Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hogy a pillanatragasztót ki ne hagyjuk. <_<

Ahogy errefelé mondják:" amit kisköszörűvel,nagykalapácssal és spajszerrel nem lehet megjavítani,az nem is lesz jó sose..." :rolleyes:

Elküldve

mentem ma egyet a géjesível :rolleyes: vagyis csak húztak de mekkora feeling beülni a volánja mögé ;) Tényleg Demó feltette a nagy keresztkérdést tegnap: Mi lesz az új nicknevem??? Mor24V? erre én--->MV6OR <_<

Elküldve
mentem ma egyet a géjesível :rolleyes: vagyis csak húztak de mekkora feeling beülni a volánja mögé :D Tényleg Demó feltette a nagy keresztkérdést tegnap: Mi lesz az új nicknevem??? Mor24V? erre én--->MV6OR ;)

Alakul a molekula? <_<

Elküldve
Ahogy errefelé mondják:" amit kisköszörűvel,nagykalapácssal és spajszerrel nem lehet megjavítani,az nem is lesz jó sose..." :rolleyes:

Látnád egy ralitúra versenyen a szervízpark ladás részét ;)

Egyik sarokban az agregátor meg a hegesztő, másikban flex, a köztük levő placcon meg 1kg-5kg kalapácsszett,

ott szögelik a vasakat <_<

Elküldve

Tegnap bekoptattam az új fékbetéteimet. Nem is tudtam, hogy tud úgy füstölni a fék, hogy ne látszódjon az autó orra a lámpánál... :rolleyes:

Jól megy az a szemét 4.2 V8... <_<

Elküldve
Tegnap bekoptattam az új fékbetéteimet. Nem is tudtam, hogy tud úgy füstölni a fék, hogy ne látszódjon az autó orra a lámpánál... :rolleyes:

Jól megy az a szemét 4.2 V8... <_<

ilyenkor is a GSIbe vágysz vissza? ;)

Elküldve
hehe.. nehogy már akkora kihívást jelentsen!?

Viccen kívül nagyon jót ment. Főleg 180 felett.

Persze kap 3-4 autót, meg rajt után is folyamatosan távolodik. De ha előttem van 15 méterrel, akkor már nem érem utol, ha kb. egyszerre kezdjük el nyomni.

Nekem 3.ban már semmit nem megy a Cali. Oda kéne az stabil 1.0, overboosttal 1.2 bar...

Elküldve

Jól megy az a szemét 4.2 V8... ;)

Tom te ilyen kaliberű autókat versenyezgetsz?! :D

Beszarás! :P Gondolom egy pillanatra nem tudják hogy mi van! <_<

Elküldve
Tom te ilyen kaliberű autókat versenyezgetsz?! ;)

Beszarás! :D Gondolom egy pillanatra nem tudják hogy mi van! <_<

szeinrem tudták... :rolleyes:

az utak ékkövét mindeki ismeri :P

Elküldve
Tom te ilyen kaliberű autókat versenyezgetsz?! ;)

Beszarás! :D Gondolom egy pillanatra nem tudják hogy mi van! :rolleyes:

Most az ellen mentem, akié volt a Calibra. <_<

Neki van az A8, de a végén felajánlott egy cserét, viszont megsértödött, amikor megkérdeztem, hogy még mennyit akar rádobni... :P

Elküldve
jó az A8 csak kár hogy nincs kombiban :rolleyes:

Mondjuk akkora a csomagtarója, hogy belefér egy egész alsóbb kategóriás kombi...

Elküldve
Mondjuk akkora a csomagtarója, hogy belefér egy egész alsóbb kategóriás kombi...

de gondolom a kutyi rossz néven venné ha a gazdi bezárná egy sötét hodályba :rolleyes:

Elküldve
de gondolom a kutyi rosz néven venné ha a gazdi bezárná egy sötét hodályba <_<

szerintem gyorsan bedolgozná magát a hátsó ülésre a csomiból... :rolleyes:

Elküldve
de gondolom a kutyi rossz néven venné ha a gazdi bezárná egy sötét hodályba <_<

Az A8ban nyilván a jobb egyben utazna, a család meg a hátsó ülésen. :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.