opgsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ezzel én is igy voltam, de inkább az 5x110 volt a szűk keresztmetszet, nem pedig az, hogy nekem mi jön be. Sajnos elég szegényes a kinálat... (nincs hosszú "i"-m, bocsi....) Akkor Anti féle Nuvo lesz a nyerő :rolleyes: vagy oan ami régen volt rajta...jobb ötletem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Akkor Anti féle Nuvo lesz a nyerő :rolleyes: vagy oan ami régen volt rajta...jobb ötletem nincs Nyomjam a színkódot is... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nyomjam a színkódot is... :rolleyes: <_< légyszi... épp festetni készülök a vectrát... ja... és ha nem gond a matricát is ráraknám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opgsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nyomjam a színkódot is... :rolleyes: <_< :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 hmm... vagy az illető szállt magába, vagy valaki más végre elolvasta amit írtam, de levették a bant az useremről... csak egyelőre senki nem szólt, hogy kinek köszönhetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mackó! Vagy teljesen, vagy sehogy! Most már húzzál bele, hogy tényleg kidobjanak onnan! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 köszi Sanyi a bíztatást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Örülök neki hogy jó kezekbe került Tom régi gsi-je. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opgsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Örülök neki hogy jó kezekbe került Tom régi gsi-je. :rolleyes: Igyekszem jó gazdija lenni,remélem sikerül ;) ,de azért köszönöm a megelőlegezett bizalmat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ilyen nick-kel már jó pár éve nagyon rossz gazdija nem lehetsz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Örülök neki hogy jó kezekbe került Tom régi gsi-je. :rolleyes: Remélem nála nem lesznek gondok vele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opgsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ilyen nick-kel már jó pár éve nagyon rossz gazdija nem lehetsz... <_< Igaz :rolleyes: pedig csak kb 5-6éve ez a nickem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ThomasJR Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Jól megjártam... A jó hír hogy a kocsi eleje ki lett húzva, motorháztető kikalapálva... A rossz hír hogy amit két órán keresztül berheltem , a lökhárító felfogatófülei-nemes egyszerűséggel az első csavarmeghúzásnál ripityára törtek ;) Pedig milyen szépen néztek ki... <_< Szóval többet se műanyagozok! Holnap jön a szaki és felhergeli a kocsira, új füleket kell gyártania, biztos sokat fogok aznap csuklani :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 (edited) na most jót derültem a 322-es hozzászólást érdemes figyelni... véle támadt egy kis afférom... és az oldalát is meg kell nézni. Hát ezen besz.rtam... :rolleyes: <_< Módosítva Június11, 2007 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=5587 a 322-es hozzászólást érdemes figyelni... véle támadt egy kis afférom... és az oldalát is meg kell nézni. Hát ezen besz.rtam... :rolleyes: <_< nekem nemjo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nekemsenem. Pedig érdekel ám! Ok, nekem bejött, de úgy, hogy átmásoltam szövegként. Linkként nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 így a jó... előbb elqrtam... 322-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mittaláltamáá' :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mittaláltamáá' :rolleyes: hoppácska, és papíros... ezt csináld meg itthon. olcsón Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mittaláltamáá' <_< Hoppálááááá amindenit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 őőőőőő Tom nem kellene akkor most már lassan lecserélni az avatarodat? <_< Végülis ugyanaz a kocsi 2 avataron :rolleyes: Tedd csak fel a calit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mor! Lássunk már vmi képet a kocsidról! Hogy áll meg ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mor! Lássunk már vmi képet a kocsidról! Hogy áll meg ilyenek... Hát képekkel még nem tudok szolgálni. Szét van szedve de már annyiszor láttam így hogy már nem is dokumentálom magamnak. Most van fényezőnél, a héten arról már lesznek képeim. Állítólag versenyeztetni akarja a srác úgy fényezők közt mert annyira jó szerinte a szín ;) Na meg szerintem is :rolleyes: De először szürke lesz és aztán kapja a színt. Aztán hozzálátunk a mocihoz. Na azt akkor már képekkel is alátámasszuk mert nem tudom mi vár ránk <_< Sürget az idő de kész kell lenni Blitzig mert ha nem akkor ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 őőőőőő Tom nem kellene akkor most már lassan lecserélni az avatarodat? :D Végülis ugyanaz a kocsi 2 avataron :rolleyes: Tedd csak fel a calit. Igen, ezt már én is láttam... <_< Hát még gondolkodom, hogy mi legyen helyette... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hát ez remek ;) ,akkor lesz még móka vele... én most felni téren vok elakadva...fogalmam nincs miet szeretnék rá <_< Nézd csak ez pont jó lenne, gumik nélkül. Persze ha tetszik neked :rolleyes: itt a link:Stilauto 17' felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts