Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Maximálisan ki lett használva! :rolleyes: Meg lett volna benne pár 100km de mivel ráértem... kicseréltem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Meg lett volna benne pár 100km de mivel ráértem... kicseréltem <_< Tényleg nem volt gáz még használhattad volna egy kicsit, mondjuk még egy péntek estét :rolleyes: Akkor jó a tárcs is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Tényleg nem volt gáz még használhattad volna egy kicsit, mondjuk még egy péntek estét :rolleyes: Akkor jó a tárcs is . lehet akkor vissza rakom.. ha Te is igy gondolod ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ha már legalább a fémen fut,nem kell agyalni a felszabályzáson,megteszi a régi betét! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 lehet akkor vissza rakom.. ha Te is igy gondolod <_< :rolleyes: Nem kell visszarakni én még jó áron átvenném. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ha már legalább a fémen fut,nem kell agyalni a felszabályzáson,megteszi a régi betét! :rolleyes: megtette <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem kell visszarakni én még jó áron átvenném. ;) csütörtökre akkor hozz sok $-t :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 megtette <_< Nem zavart a hangja fékezés közben? :rolleyes: ;) A tárcsák még jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem zavart a hangja fékezés közben? <_< ;) A tárcsák még jók? de Ausztria felé negyedúton eléggé aggasztott... De miután a belsö peremét lecsiszolta már egész halk lett... :rolleyes: Tárcsák kuka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 én meg vettem ma egy vectra 2.5 v6-ot, bőrön kívül fullos a gép. <_< muszáj volt mert kell hogy összeálljon a kép, meg a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 de Ausztria felé negyedúton eléggé aggasztott... De miután a belsö peremét lecsiszolta már egész halk lett... :rolleyes: Tárcsák kuka... Mit raktál a helyére?Brembo&ferrodo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 én meg vettem ma egy vectra 2.5 v6-ot, bőrön kívül fullos a gép. ;) muszáj volt mert kell hogy összeálljon a kép, meg a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye :rolleyes: Képet toljál már róla! Majd elintézi ezt is Peti(Vectra killer)! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 én meg vettem ma egy vectra 2.5 v6-ot, bőrön kívül fullos a gép. ;) muszály volt mert kell hogy összeálljon a kép, meg a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye :rolleyes: Hajoson most már minden auto a Tiéd meg Demoé??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Mit raktál a helyére?Brembo&ferrodo? nem sajna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Hajoson most már minden auto a Tiéd meg Demoé??? :rolleyes: A hajósi opel maffiát nem ismered még? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 A hajósi opel maffiát nem ismered még? ;) lehet jobb is h nem... :rolleyes: Mor! TE meg mindent dokumentálj az mv6 beépítéséről! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 lehet jobb is h nem... :rolleyes: Majd figyeld csak! <_< Egyszer azon kapod magad,hogy vagy megvették a géped caréhugyé tőled vagy már C20XE figyel benne! ;) Náluk a kávédaráló is C20XE-vel megy. :D A simson,amivel a boltba járnak az már LET! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye <_< Úgy nemkicsit ;) Amúgy én is nézegetem a Vectra 2.5 V6-okat, csak béta verzióban..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Képet toljál már róla! Majd elintézi ezt is Peti(Vectra killer)! <_< lehet láttad már. A Kiskasza megszánt és odaadta egyben. Ehhez Demó nem nyúl csak mikor kivesszük a mocit és átépítjük c20xe-re. vagy c16nz-re :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 lehet láttad már. A Kiskasza megszánt és odaadta egyben. Ehhez Demó nem nyúl csak mikor kivesszük a mocit és átépítjük c20xe-re. vagy c16nz-re :rolleyes: Akkor az a gép lett az, ami Ferinél állt az udvarban?Klíma, miegymás?Mikor hoztátok el?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Hajoson most már minden auto a Tiéd meg Demoé??? :rolleyes: Ez most megint a Moncsié. Ez a harmadik autó amit kap. egyiket eladtam neki, másik meg ugye kicsit nem alkalmas a közlekedésre már <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 lehet jobb is h nem... :rolleyes: Mor! TE meg mindent dokumentálj az mv6 beépítéséről! <_< minden dokumentálva lesz a fényezéstől a röffenésig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Akkor az a gép lett az, ami Ferinél állt az udvarban?Klíma, miegymás?Mikor hoztátok el?? jaja ez az. még nem is láttam :rolleyes: vagyis nem tudom lehet. Csak el akarta vinni egy srác és gyors lefoglaltam <_< Majd 7végén vagy jövő 7en hozzuk el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Mikor hoztátok el?? Szerintem a corsával vontatták hazáig 150-es tempóval! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Szerintem a corsával vontatták hazáig 150-es tempóval! ;) Atya az a gép úgy húz, mindazállat! :lol: Szal nem kell azt vontatgatni! :D jaja ez az. még nem is láttam :rolleyes: vagyis nem tudom lehet. Csak el akarta vinni egy srác és gyors lefoglaltam :P Majd 7végén vagy jövő 7en hozzuk el. Akkor szépen csökken a géppark......... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts