Sonique Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Lökösök Calibrára Hát nemtudom, 1-2 kivételtől eltekintve szeritnem mind rondább, mint a gyári, pedig azért az is elég erősen ott van a versenyben... :rolleyes: Viszont a Shiva lökhárítója nagyon bejön, 3-4 hónapja láttam egyet képen, az nagyon tetszik nekem. ez kicsitt off vagy nem ? ki hallott mar calibra GSI ro ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 hat tom most olvastam hogy az aznap cserélt betéted elfüstölted .. azt ugye tudod hogy annak a betétnek annyi .. mert ugy 400-500km ig szép fokozatosan kell hozza koptatni a tarcsahoz és hozza szoktatni a melehedéshez no te elsö nap szarráégetted gratulálok .... egyébént nem szabad gyari betétet venni sportosabb vezetéshezz vagy allando intenziv fékezésnél mert ehez szar a betét ... ferodot kelll venni DE NEM a Premiert vagy Mintex Extrem... stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 hat tom most olvastam hogy az aznap cserélt betéted elfüstölted .. azt ugye tudod hogy annak a betétnek annyi .. mert ugy 400-500km ig szép fokozatosan kell hozza koptatni a tarcsahoz és hozza szoktatni a melehedéshez Tudom persze. De nem hosszú távra terveztem vele, mivel nem ferrodo volt. De egyébként jobban fog, mint a permier, ami benne volt, csak picit hamarabb elmelegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Keressük a kakukktoojást? Mer akkó' szabad a gazda :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 :rolleyes: http://kakukk.uw.hu/tali1.jpg Milyen volt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Milyen volt? :rolleyes: <_< ;) :D nah majd a Srácok mesélnek, hát sztem a legjobb hazai talin nincsenek nem is lesznek ilyen Opelek mint ott voltak....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 <_< ;) :D nah majd a Srácok mesélnek, hát sztem a legjobb hazai talin nincsenek nem is lesznek ilyen Opelek mint ott voltak....... ezekszerint Ti is megjöttetek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Milyen volt? :rolleyes: kicsit fárasztó volt a hazaút "angel"-el...amugy jó találkozó volt csak szerintem nagyon sokan voltunk ahoz képest, hogy mekkora területen volt. 5töl volt szépségverseny.. 7töl eredményhirdetés... kicsit csúsztak a srácok.. még 11kor is a kocsikat "szemlézték".. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 szerintme ezek nem készültek fel egy ekkora tömegre. tavaly mi szombat délbe értünk le, és még az ut jobb oldalán parkoltuznk bennt mert volt hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Gelko! Hűtő nem lett cserélve...ez volt benne... Azért lett átalakítva mert a viszkós beszart, és mellesleg a nagy tudorok (akiknél mondjuk nem feltétel az eredetiség) át szokták alakítani elektromosra....mellesleg ha nem a főtengely hajtja, akkor van némi plusz paci... :rolleyes: Kinnt amúgy jó volt...sokat hülyültünk, de én biztos hogy nem megyek többet a lányokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Kinnt amúgy jó volt...sokat hülyültünk, de én biztos hogy nem megyek többet a lányokkal... Miért? Megint beszóltak, hogy miért ilyen lassan mész? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 ...de én biztos hogy nem megyek többet a lányokkal... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 ;) rászokott a fiúka... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hát legyen elég annyi, hogy nem véletelnül értünk haza még hajnali fél 3-kor éjszaka...még a kupát sem vártuk meg amit kaptunk...nem tudom a többiek odamentek e érte... ...kétszer sikerült sátratbontani, és egyszer sem aludtunk benne...na ez már süti... :rolleyes: Ráadásul mi azért Redivel nem keveset itókáztunk...így azért necces volt vezetni... Mi voltunk a legnagyobb külföldi jelenlévő klub... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Miért? Megint beszóltak, hogy miért ilyen lassan mész? <_< :rolleyes: Hát nem miattam nem tudtunk 70-80-nál többel jönni.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hát legyen elég annyi, hogy nem véletelnül értünk haza még hajnali fél 3-kor éjszaka...még a kupát sem vártuk meg amit kaptunk...nem tudom a többiek odamentek e érte... ...kétszer sikerült sátratbontani, és egyszer sem aludtunk benne...na ez már süti... <_< Ráadásul mi azért Redivel nem keveset itókáztunk...így azért necces volt vezetni... Hát ez így tényleg nem túl vidám... :rolleyes: Mi voltunk a legnagyobb külföldi jelenlévő klub... Ez viszont már igen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hát ez így tényleg nem túl vidám... :rolleyes: micsoda én még órákig röhögtem tegnap este, nem semmi alakítás volt....... jah és aza a hátsó lámpa kellett ám a Caravánnak, sokat dob rajta de nagyon..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Gelko! az mindegy ki csinálta a lényeg h nem sikerült neki :rolleyes: holnap megy szervízbe végre minden meg lesz rajta csinálva motor fék futómű utána patent lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Jajaja...Coupe meg 2 óra rábaszélés után csak megkapta a lóvét a szép hátsólámpára...gyorsan beszereltük, és megállapítottuk hogy kellett, mert nagyon szépen mutat... :rolleyes: Ja 125 EUR -ért volt kinnt MTS dögivel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 az mindegy ki csinálta a lényeg h nem sikerült neki <_< holnap megy szervízbe végre minden meg lesz rajta csinálva motor fék futómű utána patent lesz :D Halohalohalo...patent volt az eddig is... :P Hidrotőkék, fék csere minden??? Jó lesz nagyon...csak kár a szép felnikért alóla, meg a szép kipuffhangnak...remélem mást nem rontasz el rajta... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hidrotőkék, fék csere minden??? Jó lesz nagyon...csak kár a szép felnikért alóla, meg a szép kipuffhangnak...remélem mást nem rontasz el rajta... :D :rolleyes: hidrotőke, főfékhenger, kormányösszekötő,motor-futóműbeállítás meg mittomén mi... eddig is használható volt de most mégjobb lesz <_< kipuffhangot annyira nem sajnálom a felniket kicsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hihi...A felnik ott vannak mint lehetőség... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Hihi...A felnik ott vannak mint lehetőség... ;) egészen jövőhét közepéig mikor az öledbe rakom őket :D <_< felnire nem költünk hamarabb lesz kabrio ülés téma.... :rolleyes: talis képek mikor lesznek ? volt ascona cabrio ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 ascona CAbrio nem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts