redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem megy semmit és nagyon nincs annyi előnye a V6-nak, mint amennyivel több vele a szívás. Szerintem. + megvenni legalább 2x annyi mint egy bármilyen másikat és a fenntartása is drágább lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 + megvenni legalább 2x annyi mint egy bármilyen másikat és a fenntartása is drágább lehet erre írhanám h Antinak pont megfelel.. de nem teszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Vectrában is csak a 4X4 turbó jöhetne szóba mint cserealap...de azt is árulnám...meg a Calit is...de igazából megkímélném magam ezektől, ha Kecsóék is úgy akarják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem megy semmit és nagyon nincs annyi előnye a V6-nak, mint amennyivel több vele a szívás. Szerintem. Ha már Cali tényleg csak turbo. :rolleyes: Sem'baj.Nekem tetszik, és stabil, erős motor.Nem sportmotor, inkább granturismo.Amúgy nem kerül többe a fentartása, mint egy XE-nek, és klasszisokkal olcsóbb, mint egy LET! ;) Sokat olvastam a témában, mert én meg fű alatt vectra B V6-t keresek, aztán azé' vok ilyen kitanult! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Vectrában is csak a 4X4 turbó jöhetne szóba mint cserealap... Laller1800 nem akarta szétszedni, elbontani az övét a múltkori fiaskó miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Laller1800 nem akarta szétszedni, elbontani az övét a múltkori fiaskó miatt? Nem fogja,és az nem 4x4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem fogja,és az nem 4x4 De turbós! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Bontóban lenne érdemes vadászni, valami kipróbálásos garival. 15 perc teszt alatt kiderül, hogy jó-e, és szerintem 10-15ért már bőven lehet kapni. A C20NE légtömegmérője még vitorlás, nem az az indukciós lemezes megoldás, mint a c20xe-hez tartozott. Nekem már tavaj adtak volna Bethlen Gábor utcai bontóban 5000ért. Aztán kapott a családi omega egy másik lambdaszondát és kiderült h légtömegmérőt se kellett venni..... BG utcai bontót megtalálod a google segítségével, sajna kerületet nem tudok, csak az utat... Soroksári Auchan közelében van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 De turbós! :rolleyes: a kókuszos sütin is van kókusz, mégsem pálmafa tengerparttal, hideg koktéllal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 a kókuszos sütin is van kókusz, mégsem pálmafa tengerparttal, hideg koktéllal <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 :rolleyes: Érted, SÜTI... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Érted, SÜTI... ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 :rolleyes: <_< Ez tényleg jó volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Érted, SÜTI... ;) jaa! Kókuszos Vectra! :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ilyet meg rendelhetsz hozzá :rolleyes: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...WtwT1ZrZE5lUT09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ilyet meg rendelhetsz hozzá ;) http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...WtwT1ZrZE5lUT09 http://image01.conrad.com/m/8000_8999/8500...B_00_FB.eps.jpg jaja! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 jólvan, persze <_< ;) ez az auto annyira szép, hogy majdnem eltántorít az Aston Martin imádattól :rolleyes: Maradj már.... ez ipari tanuló nem lehet - csak átfabrikálták a Gallardot. Technika ide vagy oda, nem olyan stílusos mint a DB9. Csakis AM, ez egyértelmű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ilyet meg rendelhetsz hozzá :rolleyes: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Produ...WtwT1ZrZE5lUT09 Neröhögjé!!!! Nekem ilyenem van a télikerékhez, és élőben jó. Igaz, csak 4 ropi volt, nem 10... <_< (Homasita rulez) (de nem is króm, csak ezüst és antracit kombináció) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Amúgy hétvégén vittek egy kört egy Off VR6-al, ami ugye V6 alapból, viszont erre még a biztonság kedvéért dobtak 2 csigát is. Elég meggyőző volt. Amúgy ő nyerte a SufniTuning különdíjat <_< Vittek a bajai 3-as Golffal? Még nem láttam, csak hallottam róla. Állítólag 450-500 lóig tudja húzni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Vittek a bajai 3-as Golffal? Még nem láttam, csak hallottam róla. Állítólag 450-500 lóig tudja húzni. :rolleyes: De ezekben milyen összkerék van hogy ezt bírja?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Sem'baj.Nekem tetszik, és stabil, erős motor.Nem sportmotor, inkább granturismo.Amúgy nem kerül többe a fentartása, mint egy XE-nek, és klasszisokkal olcsóbb, mint egy LET! <_< Sokat olvastam a témában, mert én meg fű alatt vectra B V6-t keresek, aztán azé' vok ilyen kitanult! :rolleyes: Azt is nézted már, hogy mennyi egy vezérléscsere és hogy ki és mennyiért vállalja be? Nem egyszerü eset a V6 vezérlése. És az XE már csak azért is olcsóbb, mert mindenhol szarásig vannak alkatrészek, de a V6 igen ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 De ezekben milyen összkerék van hogy ezt bírja?????? Ebben asszem nincs összkerék, különben pedig ha jól tudom a Golf vagy T4 Synchro cuccaival csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nekem vr6 syncrom volt kinnt No-ban...turbós alapnak bizots nyerő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ebben asszem nincs összkerék, különben pedig ha jól tudom a Golf vagy T4 Synchro cuccaival csinálják. Az R32 gyárilag 4motion asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Azt is nézted már, hogy mennyi egy vezérléscsere és hogy ki és mennyiért vállalja be? Nem egyszerü eset a V6 vezérlése. És az XE már csak azért is olcsóbb, mert mindenhol szarásig vannak alkatrészek, de a V6 igen ritka. Azért van aki bevállalja, és ért is hozzá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts