Atommanó Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 hehe a multhéten is láttunk, ott huztatok el oda <> vissza a Mester utcán csütörtökön :rolleyes: Tényleg...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Mondtam öcsi hogy kiszúrnak a"sasszemek", hiába sunnyogunk!!! :rolleyes: Pont az ültetőrugeszekért mentünk, de majd csütörtökön két kocsival is kimegyünk. Bár az enyém jelenleg lakatosnál van, húzzák-vonják a homlokfalat... Ilyen a magyar közlekedési kultúra! Rámtolattak, és otthagytak törve :P Úgy találtam a Cora parkolóban :S Csütre remélhetőleg készlesz, ha nem kimegyek ahogy van <_< Na itt az egész familia... ;) ...De jók is voltak anno azok a Forgách u-i szerelgetések az éjszakában... :D
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Na itt az egész familia... <_< ...De jók is voltak anno azok a Forgách u-i szerelgetések az éjszakában... ;) :D ehhe!jók is voltak!meg az oszlopok között szlalomozás :P ,ne aggódj,Totya ezzel a kocsival is szenved!amugy jó lenne ha csak a telifény lenne a probléma :omg: van baja rendesen,de már alakul...bratyó beszélt rá hogy így lepukkant állapotban is menjek ki vele talira,nem leszek kifújolva :rolleyes: Demó : szerintem valamit keversz :lol: ,nekem régesrégen volt egy "fekete" gsi-m,a sárga feketét sztem nem klubos sráctól vettem!Viszont a teszt kört a Hernád Tomi végezte el :lol:
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 <_< ehhe!jók is voltak!meg az oszlopok között szlalomozás ;) ,ne aggódj,Totya ezzel a kocsival is szenved!amugy jó lenne ha csak a telifény lenne a probléma :P van baja rendesen,de már alakul...bratyó beszélt rá hogy így lepukkant állapotban is menjek ki vele talira,nem leszek kifújolva :rolleyes: Dehogy lesztek...mindannyian kívülről belülről ismerjük a sárga feketét... :D ...a sárga feketét sztem nem klubos sráctól vettem... Az utolsó tulaja nem volt klubtag...csak Hernád Tomi, meg Tom aki tőle vette...
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Mondtam öcsi hogy kiszúrnak a"sasszemek", hiába sunnyogunk!!! <_< Pont az ültetőrugeszekért mentünk, de majd csütörtökön két kocsival is kimegyünk. Bár az enyém jelenleg lakatosnál van, húzzák-vonják a homlokfalat... Ilyen a magyar közlekedési kultúra! Rámtolattak, és otthagytak törve :D Úgy találtam a Cora parkolóban :S Csütre remélhetőleg készlesz, ha nem kimegyek ahogy van ;) Az előző tulaj vette ki belőle az ültetőrugót. Nyuszi volt... :rolleyes: :P
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 jaja,énis csak 2főröl tudtam aki klubos!most újra klubos lesz a tulaja :rolleyes: amint lehet újra lépek a klubba!Blitzre remélem már szinte minden oké lesz a kocsin...
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Az előző tulaj vette ki belőle az ültetőrugót. Nyuszi volt... :rolleyes: <_< jah,eliskértem tőle hogy az azé kell,kicsit bután mutat ien bakkecskén ;)
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 nevezhetjük úgy is, hogy túlkapás áldozata lettem. <_< Ezt már én is mondtam párszor! ;) Körözött bűnöző lettél? Hát mi a fenét írtál te arról az autóról? Inkább trágyaszállításra használja, vagy mit? Komolyan érdekel, hogy mivel vágják ki onnan az embert? Még a végén csak azért regisztrálok oda, hogy kidobassam magam. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Peti! Csak nem vettél egy piros x-et???? :rolleyes: <_<
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Blitzre remélem már szinte minden oké lesz a kocsin... Most jelenleg hogy áll a gép? Elektromos rendszer? Klíma? Rohadás?
