kavics Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 caravan eladó vacsora után sok volt ez nekem .. szép ellenben a belső kárpit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Az R32 gyárilag 4motion asszem. Ami itt Kméten van, az igen. De múltkor láttam az amerikai verzióról is filmet, ott is kihangsúlyozták a 4motion-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem túl sűrű gyerek a Cali V6..........Nekem is bejövős! :rolleyes: jó dolog az a v6 legalábbis nekem is nagyon bejövős..... a turbós calinak meg fészlift elötti lököse van holott fészlift utáni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Jóvanna Gabi, tudom én hogy tudod Te :rolleyes: Csak nem akartam ezt most ennyire részletesen leírni...amúgy meg ugyebár én azért tettem le a dologról mert tényleg esélyes hogy motort kell cserélnem szóval addig meg nem érdekel hogy csörög e a tőke...vagy hogy az olajat hogy veszi fel(megjegyzem elég hamar mostanság...bár alig megy az auto) Beszéltem a Szuromival annó rendben is volt ez a hengerfej újítás téma de aztán jöttek a fontosabb gondjai az autónak... A héten megy a kormánymű+váltó+szilent cserére... Redi sok sikert a tőke dolgohoz! A hengerfej kopottság csak egy lehet a több dolog közül. Az olajpumpát pedig ugye egyszerűen ki lehetne szűrni, csak kicsit utána kéne járnod a dolognak. Ne az ismerősök között, ha itt nem találtál, hanem menj el pár műhelybe, valahol biztos lesz műszer. <_< És a használt tőkék még mindig nagy arányban játszanak be a hibalehetőségbe! Egyébként meg ha a Szuromi kezébe adod a hf-et, pár nap alatt megcsinálja, vagy bizton megmondja hogy nem érdemes vele foglalkozni, mert kopottak a hidrotőke járatok. Persze a tőkék közül ő sem fogja biztosra megmondani, melyik a jó, melyik nem, szal abból nem árt újat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Tényleg, Redi! Ha cserélni akarod majd a tökéket, akkor X20XEV tökéket rakj bele, mert jobbak és ugyanúgy passzolnak. Valamint van még egy kis elönyük, hogy könnyebbek, mint a C20XE-é. :rolleyes: De elöbb tényleg a nyomást ellenörizném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Tényleg, Redi! Ha cserélni akarod majd a tökéket, akkor X20XEV tökéket rakj bele, mert jobbak és ugyanúgy passzolnak. Valamint van még egy kis elönyük, hogy könnyebbek, mint a C20XE-é. ;) De elöbb tényleg a nyomást ellenörizném. hahaha a Petigsi is pont ezt írta épp most akartam kérdezni, hogy a tisztelt jelenlévő úri társaságnak mi a véleménye :rolleyes: de akkor 2 strigula az x20xev tőkék mellé <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 elkelt a naracs-fekete :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Na??? Vettél végre egy normális GSI-t??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 elkelt a naracs-fekete :rolleyes: gyorsan cserli gazdáit <_< és mindenki nyerni akar rajta kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 elkelt a naracs-fekete <_< Már kb. 5 napja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Már kb. 5 napja. :rolleyes: Tom!Akkor a kérdés adott: bontásra is hozol? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Tom!Akkor a kérdés adott: bontásra is hozol? :rolleyes: Megláttam benne a fantáziát... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Megláttam benne a fantáziát... :rolleyes: PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 PÜ. és megjelentek a hiénák :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 hahaha a Petigsi is pont ezt írta épp most akartam kérdezni, hogy a tisztelt jelenlévő úri társaságnak mi a véleménye :rolleyes: de akkor 2 strigula az x20xev tőkék mellé <_< Valóban sokkal könyebb X20XEV tőke.............könyebb és szárazabb érzés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 vagy hogy az olajat hogy veszi fel(megjegyzem elég hamar mostanság...bár alig megy az auto) Bele való olajjal ez a dóga <_< VW és nagy lóerő meg szinkróóó témához: A versenyeken sok ilyen van a mezőnyben. Állandó gondjaik vannak a hajtással. Főleg amelyik csak elsőkerekes. Volt olyan srác, aki 3 versenyből egyet sem fejezett be, mert versenyenként két féltengely törése is volt (és nem mindig a csukló tört el). Most viszont volt kint Ba-La Ralin egy szinkróóó 5-ös golf, kikönnyítve, felhúzva. Az ment mint a szél, és végig is ért mindenféle gond nélkül. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Demó! Akkor megvehetem a x20xev olajteknő tőmítést?Azt írtad korábban az jobb mint az xe tömítése. 1az 1be passzol és abból is kettő kell?Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 1 kell, de vagy rövidebb csavarokkal teszed fel vagy alátéttel kérdezzetek expert vagyok tömítés témában :rolleyes: <_< (btw kiderült, hogy nekem már x20xev tömítés volt fenn de a gyári csavarokkal és azért csöpöghetett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Igen, látom Redi is egyre profibb lesz, már csak rá kellene vennie magát, hogy a parkolóban lecserélje a kartertömítést. :rolleyes: Nálam eddig az összes kartertömítés passzolt, viszont ha nem a gyári hajtókarcsavarok vannak már benne, akkor beleérhet. Ezért mielött összerakom, mindig alátartom a tömítést és egyszer áttekerem a motort, hogy nem ér-e bele sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 1 kell, de vagy rövidebb csavarokkal teszed fel vagy alátéttel kérdezzetek expert vagyok tömítés témában :rolleyes: <_< (btw kiderült, hogy nekem már x20xev tömítés volt fenn de a gyári csavarokkal és azért csöpöghetett) Igen, látom Redi is egyre profibb lesz, már csak rá kellene vennie magát, hogy a parkolóban lecserélje a kartertömítést. ;) Nálam eddig az összes kartertömítés passzolt, viszont ha nem a gyári hajtókarcsavarok vannak már benne, akkor beleérhet. Ezért mielött összerakom, mindig alátartom a tömítést és egyszer áttekerem a motort, hogy nem ér-e bele sehol. Ok köszönöm!Akkor az olajterelő lemez ugrik(még jó hogy megvettem gyáriba anno) Van most a loctite-nak valami új spéci masszája direkt erre a célra.Érdemes körbenyomni azért nehogy az aluteknő is deformálódva legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Ok köszönöm!Akkor az olajterelő lemez ugrik(még jó hogy megvettem gyáriba anno) Van most a loctite-nak valami új spéci masszája direkt erre a célra.Érdemes körbenyomni azért nehogy az aluteknő is deformálódva legyen? Hát, ha már deformálódhatott, akkor lehet, hogy jobban jársz. Különben csak ott kellene tömítömassza, ahol a fötengelycsapágyak vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Hátsókerékhajtású C Corsa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Aha értem és a főtengelycsapágyhoz ha lekerül a teknő tudunk majd nyomni vagy ahoz jobban meg kell bontani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Hátsókerékhajtású C Corsa <_< Ezt hamar össztörték... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Aha értem és a főtengelycsapágyhoz ha lekerül a teknő tudunk majd nyomni vagy ahoz jobban meg kell bontani? Nem kell mást bontani hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts