MOR16V Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 sztem Astra.......... :rolleyes: szerintem is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 nem lesz orrnehéz? picit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 nem lesz orrnehéz? picit? :rolleyes: majd kiöntik a hátulját betonnal......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 nem lesz orrnehéz? picit? :rolleyes: legalább jobban tapad <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 nem lesz orrnehéz? picit? <_< A Pé eddig se volt egy kanyarvadász, legfeljebb ezután se lesz. ;) Már csak az érdekelne, hogy mennyivel fog jobban menni, mint a Corsám. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 A Pé eddig se volt egy kanyarvadász, legfeljebb ezután se lesz. <_< Már csak az érdekelne, hogy mennyivel fog jobban menni, mint a Corsám. :rolleyes: Hát a Turbó Calibrát ez sem fogja megverni... :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Már csak az érdekelne, hogy mennyivel fog jobban menni, mint a Corsám. <_< Jobbat megy mint a bontószökevény? :rolleyes: Kap pár LE-t meg némi nyomatékot cserébe nehezebb lesz mint egy Kamaz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 most nem arrol van szó V6 esetében pl kadettoknál, hogy kb ugy megy mint egy xe-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hát a Turbó Calibrát ez sem fogja megverni... ;) :rolleyes: <_< Az megmarad nekem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 az élet ismét levett egy terhet a vállamról....végre tudom mi lesz a sorsa annak a pénz egy részének amit talán a héten kifizetnek (és nem 3e ft-al felfegyverkezve kell karcolnom :rolleyes: )........a hidrotőkék már üzemmelegen is ciripelnek, úgyhogy amilyen gyorsan csak lehet csere...ebből mennyire kell szigorúan gyárit venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 szerintem is <_< :D ;) kíváncsi leszek hogy fog menni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 :D <_< kíváncsi leszek hogy fog menni :rolleyes: Hamar megöregszel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Szerintem ebből jobb a gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hamar megöregszel. :rolleyes: még van hova <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 ... a hidrotőkék már üzemmelegen is ciripelnek, úgyhogy amilyen gyorsan csak lehet csere...ebből mennyire kell szigorúan gyárit venni? Ha tanácsolhatom, akkor szigorúan gyárit. Én nem azt vettem. Még mindig ciripel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Az megmarad nekem... ;) Lássuk!! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 most nem arrol van szó V6 esetében pl kadettoknál, hogy kb ugy megy mint egy xe-vel? AZ 2.5 V6 volt 177 paci, de ez MV6 lesz, 210 pacival... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ha tanácsolhatom, akkor szigorúan gyárit. Én nem azt vettem. Még mindig ciripel... :rolleyes: Nem lehet hogy az már a hengerfej miatt van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ha jól emléxem, A-->Z-ig fel lett újítva Tominak a moci. Arra emléxem, hogy ha beindítja, pár máspdperc mindenképp kell, hogy elkezdjen halkulni, mert olyan, mint ahol a tőkék tökre eleresztik az olajat, és sokára nyerik vissza.(ilyen visszacsapó bizbaszok nincsenek az olajjáratokban, amik meg kéne, hogy gátolják a teljes leürülést?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Tomi lehet, hogy ki kellene dobni egy röpke hírt a hétvégi osztrák happeningről...hátha olvassa valaki :P tudom, én meg paraszt vagyok amiért még mindig nem küldtem az autómról semmit ;) :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 az élet ismét levett egy terhet a vállamról....végre tudom mi lesz a sorsa annak a pénz egy részének amit talán a héten kifizetnek (és nem 3e ft-al felfegyverkezve kell karcolnom :rolleyes: )........a hidrotőkék már üzemmelegen is ciripelnek, úgyhogy amilyen gyorsan csak lehet csere...ebből mennyire kell szigorúan gyárit venni? Én nemrég beszéltem egy sráccal aki N. csoportos gsi-t szerel, igaz nem pont ez volt a téma, de ő azt mondta hogy ha csattog a hidrotőke nem biztos hogy magával a tőkével van gond. Tapasztalata szerint olajszivattyú is okozhatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 (edited) Tomi lehet, hogy ki kellene dobni egy röpke hírt a hétvégi osztrák happeningről...hátha olvassa valaki :lol: tudom, én meg paraszt vagyok amiért még mindig nem küldtem az autómról semmit :D :rolleyes: ;) :P Ha megírod a szöveget pár másodpercen belül implementálom az oldalon. <_< Nem tudja valaki, hogy merre vannak képek a tavalyi eseményről? Asszem volt egy pár valahol. Módosítva Június4, 2007 : Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Demo is mindig ezt mondja, hogy nézessek egy olajnyomást...lassan tényleg ideje lesz :rolleyes: De nem hinném, hogy ennyivel megúszom, az élet ennél sokkal alattomosabb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ha megírod a szöveget gsi.hu mond ez neked valamit? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 gsi.hu mond ez neked valamit? :rolleyes: <_< Ettől féltem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts