyári LET-ben? <_<

Elküldve
Hát, igen. Sajnos így is el lehet csúfítani egy Calit!

De mi a különleges egy gyári LET-ben? :rolleyes:

c20ne+0,4bar

(sztem ennyi töltéssel soha nem lesz 200 ló)

Elküldve
Akkor már inkább vissza egy C20XE-t a GSI-be és akkor még mindig gyorsabb autód van...

vagy könnyebben eladható autód....

azt a 190-210 LE-t az mérték vagy saccolták az autón? :rolleyes: mert ezzel a konfiggal, ekkora töltéssel kissé soknak tűnik <_<

Elküldve
Az a cali, amit én linkeltem, C20NE+túró. ;) A külső megjelenését meg én nem véleményezném. :rolleyes:

Annyira nem merültem bele, csak a teljesítményt néztem. <_<

Elküldve
ha nem vágysz arra hogy cali tulaj legyél akkor sztem jobban jársz ha visszaraksz bele egy XE-t...sztem az könnyebben eladható mint egy V6 calibra...de egyébként nem rossz

Hát nem is álmaim netovábbja...esetleg ha turbós lenne, akkor egy Vectrat, vagy Calit bevállalnák még esetleg...csak a 4x4 turbó fellingje miatt...

Elküldve
Hát nem is álmaim netovábbja...esetleg ha turbós lenne, akkor egy Vectrat, vagy Calit bevállalnák még esetleg...csak a 4x4 turbó fellingje miatt...

Cserélj Tommal. Biztos benne lesz! :rolleyes:

Elküldve

akkor erről ennyit <_<

ha tudsz gyere fel msnre, van pár kérdésem ;) :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.