Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Azért ha holnap nem lesz elérhető a forum, akkor gondoljatok majd erre... :rolleyes: ha gondoljátok kiállítom vmi forglamas helyen.. pl a Hösök terén... ;) ott meg lehet csodálni holnap! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 ha gondoljátok kiállítom vmi forglamas helyen.. pl a Hösök terén... ;) ott meg lehet csodálni holnap! :rolleyes: Imasátor is lesz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Pé! Ezt figy mi olcsó! :rolleyes: <_< újonnan meg 1200 euro akkor kicsit sok a használtért ennyi. De ez horror ár. Itthon kaptam volna havertól, csak mire észbekaptam eladta mindkét Let mociját és a váltókat is. ;) 550e moci+váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Imasátor is lesz? <_< adomány gyüjtéssel egybekötve :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 JOhnny te ma be akarsz kerülni a Guiness-be? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 JOhnny te ma be akarsz kerülni a Guiness-be? <_< Gyúrok vazee! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Hadd vigye már el egy körre!!! Mi baj lehet... :P :rolleyes: <_< ;) Így van, semmi baj nem lehet, mert a régi Vectra 2000-embe is belehajtottam 130e km-t és a kasztnit jobb állapotban adtam el, mint ahogy vettem. :lol: Meg az úgyis automata, azt pedig Pé nem szereti vezetni. Én már raéreztem a 3000-es automata Senatoromnál a feelingre, tehát úgyis nekem kell hazahozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Így van, semmi baj nem lehet, mert a régi Vectra 2000-embe is belehajtottam 130e km-t és a kasztnit jobb állapotban adtam el, mint ahogy vettem. :D Meg az úgyis automata, azt pedig Pé nem szereti vezetni. Én már raéreztem a 3000-es automata Senatoromnál a feelingre, tehát úgyis nekem kell hazahozni! <_< na jó hogy nem elveszed az elsőbbségemet? ;) :P lehet megkedvelem az autómatát és bekerül az astrába :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 na jó hogy nem elveszed az elsőbbségemet? ;) :D lehet megkedvelem az autómatát és bekerül az astrába :rolleyes: Talán falábú szőkenő lettél,aki nem tud kuplungolni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 nem sajna... :D Dilibogyó :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Talán falábú szőkenő lettél,aki nem tud kuplungolni? :rolleyes: utálom az autómatát. igaz még nem vezettem, de már a neve hallatán falra mászok. mi a feeling benne? Jó egy előnye van, dugóban jól jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Végigolvastam az osztrák fórumokat, a találkozóval kapcsolatosan.... Képeket párat találtam magunkról, vagyis Ákosék, Dini, és Lanti autóiról, meg a csoportos képet ahol több autó rajta van, de nem lett túl jó kép... Volt egy kis összefogalaló az ORF-en is...azon kívűl, hogy 400 fölötti autó volt szombaton nem mondtak semmi különöset... De ami érdekes, hogy a 13 EUR-os beugrót nagyon-nagyon sokalták az osztrákok...ezt szinte minden hozzászólésban fikázta valaki...érdekes... Ja meg írták a főoldalon, hogy valami magyar résztvevőnek alig tudták megmagyarázni, hogy a Tuning Award Austria, (ami külön volt a szépségversenytől) az OSZTRÁK és nem MAGYAR...és állítólag elég nehezen értette meg...sajnálom, hogy ilyen szinten is elhangzott a MAGYAR...(de van tippem, hogy ki lehetett...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 utálom az autómatát. igaz még nem vezettem, de már a neve hallatán falra mászok. mi a feeling benne? Jó egy előnye van, dugóban jól jön. Képzelem Hajóson mennyi dugó van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Képzelem Hajóson mennyi dugó van... :rolleyes: borosüvegben sok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 borosüvegben sok :D :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 kezdem unni a "mozgó" avataromat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 borosüvegben sok :D <_< :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 kezdem unni a "mozgó" avataromat. <_< Vácsá pózt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 kezdem unni a "mozgó" avataromat. <_< Pedig nem rossz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 olyan csend lett... tán J0hnny elment aludni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 olyan csend lett... tán J0hnny elment aludni? ;) Megnéztem a mai toplistát, hát nem semmi, hogy egyesek mennyire ráérnek. <_< 1. Johnny 2. Wolfi 3. Pé (ezt hogy csinálta?) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 olyan csend lett... tán J0hnny elment aludni? <_< Figyedmáááá! Irigy vagy offmester? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Megnéztem a mai toplistát, hát nem semmi, hogy egyesek mennyire ráérnek. <_< 1. Johnny 2. Wolfi 3. Pé (ezt hogy csinálta?) :rolleyes: Látszik, hogy ma sok volt bennt a meló... ;) De azért összesítettben még van mit letennetek az asztalra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Figyedmáááá! Irigy vagy offmester? :rolleyes: nicsak ki beszél! :P :D Látszik, hogy ma sok volt bennt a meló... <_< De azért összesítettben még van mit letennetek az asztalra... ;) Azé enyhén elhúztál előlünk, egyedül talán Wolfi tud megszorongatni téged. Ja és thx da segítség amoda, und die sacc/kb. egyetértést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Látszik, hogy ma sok volt bennt a meló... <_< De azért összesítettben még van mit letennetek az asztalra... ;) Tanícs mester offóni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts