powerup Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Hogy a pillanatragasztót ki ne hagyjuk. <_< Ahogy errefelé mondják:" amit kisköszörűvel,nagykalapácssal és spajszerrel nem lehet megjavítani,az nem is lesz jó sose..." :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 mentem ma egyet a géjesível :rolleyes: vagyis csak húztak de mekkora feeling beülni a volánja mögé ;) Tényleg Demó feltette a nagy keresztkérdést tegnap: Mi lesz az új nicknevem??? Mor24V? erre én--->MV6OR <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 mentem ma egyet a géjesível :rolleyes: vagyis csak húztak de mekkora feeling beülni a volánja mögé :D Tényleg Demó feltette a nagy keresztkérdést tegnap: Mi lesz az új nicknevem??? Mor24V? erre én--->MV6OR ;) Alakul a molekula? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Ahogy errefelé mondják:" amit kisköszörűvel,nagykalapácssal és spajszerrel nem lehet megjavítani,az nem is lesz jó sose..." :rolleyes: Látnád egy ralitúra versenyen a szervízpark ladás részét ;) Egyik sarokban az agregátor meg a hegesztő, másikban flex, a köztük levő placcon meg 1kg-5kg kalapácsszett, ott szögelik a vasakat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Tegnap bekoptattam az új fékbetéteimet. Nem is tudtam, hogy tud úgy füstölni a fék, hogy ne látszódjon az autó orra a lámpánál... :rolleyes: Jól megy az a szemét 4.2 V8... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Jól megy az a szemét 4.2 V8... :rolleyes: hehe.. nehogy már akkora kihívást jelentsen!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Tegnap bekoptattam az új fékbetéteimet. Nem is tudtam, hogy tud úgy füstölni a fék, hogy ne látszódjon az autó orra a lámpánál... :rolleyes: Jól megy az a szemét 4.2 V8... <_< ilyenkor is a GSIbe vágysz vissza? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 hehe.. nehogy már akkora kihívást jelentsen!? Viccen kívül nagyon jót ment. Főleg 180 felett. Persze kap 3-4 autót, meg rajt után is folyamatosan távolodik. De ha előttem van 15 méterrel, akkor már nem érem utol, ha kb. egyszerre kezdjük el nyomni. Nekem 3.ban már semmit nem megy a Cali. Oda kéne az stabil 1.0, overboosttal 1.2 bar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 ilyenkor is a GSIbe vágysz vissza? :rolleyes: Ilyenkor nem, de gyakran igen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 ...180 felett.... ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Tegnap bekoptattam az új fékbetéteimet. Nem is tudtam, hogy tud úgy füstölni a fék, hogy ne látszódjon az autó orra a lámpánál... :rolleyes: Jól megy az a szemét 4.2 V8... ;) Tom te ilyen kaliberű autókat versenyezgetsz?! :D Beszarás! :P Gondolom egy pillanatra nem tudják hogy mi van! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Tom te ilyen kaliberű autókat versenyezgetsz?! ;) Beszarás! :D Gondolom egy pillanatra nem tudják hogy mi van! <_< szeinrem tudták... :rolleyes: az utak ékkövét mindeki ismeri :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Tom te ilyen kaliberű autókat versenyezgetsz?! ;) Beszarás! :D Gondolom egy pillanatra nem tudják hogy mi van! :rolleyes: Most az ellen mentem, akié volt a Calibra. <_< Neki van az A8, de a végén felajánlott egy cserét, viszont megsértödött, amikor megkérdeztem, hogy még mennyit akar rádobni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Föleg hogy a calibra régi túlaja ült az audiba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 jó az A8 csak kár hogy nincs kombiban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 jó az A8 csak kár hogy nincs kombiban :rolleyes: de van coupé-ba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 jó az A8 csak kár hogy nincs kombiban :rolleyes: Mondjuk akkora a csomagtarója, hogy belefér egy egész alsóbb kategóriás kombi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Mondjuk akkora a csomagtarója, hogy belefér egy egész alsóbb kategóriás kombi... de gondolom a kutyi rossz néven venné ha a gazdi bezárná egy sötét hodályba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 de gondolom a kutyi rosz néven venné ha a gazdi bezárná egy sötét hodályba <_< szerintem gyorsan bedolgozná magát a hátsó ülésre a csomiból... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 de gondolom a kutyi rossz néven venné ha a gazdi bezárná egy sötét hodályba <_< Az A8ban nyilván a jobb egyben utazna, a család meg a hátsó ülésen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Az A8ban nyilván a jobb egyben utazna, a család meg a hátsó ülésen. :rolleyes: Úgy az igazi..... <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Ilyen felnit akarok!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Ilyen felnit akarok!!!! miért? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 miért? :rolleyes: Azért, kérlek szépen, mert optikailag rendben lévőnek tűnik a szemem számára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Azért, kérlek szépen, mert optikailag rendben lévőnek tűnik a szemem számára. Autóval együtt gondoltad? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts