Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Norbi!

Ez itt nem a GSI-t fikázunk topic.... :) :) :D :D

Félreértesz barátom! Én ezeket az autokat nem fikázom, legalábbis nem áll szándékomban. Csak nézelődök és ha látok valami "érdekeset" akkor feldobom ide mert érdekel a véleményetek. Innen tudtam meg pl. az SXP-től , hogy a 91 végi c20xe-kben nem volt standard az elektronyos ablak. Jó ezzel a tudással felvértezni magam mielőtt belevágnék. Ha belevágok egyáltalán.

Meg amugy is.....a fórum elbírja :P :lol:

Szóval minden tulajtól elnézést kérek ha megbántottam volna Őt vagy az autóját! Nem szándékos volt! :lol:

Elküldve

Jóóóvannna!

Nem gondoltam ám komolyan...

Én örülnék a legjobban, ha rászánnád magad... :wink:

Én pl elég amatör módon az elsőt megvettem, amit megnéztem... :oops:

Ott helyben megnézet, foglaló, másnap kifizet... :wink: Nem szaroztam, de megúsztam...

Üdv.: Atommanó

Elküldve

az szép.

akkor megfontolt vagy :)

Anti don't p - éjn ennél sokkal rosszabbat műveltem azt hiszem.

Fehér astra elad, fel netre, kinyomtat vagy 10et.

körbetelefon, ebből 4 tudott aznap meetingelni, s végül a 2.nál maradtam.

HINT: jól körbe kell nézni mielött autót vesz az ember, nem mintha sokat szívnék a kocsival, csak vannak érdekességei, mint pl ez a 94es moci benne, ami nem derül ki, ha nem kell kuplungot cserézni, kiderült, hogy 2 astrából van, szóval IJ kártya, ha kapkodik az ember :)

Elküldve
az szép.

akkor megfontolt vagy :)

inkább bizonytalan és félős :D

anno tavaly tavasszal vagy tavalyelőtt ősszel? kadett gsi-t akartam, ez idén tavaszra asztrára nőtt

majd csuszott a dolog kicsit és azóta siralmas autokat látok neten :)

viszont tisztelem a Ti bártorságotokat hogy igy bele mertetek vágni..én ilyet soha nem mernék tenni :albino:

Elküldve
Én mondtam neked.... :wink:

És a fentiek alapítói hallani sem akarnak a MOTE-ról... :)

Nem kell velük veszekedni vagy őket gyözködni.

Csináljátok a dologotokat és kész. Nem baj , ha Ők így gondolják.

Üdv

Elküldve

Nem lesz veszekedés Hemi, csak naon gyorsan kialakulnak a konkurens csapatok/szekciók/klubbok. Tiszta piac, versenyszezon van :)

És a röhejes, hogy mindannyian ugyanazt az autót (tipust) gyűrjük és ugyanazon okoknál fogva tesszük amit és mégis a száthúzás, vitázás megy ahelyett, hogy a közös cél reményében leülnénk gondolkodni...

Elküldve
És a röhejes, hogy mindannyian ugyanazt az autót (tipust) gyűrjük és ugyanazon okoknál fogva tesszük amit és mégis a száthúzás, vitázás megy ahelyett, hogy a közös cél reményében leülnénk gondolkodni...

word :idea:

Elküldve
Nem lesz veszekedés Hemi, csak naon gyorsan kialakulnak a konkurens csapatok/szekciók/klubbok. Tiszta piac, versenyszezon van :)

Az így volt, van, lesz.

Elküldve
Lehet hogy ez a baja?????

Opel Astra 1.8 GSI?

egy nyolcas tizenhat Vé géesit csináltak az odáig rendben, csak mintha 1 cseppet magasan lenne... nekem a gyári rugókkal, 16os karikákkal kipakolva nincs ilyen magasan a verda....

Elküldve
Én aztat tudom ám, csak lehet, hogy ezért van...

Érted???? Szerintem... :)

Már megint össze vissza beszélsz Anti. Bekokainoltál megint unalmadban vagy mi :roll: :?:

Elküldve
egy nyolcas tizenhat Vé géesit csináltak az odáig rendben, csak mintha 1 cseppet magasan lenne... nekem a gyári rugókkal, 16os karikákkal kipakolva nincs ilyen magasan a verda....

anno állt egy ugyanilyen piros 1.8as a sztrádában, az is ilyen magas volt....lehet hogy ennek a rugójában még van némi kraft és nem roggyan meg a kocsi sulya alatt :twisted: :twisted:

Elküldve
....lehet hogy ennek a rugójában még van némi kraft és nem roggyan meg a kocsi sulya alatt :twisted: :twisted:

ezt hirtelen nem tudom mire vélni.

legalábbis szeretném nem tudni Redlájn :wink:

ergo a piros gsi 4x4 és terepre készült maradjunk ennyiben.

Elküldve
ezzel meg mi történt? shima f astra rugókat tettek alá :shock: :?:

Ez egy terep gsi, utcai kerekekkel. A Paliknak tervezve a Dakarra. :)

Azért ilyen magas, hogy könnyebben megborithassa 160-nál. :) :D :D

Elküldve
naaaahhhhhh végreee

ez igazán jól néz ki

és ha jól látom lufis! :shock: azannyaa

na de 1.4 ért egy 94-es autót???

kicsit drága........

az enyém 95-ös és 1.150 volt 1 évvel ezelött....

igaz az nem géesiiiiiiii

és igaz hogy 30 lóerővel kevesebb, és nincs sportülésem se, viszont van klímám :oops: 8) :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.