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Most jelenleg hogy áll a gép? Elektromos rendszer? Klíma? Rohadás? A rejtett hibák... :rolleyes:
PetiGSI Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Peti! Csak nem vettél egy piros x-et???? :rolleyes: <_< Nem vettem semmit :D Gondoltam mosolygok 1et ;)
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 hát jelen pillanatban Klíma OK,kipuff+ülések heggesztése OK,ajtó lógása megszüntetve,ebben a pillanatban autóvillamoságon van(biztosítéktábla csere,kábelek rendezése,ablaktörlő javítás mert leveri a biztit,xenon javítás vagy csere,fűtés javítás hogy működjön,műszerfalvilágítás újra beüzemelése:D ),utána futóműjavítás+beállítás,fényezés lakatolás egy későbbi project,ezse lesz ócsó :rolleyes:
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 hát jelen pillanatban Klíma OK,kipuff+ülések heggesztése OK,ajtó lógása megszüntetve,ebben a pillanatban autóvillamoságon van(biztosítéktábla csere,kábelek rendezése,ablaktörlő javítás mert leveri a biztit,xenon javítás vagy csere,fűtés javítás hogy működjön,műszerfalvilágítás újra beüzemelése:D ),utána futóműjavítás+beállítás,fényezés lakatolás egy későbbi project,ezse lesz ócsó :rolleyes: A klímának mi volt a baja? A fűtés megoldására is kíváncsi lennék, mert nekem nem nagyon boldogult vele a szerelőm, az előtét ellenállásokat kb. fél óra üzem után megölte.
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Nem vettem semmit <_< Gondoltam mosolygok 1et :rolleyes: És körvonalazódnak már a lehetőségek?
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 A klímának mi volt a baja? A fűtés megoldására is kíváncsi lennék, mert nekem nem nagyon boldogult vele a szerelőm, az előtét ellenállásokat kb. fél óra üzem után megölte. a klímát még a srác csinálta meg és valami tőmítés vagy milyen problémát mondott nekem,asszem :rolleyes: a fűtésröl még fogalmam sincs hogy lesz oké,de amint megtudom leírom!
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 a klímát még a srác csinálta meg és valami tőmítés vagy milyen problémát mondott nekem,asszem :rolleyes: a fűtésröl még fogalmam sincs hogy lesz oké,de amint megtudom leírom! Köszönöm. A xenon nálam 3 havonta egy komplett szétszedést és összerakást igénylet, addig viszonlyag megbízhatóan működött. Valószínűleg valami kontakt hiba volt vele, mert nagyon kényes volt a kábelek helyzetére.
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Köszönöm. A xenon nálam 3 havonta egy komplett szétszedést és összerakást igénylet, addig viszonlyag megbízhatóan működött. Valószínűleg valami kontakt hiba volt vele, mert nagyon kényes volt a kábelek helyzetére. Amikor nálad volt a kocsi akkor mértetek generátor töltést?mert mi arra gyanakszunk mivel semmi töltést nem ad a generátor hogy azért nem képes normálisan boldogulni...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 a "nagy" érdeklődésre tekintettel elárulom, hogy csupán kifogásoltam a kocsi kategóriáját, ugyanis már régen nem a srácé, de a napokban helyezte a profiljába vissza. Vagyis mivel nem az övé, így a vicces kat-ban lenne a helye... csak zokon vette, és bannolt. Nem bírja a kritikát...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 de melyik auto ez? :rolleyes: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2410
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Amikor nálad volt a kocsi akkor mértetek generátor töltést?mert mi arra gyanakszunk mivel semmi töltést nem ad a generátor hogy azért nem képes normálisan boldogulni... Mértünk, nálam teljesen rendben volt. Mi is erre gyanakodtunk, hogy talán ezért nem tud begyújtani.
opgsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Mértünk, nálam teljesen rendben volt. Mi is erre gyanakodtunk, hogy talán ezért nem tud begyújtani. Hát ez remek <_< ,akkor lesz még móka vele... én most felni téren vok elakadva...fogalmam nincs miet szeretnék rá :rolleyes:
Tom Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Hát ez remek <_< ,akkor lesz még móka vele... én most felni téren vok elakadva...fogalmam nincs miet szeretnék rá :rolleyes: Ezzel én is igy voltam, de inkább az 5x110 volt a szűk keresztmetszet, nem pedig az, hogy nekem mi jön be. Sajnos elég szegényes a kinálat... (nincs hosszú "i"-m, bocsi....)
Recommended Posts