Laci4 Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Petya! Az amelyik múltkor "ingerelt" minket? :twisted: Amúgy én meg amikor tegtnap mentem kifelé csináltam egy kis konvoly kocsikázást... de tempósat... Újpettöl utánamjött egy Citroen Xantia nem tom milyen motorral, de V6 volt a seggén..majd utána köne nézni :shock: az a régebbi fajta nagy csónak... Újpesten végén, tod ott ahol az Iveco felé lehet elmenni, elkaptuk a pirosat..(szinte még egyszer se volt nekem piros) és onnan kezdödött a játék... Elösször csak mert siettem.. aztán szerintem felingerelte az ürgét, hogy egy "gagyi" astra hogy a pibe hagyja le, és hogy nem lassúl 160-170 magasságában, úgyhogy jött utánam... Aztán megelöztünk egy ford mondeot.. az is utánunkeredt...aztán csatlakozott egy kis mitsu.. akkora kerekekkel mint egy úthenger... de nem tudot megenni a citroen.. söt.. elözéseknél látszott h lomhább.. végre nem mentünk, túl nagy volt a forgalom.. annyira meg nem örültködöm, aztán meg el is engedtem...hagy menjen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Aztec lehet igaztad van........de ez a gép soha! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 sajnálom, hogy erről a gépről nincs fénykép...kiváncsi lennék mi kerül több mint 2 millióba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 sajnálom, hogy erről a gépről nincs fénykép...kiváncsi lennék mi kerül több mint 2 millióba... okoskod6ok? 2 tippem van: 1- kék és sportvezérműtengely, chip, lexus lámpák,stb... kb 180 LE, kék és teli matricával... 2- bordó és azt hiszi a tulaj cult styleban sikerült megépítenie, ezúton is üzenném neki: not succesfull :) Éjn meg tegnap könyvesen végig egy omegával játszadoztam, majd olyan 160-170nél a lágymányosin el kellett engednem :shock: :arrow: mondom dikk miva veled? és mikor elment mellettem nem kell mondanom a 3 csúnya betűt a popóján: eM-Vé-6 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2004 Ez is érdekes. PL Braziliában az Opeleket sevííí jelvényel árulták... gondolom ez is valami dél-amerikai csoda. Ott nem a Daewoot cimkézik át már évek óttttaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Mi van veled Norbi! Most akkor mégis GSI projekt??? Nagyon nézegeted őket... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Na megint egy új kezdeményezés... :roll: A indítványozót ismeritek szerintem mindannyian... :wink: http://www.gsidevils.atw.hu/ Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Mi van veled Norbi! Most akkor mégis GSI projekt??? Nagyon nézegeted őket... :wink: :roll: hetente háromszor-négyszer megnézem mi a helyzet hátha látok vmi szépet de elég kicsi az esély, és olyanokat irnak le amiktől én szégyellem magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Anti! Kiváncsi leszek, hogy mi jön ki ezekből a próbálkozásokból és mennyire tiszavirág életűek :roll: :?: Akkor részünkről meg Gsi section :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Részünkről OK! Elvileg Peti Gsi is csatlakozik... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Aztec! Mazsola vagy ki hozzászólását azért még mindig nem értem... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 ....Mazsola vagy ki hozzászólását azért még mindig nem értem.... Linkeljél, vagy írjál neki PÜ-t grrrrrrr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Aki érintett az tudja miről van szó... :) :) :D Vegyél GSI-t és megtudod... :D :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Aki érintett az tudja miről van szó... :) :) :D Vegyél GSI-t és megtudod... :D :P Akkor valamelyik GSi gazdit megkérném, hogy mesélje mánn el, hogy miről van szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Kiváncsi vagy mi???? Na itt van: :wink: "Sziasztok! Sajnos ahogy látjátok, ez az oldal nem örvend túl nagy népszerűségnek... Éppen ezért szeretném figyelmetekbe ajánlani: www.opelklub.hu www.opelforum.hu Ezek a MOTE hivatalos oldala + forum! Elég nagy a sürgés forgás, kérdések válaszok jókedv... Most nyílt egy új lehetőség, hogy GSI szekciót alapítsunk a klubon belül! Ehhez persze az kell, hogy belépj a klubba, ami egy jelképes összeg befizetésével letudható (5000.- /év - nincs egy fél tank benzin -) Szerintem nem lenne rossz kicsit összébb verbuválódni, mert már annyi opeles banda van hogy már lassan követhetetlen... A MOTE amúgy nemrég összeállt a Magyar Veterán Opel Klubbal, és a Magyar Opel Manta Club-bal, így ezentúl közösen szervezik nagyobb rendezvényeiket... Szerintem megér egy próbát... Üdv.: Atommanó _________________ ASTRA LA VISTA -gsi@opelklub.hu- Erre Mazsola ezt válaszolta: "Sajnálom ha Te ott érzed magad jól! Látod ez a Magyar széthúzás! Gratulálok! " Erre én: Akkor azért megkérdeznélek Téged, hogy itt miért vannak ilyen kevesen???? Na itt a gond... A felfogással van a baj... Miért kell különcködni??? Miért nem jó egy már meglévőhöz csatlakozni??? Akkor most ki is húz szét... Várom válaszod.. Ja még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy miért is ez a hangnem??? Amúgy köszi a Gratulációt... De azon azért gondolkozz el, hogy ki is aki széthúz... (Ne kapkodj a a válasszal...gondold át jól ) Üdv.: Atommanó _________________ ASTRA LA VISTA -gsi@opelklub.hu- Hát ez volt röviden... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 azért nem vveszek géjesit hogy ez a látvány táruljon elém mert ez most is megvan :) :) vajon hogy kerül a legalapabb nullextrás-fapados asztma kormánya bele? :roll: :roll: mellesleg ehhez az autohoz tartozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a helyzet a www.gsi.hu-val? Hónapok óta nem történt semmi változás az oldalon. Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a helyzet a www.gsi.hu-val? Hónapok óta nem történt semmi változás az oldalon. Köszi: Mező bár nem vagyok autentikus személy a témában de ugytudom dolgoznak a projekten csak sok dolog miatt csuszik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Meg hát ugye itt az általános fő gond az, hogy szét van szakadva a társaság, mint Maris néni bundabugyija.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Anti bármennyire is töröm a buksim nem értem a Mazsola féle hozzászólást :shock: Namost gsiklub, gsi devils, ta-tara-tra.... :arrow: ezeket a srácokat kellene 1esíteni, de már most látom nem kis dologba vágjuk fejszénk :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Én mondtam neked.... :wink: És a fentiek alapítói hallani sem akarnak a MOTE-ról... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Én mondtam neked.... :wink: És a fentiek alapítói hallani sem akarnak a MOTE-ról... :) Üdv.: Atommanó pedig FOGNAK hidd L :wink: :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 azért nem vveszek géjesit hogy ez a látvány táruljon elém mert ez most is megvan :) :) Óóóóó ha csak a belső látvány érdekel, akkor ne is vegyél GSi-t :D vajon hogy kerül a legalapabb nullextrás-fapados asztma kormánya bele? :roll: :roll: CD-ben is ilyen kormány volt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 CD-ben is ilyen kormány volt esküdj! :shock: :shock: aszittem a top felszereltséghez már hozzá bírtak csapni valami normális kormányt de mégsem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Norbi! Ez itt nem a GSI-t fikázunk topic.... :) :) :D :D Egyébként könnyen orvosolható a gond cseréld ki, ha végre veszel egy ilyen vackot... :wink: :P Üdv:: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts