MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Igen, ezt már én is láttam... :rolleyes: Hát még gondolkodom, hogy mi legyen helyette... <_< meg se kérdeztem megkaptad a lóvét? Kösz még 1x! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Na azért írtam én ennek a CS-es adminmoderátortökömtudjamigyereknek... :rolleyes: Mert hogy az autó ami fennt van top-ban az oldalán az már nem is az övé...így nem lehetne se top se kutyaszar...max fun... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Anti! Vigyáz mert bannolni fog! <_< ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Anti! Vigyáz mert bannolni fog! <_< ;) :rolleyes: Legalább lesz mit reggeliznem... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ha a Hibákat ide írjátok topikba is berakod, akkor 100% a siker. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 meg se kérdeztem megkaptad a lóvét? Kösz még 1x! <_< Igen és jövök még egy 1000ressel, mert a kábel olcsóbb volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Igen és jövök még egy 1000ressel, mert a kábel olcsóbb volt. :rolleyes: <_< majd leisszuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ezzel én is igy voltam, de inkább az 5x110 volt a szűk keresztmetszet, nem pedig az, hogy nekem mi jön be. Sajnos elég szegényes a kinálat... (nincs hosszú "i"-m, bocsi....) nem szük az 5*110 valaszték mivel nekem is 5*112 van most fenn 5*110 en igy mar azért elég tág a kinálat adjak kölcsön pár Í betüt ? tessék kicsit és nagyot is adok oszd be aszt karácsonyig csitu :rolleyes: ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍ íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Na mi van MR "FUN"... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 5x112 nem gáz rá? nekem azt mondták az OZ nagyokosok, hogy 5x108 jöhet szóba, excentrikus csavarral, de 5x112 nem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Na mi van MR "FUN"... :rolleyes: ezek szerint 1 kép már kamu autot jelent <_< jo az igy legalabb nem zsirozgatjak a kocsimat ;) ugyis elég vicces az nekem amikor otthagyok valami sok sok millios gyari tuning csodát :D az admin gyereknek tényleg mar nem az a kocsija !!!??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Aztán hozzálátunk a mocihoz. Na azt akkor már képekkel is alátámasszuk mert nem tudom mi vár ránk :rolleyes: Sürget az idő de kész kell lenni Blitzig mert ha nem akkor ... Remélem nem hebrákoljátok be csak úgy mocit,tegyetek mindent rendbe előtte,ne kelljen majd kiszedegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 5x112 nem gáz rá? nekem azt mondták az OZ nagyokosok, hogy 5x108 jöhet szóba, excentrikus csavarral, de 5x112 nem... :rolleyes: miért lenne gaz nagyon jo ... nem raz a kerék tökéletes .. de mas haverom is 5*112 est hasznal 5*110 en .. példaképp akitől elöször meg akartam venni az ugyanilyen felnit neki is igy volt fent opelen és tökéletes .. nem egészen értem mi a külömbség hogy 112 v 108 szamit hogy merre csalok el csavaronként 1mm -t ?? nem hiszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 az admin gyereknek tényleg mar nem az a kocsija !!!??? Már írtam egy admin ismerősömnek...mondta, hogy szól neki, hogy ácsi, meg utánanéz...mert van még ott több dolog is amit a gyerek igencsak hipp-hoppsz kezel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 miért lenne gaz nagyon jo ... nem raz a kerék tökéletes .. de mas haverom is 5*112 est hasznal 5*110 en .. példaképp akitől elöször meg akartam venni az ugyanilyen felnit neki is igy volt fent opelen és tökéletes .. nem egészen értem mi a külömbség hogy 112 v 108 szamit hogy merre csalok el csavaronként 1mm -t ?? nem hiszem Szerintem is jó az 5X112 Nekem is az van az Audin, és semmi bajom vele... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Már írtam egy admin ismerősömnek...mondta, hogy szól neki, hogy ácsi, meg utánanéz...mert van még ott több dolog is amit a gyerek igencsak hipp-hoppsz kezel... a végén még ö fog majd hasonlo üzenettel találkozni amikor be akarlépni mint mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 a végén még ö fog majd hasonlo üzenettel találkozni amikor be akarlépni mint mackosajt <_< :rolleyes: ;) :D :P nem mi kezdtük.... no léptem aludni! Jó8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 ezek szerint 1 kép már kamu autot jelent :D jo az igy legalabb nem zsirozgatjak a kocsimat :P ugyis elég vicces az nekem amikor otthagyok valami sok sok millios gyari tuning csodát :lol: Vagy csak egy sima gyári GSi-t ;) Múltkor mókás volt a szentendrein.. gurulunk Petyával,dumálgatunk nagyban... egyszercsak tyütyütyüüüü. vagy hogy kell utánozni a turbó hangot.. mind a ketten abban a pillanatban elkussoltunk. és gyorsan tettünk egy kört a fejünkel, hogy hol merre mi... :lol: <_< (nem is vagyunk autó b..ik :omg:) Te akkor már kiszúrtál minket, és azért prüszköltél, vagy csak később? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Vagy csak egy sima gyári GSi-t ;) Múltkor mókás volt a szentendrein.. gurulunk Petyával,dumálgatunk nagyban... egyszercsak tyütyütyüüüü. vagy hogy kell utánozni a turbó hangot.. mind a ketten abban a pillanatban elkussoltunk. és gyorsan tettünk egy kört a fejünkel, hogy hol merre mi... :D <_< (nem is vagyunk autó b..ik :P ) Te akkor már kiszúrtál minket, és azért prüszköltél, vagy csak később? :rolleyes: csak gondoltam oda köszönök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Remélem nem hebrákoljátok be csak úgy mocit,tegyetek mindent rendbe előtte,ne kelljen majd kiszedegetni. nyugsi nem kapkodjuk el. Ha nem megy visszakerül a c20xe <_< Fog az menni és szépre megcsinázom a mocimat. remélem legalábbis :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 csak gondoltam oda köszönök :P Hogy utána eltünj a forgalomban :rolleyes: Jó meglepi volt... Tegnap bekoptattam az új fékbetéteimet. Nem is tudtam, hogy tud úgy füstölni a fék, hogy ne látszódjon az autó orra a lámpánál... <_< Jól megy az a szemét 4.2 V8... :D Kicsit belejavitottam a szövegedbe ;) Link.. aztán lap alja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opgsi Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 őőőőőő Tom nem kellene akkor most már lassan lecserélni az avatarodat? :lol: Végülis ugyanaz a kocsi 2 avataron ;) Tedd csak fel a calit. Most mér?hivatalos Dublőr :P :rolleyes: Nézd csak ez pont jó lenne, gumik nélkül. Persze ha tetszik neked Köszönöm szépen de nem az esetem :D nem szük az 5*110 valaszték mivel nekem is 5*112 van most fenn 5*110 en igy mar azért elég tág a kinálat Ez jó hír,felvan dobva a napom :lol: így tényleg kicsit tágabb a kínálat <_< elis kezdek nézelődni! Jaaa és CS-s moderátol meg LOL,no comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ha a Hibákat ide írjátok topikba is berakod, akkor 100% a siker. <_< a kedvencem a milyet szarál ma topic volt... az is tuti siker volt... csak nem teccett a admingyereknek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ma megcsináltam a féket.. ######a lett... a régi betétek:(hozzáteszem nem vagyok rá büszke) :rolleyes: Köszi Dini a tárácsákat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Maximálisan ki lett használva! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts