coupe Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Családi ház parkoló??? Vagy egy ponyva is gyors megoldást jelenthet...akár... A ponyva is tud akkora kárt okozni,ráadásul mire le érek már kés. Megnéztem a garázs árakat,hát nem lesz,max a sajátom.Az meg kicsit odébb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Nekem is 5X120-as felnik voltak a Senin... Most árulom épp őket... itten e... Hallod-e, ez nagyon csini! Ha már nem lenne a Borbet, akkor bevállalnám. Bár, ha nem lenne a Borbet, lehet, nem is foglalkoznék 5X120-al... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 DEMÓ Sikerült kicserélni vasárnap az A Corsa tankját,de soha többet nem vállalok ilyet!Iszonyat nagy szívás! :rolleyes: Megszidtam párszor a Rüsselsheim-i jürgeneket! Viszont megvan még az az A Vectra,ami a mühely előtt állt?Tudod!A törött orrú!Lehet Axxon-nak kell majd egy bosch önindító,bár én már ecseteltem neki,hogy inkább egy C20XE kellene abba! <_< Most C16NZ van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Brutál :rolleyes: Szívem csücske.... ... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 ....A Vectra karaván, oszt ennyi.... Te erről mutassss már egy képet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Te erről mutassss már egy képet :rolleyes: Jah,mer tudtommal nem vót A veciben kombi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Mert nem is A amiről beszél...az "csak" a vectra caravan... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 nemá itt még csak sima eső meg vihar van :rolleyes: Pedig ilyen szép kis kavicsok zuhogtak az égből! Volt ám hangja is rendesen! Pont az irányunkba fújta a szél, úgyhogy gyorsan le is engedtük a redőnyöket, nehogy betörje az ablakot.. Elötte meg olyan szél volt, hogy az csak na.. össze is kuszálta az erkélyt egy kicsit... Amikor el kezdett kopogni, én is elgondolkodtam, hogy szegény kocsi..kellene egy rossz pokróc, és legalább azzal letakarni.. de mire leérne az ember, addigra már vagy 100 jég esett rá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 globális felmelegedés rulez... <_< nálunk még csak eső sem volt. szerencsére. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Pedig ilyen szép kis kavicsok zuhogtak az égből! http://img2.tar.hu/lacinegy/size2/30460543.jpg Volt ám hangja is rendesen! Pont az irányunkba fújta a szél, úgyhogy gyorsan le is engedtük a redőnyöket, nehogy betörje az ablakot.. Elötte meg olyan szél volt, hogy az csak na.. össze is kuszálta az erkélyt egy kicsit... Amikor el kezdett kopogni, én is elgondolkodtam, hogy szegény kocsi..kellene egy rossz pokróc, és legalább azzal letakarni.. de mire leérne az ember, addigra már vagy 100 jég esett rá.. a videoból legalább kiderült számomra, hogy bent vagy a lakásba és kint esik, mert a fotoról az jött le, hogy kint vagy és bent a parkettára esik az eső. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Tegnap megnéztük hogy a cossi-t fel kell e síkolni vagy sem.Hát úgy van benne 0,1mm hogy az 1ik hosszanti oldala ennyivel lentebb van mint a másik.Hullámosság semmi.Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 a nyereg felfogatására értettem hogy gond nélkül passzolt. ezt meg most te nem látod... <_< Jah, omega nyereghez nem volt még szerencsém. :rolleyes: B Vectráé minden szempontból passzolt. ;) Stock! Használt hengerfejet szokás síkolni, későbbi tömítési gondok elkerülése érdekében... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Egy ismerősöm most vett olyan fóliát, ami olyan, mint amit csomagoláshoz használnak (vagy a bonbonban van ilyen), csak ezt direkt autóhoz adták (mondjuk lehet ugyanaz, csak szemfüles volt a boltos és felismerte a lehetőséget). 2 fólia réteg között a kis párnácskák felfogják az ütéseket (pl jég okozta ütések). Az egész autóra asszem 2000 forint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Stock! Használt hengerfejet szokás síkolni, későbbi tömítési gondok elkerülése érdekében... :rolleyes: Persze értem.Meg tényleg.....nem is nagy munka költségben sem vészes holnap elviszem. Köszönöm a megerősítést! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 :rolleyes: <_< folyamatosan világít a motorcontrol lámpa!!! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Nekem is felvillan az 1.8ba hetente egyszer,de akkor folyamatosan villágít.Utána egy hétig semmi........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 De azért ugye nem kell hogy vigyelek titeket OOOOsztriába, ugye???? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Nekem is felvillan az 1.8ba hetente egyszer,e akkor folyamatosan villágít.Utána egy hétig semmi........ hát van egy kis különbség a het 1x és a folyamatosan mellett! <_< nem is értem mi nyügje lehet megint.. semmi nem jo neki... pedig most kímélő üzemben van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 De azért ugye nem kell hogy vigyelek titeket OOOOsztriába, ugye???? ;) :rolleyes: :D :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 De azért ugye nem kell hogy vigyelek titeket OOOOsztriába, ugye???? ;) :rolleyes: neki is kölcsön adom a kocsit ha esetleg rossz lenne az ővé :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 neki is kölcsön adom a kocsit ha esetleg rossz lenne az ővé :P ;) :rolleyes: inkább a halál mint a potenciális ellenfél mellett lepártolni! :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 :rolleyes: inkább a halál mint a potenciális ellenfél mellett lepártolni! :lol: <_< ;) :D :P lambdaszondám sajnos nincs....Mennyit fogyaszt most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 :rolleyes: <_< ;) lambdaszondám sajnos nincs....Mennyit fogyaszt most? nem foglalkozunk a részletekkel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 :rolleyes: <_< ;) lambdaszondám sajnos nincs....Mennyit fogyaszt most? 5.7-et... :D Na én most gyorsan kikapcsolom a masinát és elhúzok két napra Mátrafüredre...aztán péntek este jövök haza...aztán addig már tok biztosat mondani, hogy szombat reggel ott leszünk e vagy sem... (Ja aki nem tudná...írtam az osztrákoknak, és nem gond, ha más típus is érkezik...szóval Tomi nó para...mehetünk... :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 5.7-et... :rolleyes: Na én most gyorsan kikapcsolom a masinát és elhúzok két napra Mátrafüredre...aztán péntek este jövök haza...aztán addig már tok biztosat mondani, hogy szombat reggel ott leszünk e vagy sem... (Ja aki nem tudná...írtam az osztrákoknak, és nem gond, ha más típus is érkezik...szóval Tomi nó para...mehetünk... <_< ) Ök is minnél nagyobb show-t szeretnének.. (audi szétverése) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts