Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha jól emléxem, A-->Z-ig fel lett újítva Tominak a moci.

Arra emléxem, hogy ha beindítja, pár máspdperc mindenképp kell, hogy elkezdjen halkulni, mert olyan, mint ahol a tőkék tökre eleresztik az olajat, és sokára nyerik vissza.(ilyen visszacsapó bizbaszok nincsenek az olajjáratokban, amik meg kéne, hogy gátolják a teljes leürülést?)

Olajpumpában van egy magasnyomás szelep de ennek cseréjét én nem tartottam elegendőnek mert vannak még ott fogas kerekek is. Így maradt a kpl olajpumpa csere amikor megvettem. Ugyaqnis amikor vettem a hydrotőke csattogás volt az alku alap.

Elküldve
Amúgy meg a két bátyja autószerelő és lakatos, állítólag elég jó munkát végeznek :rolleyes: <_<

Ha biztosítós "munkatárs" is van a családban, adj egy elérhetőséget ;)

Úgy is kell a zsééé...

Elküldve

Na elrepültem Isotta + BMC látogatásra. Csütörtökön mesélek miért is mehetünk a csába a diesel autóinkal (elsősorab Anti, Balázska). Vezettem egy 3.0 sor 6 biturbó dieselt amiben 2115km volt még csak. :rolleyes:

Elküldve
AZ 2.5 V6 volt 177 paci, de ez MV6 lesz, 210 pacival...

Van egy másik kadett amiben 3.0 van,de az se megy olyan húúúúúúú de nagyon jól.....Sőt talán 2 is van......

Elküldve
Van egy másik kadett amiben 3.0 van,de az se megy olyan húúúúúúú de nagyon jól.....Sőt talán 2 is van......

Hát a fehér az nem ment olyan rosszat, amikorra már összeállt.

Elküldve
Na elrepültem Isotta + BMC látogatásra. Csütörtökön mesélek miért is mehetünk a csába a diesel autóinkal (elsősorab Anti, Balázska). Vezettem egy 3.0 sor 6 biturbó dieselt amiben 2115km volt még csak. :rolleyes:

Azért, amikor 50lityi gázolajra mondanak max. 10 pízt, az elég meggyőző...

Amúgy hétvégén vittek egy kört egy Off VR6-al, ami ugye V6 alapból, viszont erre még a biztonság kedvéért dobtak 2 csigát is.

Elég meggyőző volt. Amúgy ő nyerte a SufniTuning különdíjat <_<

Elküldve
Amúgy hétvégén vittek egy kört egy Off VR6-al, ami ugye V6 alapból, viszont erre még a biztonság kedvéért dobtak 2 csigát is.

Elég meggyőző volt. Amúgy ő nyerte a SufniTuning különdíjat :rolleyes:

Itt kméten is épül egy R32 biturbó.............Pedig alapból sem ment roszul.......

Elküldve

Amúgy meg Ti, Kecskemétiek érezzétek magatokat leb@szva, hogy oda sem toltátok (gurítottátok) a kocsijaitokat Bajára...

Pár Calibra jött le Pestről, meg a rendezői autók közt volt egy C20XE karaván (turbó építés előtti állapotban), és A Vectra karaván, oszt ennyi...

Nagy többségben voltak a Suzukik, meg egyéb márkák épp szétesőben levő gépjárművei :rolleyes:

Elküldve
Amúgy meg Ti, Kecskemétiek érezzétek magatokat leb@szva, hogy oda sem toltátok (gurítottátok) a kocsijaitokat Bajára...

Pár Calibra jött le Pestről, meg a rendezői autók közt volt egy C20XE karaván (turbó építés előtti állapotban), és A Vectra karaván, oszt ennyi...

Nagy többségben voltak a Suzukik, meg egyéb márkák épp szétesőben levő gépjárművei :rolleyes:

Semmi közünk a helyi CS.s teamhez! <_<

Elküldve
Demo is mindig ezt mondja, hogy nézessek egy olajnyomást...lassan tényleg ideje lesz :rolleyes: De nem hinném, hogy ennyivel megúszom, az élet ennél sokkal alattomosabb <_<

Hát ez lenne az alap. ;) Kéne egy ilyen mérés, oszt abból már lehet okoskodni.

Egyébként meg lehet még olajjárat tömődés és hengerfejkopás is, szal nem eccerű az eset.

Elküldve
valahogy továbbra sem tetszik... főleg az első lökös és a lámpák között hiányzik valami a képből... na meg a lökösök illesztése a kasztnihoz...

föleg hogy élőbe nem ennyire patent.. :rolleyes:

Elküldve

Mindenesetre tanulj az esetemből Redi!

Én vetem gyári tőkét...ugyan használtat de ez nem zárja ki annak a lehetőségét hogy tényleg jó állapotú tőkék...

A Gabi szerint a hengerfejem kopott...A Gsi Tomi szerint az olajpumpám...

Még az is lehet hogy mind a kettő...

Motoröblítőt is próbáltam...

Olajnyomást nem tudtam mérni mert nem találtam ismerőst olajnyomás mérővel...meg aztán le is tettem a dologról...

Szóval ebből táplálkozz :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.