redline Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nem megy semmit és nagyon nincs annyi előnye a V6-nak, mint amennyivel több vele a szívás. Szerintem. + megvenni legalább 2x annyi mint egy bármilyen másikat és a fenntartása is drágább lehet
Lanti Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 + megvenni legalább 2x annyi mint egy bármilyen másikat és a fenntartása is drágább lehet erre írhanám h Antinak pont megfelel.. de nem teszem...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Vectrában is csak a 4X4 turbó jöhetne szóba mint cserealap...de azt is árulnám...meg a Calit is...de igazából megkímélném magam ezektől, ha Kecsóék is úgy akarják...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nem megy semmit és nagyon nincs annyi előnye a V6-nak, mint amennyivel több vele a szívás. Szerintem. Ha már Cali tényleg csak turbo. :rolleyes: Sem'baj.Nekem tetszik, és stabil, erős motor.Nem sportmotor, inkább granturismo.Amúgy nem kerül többe a fentartása, mint egy XE-nek, és klasszisokkal olcsóbb, mint egy LET! ;) Sokat olvastam a témában, mert én meg fű alatt vectra B V6-t keresek, aztán azé' vok ilyen kitanult! <_<
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Vectrában is csak a 4X4 turbó jöhetne szóba mint cserealap... Laller1800 nem akarta szétszedni, elbontani az övét a múltkori fiaskó miatt?
coupe Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Laller1800 nem akarta szétszedni, elbontani az övét a múltkori fiaskó miatt? Nem fogja,és az nem 4x4
iqbéla Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Bontóban lenne érdemes vadászni, valami kipróbálásos garival. 15 perc teszt alatt kiderül, hogy jó-e, és szerintem 10-15ért már bőven lehet kapni. A C20NE légtömegmérője még vitorlás, nem az az indukciós lemezes megoldás, mint a c20xe-hez tartozott. Nekem már tavaj adtak volna Bethlen Gábor utcai bontóban 5000ért. Aztán kapott a családi omega egy másik lambdaszondát és kiderült h légtömegmérőt se kellett venni..... BG utcai bontót megtalálod a google segítségével, sajna kerületet nem tudok, csak az utat... Soroksári Auchan közelében van.
redline Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 De turbós! :rolleyes: a kókuszos sütin is van kókusz, mégsem pálmafa tengerparttal, hideg koktéllal <_<
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 a kókuszos sütin is van kókusz, mégsem pálmafa tengerparttal, hideg koktéllal <_< :rolleyes:
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Érted, SÜTI... ;) jaa! Kókuszos Vectra! :rolleyes: <_< :D
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ilyet meg rendelhetsz hozzá :rolleyes: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...WtwT1ZrZE5lUT09
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ilyet meg rendelhetsz hozzá ;) http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...WtwT1ZrZE5lUT09 http://image01.conrad.com/m/8000_8999/8500...B_00_FB.eps.jpg jaja! :rolleyes: <_<
Hic Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 jólvan, persze <_< ;) ez az auto annyira szép, hogy majdnem eltántorít az Aston Martin imádattól :rolleyes: Maradj már.... ez ipari tanuló nem lehet - csak átfabrikálták a Gallardot. Technika ide vagy oda, nem olyan stílusos mint a DB9. Csakis AM, ez egyértelmű!
Hic Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ilyet meg rendelhetsz hozzá :rolleyes: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...WtwT1ZrZE5lUT09 Neröhögjé!!!! Nekem ilyenem van a télikerékhez, és élőben jó. Igaz, csak 4 ropi volt, nem 10... <_< (Homasita rulez) (de nem is króm, csak ezüst és antracit kombináció)
Demó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Amúgy hétvégén vittek egy kört egy Off VR6-al, ami ugye V6 alapból, viszont erre még a biztonság kedvéért dobtak 2 csigát is. Elég meggyőző volt. Amúgy ő nyerte a SufniTuning különdíjat <_< Vittek a bajai 3-as Golffal? Még nem láttam, csak hallottam róla. Állítólag 450-500 lóig tudja húzni. :rolleyes:
Tom Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Vittek a bajai 3-as Golffal? Még nem láttam, csak hallottam róla. Állítólag 450-500 lóig tudja húzni. :rolleyes: De ezekben milyen összkerék van hogy ezt bírja??????
Demó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Sem'baj.Nekem tetszik, és stabil, erős motor.Nem sportmotor, inkább granturismo.Amúgy nem kerül többe a fentartása, mint egy XE-nek, és klasszisokkal olcsóbb, mint egy LET! <_< Sokat olvastam a témában, mert én meg fű alatt vectra B V6-t keresek, aztán azé' vok ilyen kitanult! :rolleyes: Azt is nézted már, hogy mennyi egy vezérléscsere és hogy ki és mennyiért vállalja be? Nem egyszerü eset a V6 vezérlése. És az XE már csak azért is olcsóbb, mert mindenhol szarásig vannak alkatrészek, de a V6 igen ritka.
Demó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 De ezekben milyen összkerék van hogy ezt bírja?????? Ebben asszem nincs összkerék, különben pedig ha jól tudom a Golf vagy T4 Synchro cuccaival csinálják.
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nekem vr6 syncrom volt kinnt No-ban...turbós alapnak bizots nyerő...
Tom Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ebben asszem nincs összkerék, különben pedig ha jól tudom a Golf vagy T4 Synchro cuccaival csinálják. Az R32 gyárilag 4motion asszem.
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Azt is nézted már, hogy mennyi egy vezérléscsere és hogy ki és mennyiért vállalja be? Nem egyszerü eset a V6 vezérlése. És az XE már csak azért is olcsóbb, mert mindenhol szarásig vannak alkatrészek, de a V6 igen ritka. Azért van aki bevállalja, és ért is hozzá! :rolleyes:
Recommended Posts