Demó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Sajnos nekünk idén nem jött össze az Osztrák tali, de majd máskor. Pének még közel sincs a GSI-je a használható állapothoz, nekem meg nem kellett volna a Corsával menni, mert tuti, hogy lemeszeltek volna kint a zsandárok. Valamint elég szívás volt a Calival is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Pének még közel sincs a GSI-je a használható állapothoz, Valamint elég szívás volt a Calival is... :rolleyes: Hát igen kezdek kicsit beparázni már. Közel 4 hete készül a kocsi és még csak most van fényezőnél. Aztán mire betesszük a mocit, meg összebuzeráljuk a váltót, elektronika addig lassan itt a Blitz. Apropó ma megérkezett a moci ;) Legalább valami már megvan. Lehet szétszedni. A cali meg remélem a héten elkészül. Az a kib...ott gyertyának bele kellett törnie <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Itt vannak az én képeim is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Azt ugye sejtitek, hogy valakinek még kell fabrikálnia egy képes leírást is a taliról? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Azt ugye sejtitek, hogy valakinek még kell fabrikálnia egy képes leírást is a taliról? :rolleyes: <_< Megvárjuk, hogy elpostázzák a kupát, lefotózzuk azt is, és majd akkor egyben kéne... Bár ettől még a leírást el lehet készíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Megvárjuk, hogy elpostázzák a kupát, lefotózzuk azt is, és majd akkor egyben kéne... Bár ettől még a leírást el lehet készíteni... Ki nyerte és milyen kategóriában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ki nyerte és milyen kategóriában? elméletileg mi nyerhettünk volna a legnépesebb külföldi klub kategóriában...de hogy nyertunk e azt nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Elvileg nyertünk is... Azt ígérték elpostázzák... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 ... ferodot kelll venni DE NEM a Premiert Mi a baj a premierrel? Én évek óta azzal versenyzek, és 100%-ban meg vagyok elégedve vele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 uhhh....kemény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Mi a baj a premierrel? Én évek óta azzal versenyzek, és 100%-ban meg vagyok elégedve vele. <_< nem sértésként de ahoz a sulyhoz és Le höz elég az én autom alatt igencsak elszokott fogyni a fék .. a gyari tipusu betétek nem birnak nagyobb fékezés mivel a premier is utcai betét nem versenyzésre lett kitalálva .. az mar mas kérdés hogy a Ferodo DS betétek mellet mar a tarcsa nem szokta birni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 uhhh....kemény... Hát, a srác mintha nem lett volna a helyzet magaslatán... Szerintem, mikor az elözö motoros mellett éppen hogy csak elment, kicsit megilyedhetett. Különben lazán be tudta volna venni a kanyart...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 nem sértésként de ahoz a sulyhoz és Le höz elég az én autom alatt igencsak elszokott fogyni a fék .. a gyari tipusu betétek nem birnak nagyobb fékezés mivel a premier is utcai betét nem versenyzésre lett kitalálva .. az mar mas kérdés hogy a Ferodo DS betétek mellet mar a tarcsa nem szokta birni :rolleyes: Azért nálam sem utcai az igénybevétel. ;) A rali egyik lényege ugyebár az, hogy nagy sebességekről nagyon hamar kis sebességre kell lassítani, és ezt egy percen belül soxor. <_< Most hétvégén pl a Komló Rali 2db 10km-es és 2db 15km-es hegyi gyorsot takar. :D Az igaz mondjuk, hogy súlyban van 200kg különbség, de ezt általában a tárcsa méretének növelésével lehet kompenzálni. :P (ha jól emléxem, most mindkettőnknek 288mm-es tárcsája van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 uhhh....kemény... Hát nekem ez a videjó sem jön le. <_< Melóhelyen má megen valami új korlátozás van biztos a netre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 uhhh....kemény... azért az a 299 nagyon sántít, mikor a kanyar előtt még "csak" 140 környékét mutat a kijelző... Ha a másik is annyival jött, akkor az összesített sebesség esetleg annyi. Ettől függetlenül elég érdekes, hogy a csatt előtt besokall. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Na ilyen az ha egy maoderátort bannolnak egy oldalról...ugye Macisajt? :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 elégé érdekes módon... azt is tegyük azért hozzá... nevezhetjük úgy is, hogy túlkapás áldozata lettem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 aki nem olvasta a hozzászólásaimat, az nem is hiszi el, hogy nem írtam semmi sértőt sem, csak mindössze a kocsiról írtam egy véleményt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Na hát akkor még is... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opgsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hali! Énis GSI-s vok :rolleyes:,mondhatni újra!ugye Redi? <_< Csütörtökön megy valaki innen a lurdyhoz?lehet kiviszem a sárga-feketét újra a köztudatba! Addigis üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Üdv! :rolleyes: Mik a terveid vele? Új telifény lakatolással? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hali! Énis GSI-s vok :rolleyes:,mondhatni újra!ugye Redi? <_< Csütörtökön megy valaki innen a lurdyhoz?lehet kiviszem a sárga-feketét újra a köztudatba! Addigis üdv Hali! Te vetted meg a sárga-feketét? Redi meg töled a fehéret? Vagy keverek valamit? ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hali! Énis GSI-s vok :rolleyes:,mondhatni újra!ugye Redi? <_< Csütörtökön megy valaki innen a lurdyhoz?lehet kiviszem a sárga-feketét újra a köztudatba! Addigis üdv hehe a multhéten is láttunk, ott huztatok el oda <> vissza a Mester utcán csütörtökön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hali! Énis GSI-s vok :rolleyes:,mondhatni újra!ugye Redi? ;) Csütörtökön megy valaki innen a lurdyhoz?lehet kiviszem a sárga-feketét újra a köztudatba! Addigis üdv Mindig van kint valaki! Általában kb. 50 autó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ThomasJR Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 hehe a multhéten is láttunk, ott huztatok el oda <> vissza a Mester utcán csütörtökön ;) Mondtam öcsi hogy kiszúrnak a"sasszemek", hiába sunnyogunk!!! :rolleyes: Pont az ültetőrugeszekért mentünk, de majd csütörtökön két kocsival is kimegyünk. Bár az enyém jelenleg lakatosnál van, húzzák-vonják a homlokfalat... Ilyen a magyar közlekedési kultúra! Rámtolattak, és otthagytak törve :D Úgy találtam a Cora parkolóban :S Csütre remélhetőleg készlesz, ha nem kimegyek ahogy van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts