warwolf Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 Izé ... köszönöm, bár sajna nem tudtam kivenni a szilentek közül melyik az ami nekem kell mert nem hídszilentként van írva és én meg csak ezt a nevét tudom... bár egyik sem kerül a unixnál 8400-be...bár nem is gyári gondolom... jó lesz az utángy. is ebből ..nemde?! Esetleg PU szilentek?Tutijóók! :rolleyes:
Lanti Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 else hiszem visszajött a net...hurrááá :rolleyes:
Lanti Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 else hiszem visszajött a net...hurrááá :rolleyes: de azért látom nem maradtam le sok mindenröl.....
Lanti Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 de azért látom nem maradtam le sok mindenröl..... nembaj akkor majd irok magamnak.... ugyis több a modi mint a rendes user.. majd kimoderálnak...
coupe Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 nem is olyan drága,tekintve hogy mekkorát megy :rolleyes:
Lanti Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 nem is olyan drága,tekintve hogy mekkorát megy :rolleyes: kérdés meddig...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 nah indulok is.... remélem jön vmi turbos kütyü, h legyen enemy estére.. :mellow: :rolleyes:
MOR16V Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 Szeritnem sima sárga Koni cuccal is jól jársz. Az meg 110 körül van újonnan, 3 év garival. Ja én újonnan vettem az áll. kem. sárga konikat 35-ös rugókkal rugókkal és még 110 se volt. És nagyon patent csak csutkára tekerve kell használnom és ez kicsit kemény ilyen utakra. Másnaposan nem ajánlott :mellow: :rolleyes:
Sonique Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 találtam tökölön egy szép autot :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: :D
Laci4 Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 Hmm... egész jól néz ki.. nem lehet hogy már láttam valahol? :mellow: Lanti leírása is felkerült az oldalra. A többiek ismét példát vehetnének, elég egy pár sor, vagy néhány kép is. Nem is tudtam,hogy törött volt a paripa.. tényleg szép lett. Viszont mókás a ez a kép: Kiváncsi vagyok, ki jön rá leghamarabb, mi okozott egy kis derüüüüt a pofalemezemre :rolleyes:
Sonique Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 mi a lopikulat keres ott egy talca tojás ???????????????? :lol: :rolleyes: :D :unsure: :mellow: :lol:
Lanti Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Hát valamit csak kell enni :rolleyes: :mellow: :unsure:
Lanti Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Le se irom a ma esti találkozásom eredményét az egynyóccalllll.... :rolleyes:
warwolf Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 mi a lopikulat keres ott egy talca tojás ???????????????? :lol: :rolleyes: :lol: :D :unsure: :D Lehet, hogy arra utal, hogy a pilóta milyen óvatosan használja a gépet! :mellow: ;)
Lanti Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Lehet, hogy arra utal, hogy a pilóta milyen óvatosan használja a gépet! :rolleyes: :unsure: csakis :mellow:
warwolf Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Tényleg!Mizu' Anti gépével?Sikerült neki túladni rajta?
Stock16v Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 találtam tökölön egy szép autot :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: :D http://www.futam.hu/gallery/albums/userpic..._070527_391.jpg Tényleg szép! Sonique a te astra-d hány lovas?
Laci4 Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Lehet, hogy arra utal, hogy a pilóta milyen óvatosan használja a gépet! :rolleyes: :lol: Jájá.. én is ilyesmit gondoltam.. itt még biztos nagyon friss volt a fényezés.. ezért úgy vezetett, mintha tojás lett volna a talpa alatt.. Csak néha meg megfeledkezett róla.. olyankor eltört a tojgli.. no de a kalaptartón volt a tartalék.. elővett egy másikat :lol: :mellow: Na de nem szivatni akarlak Lanti barátom... csak mókázok... ha én csináltam volna minden extrém dolognál képet a kocsiról .. huhuuuu :unsure: (volt már benn hátúl hűtő,gáztűzhely, majdnem egész tábla gipszkarton nyitott hátsóajtóval.. stb stb.. :D )
mélykék76 Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Le se irom a ma esti találkozásom eredményét az egynyóccalllll.... :unsure: Hisz te nem gyorsul, mert már öreg vagy :rolleyes: Mint tegnap megtudtuk :mellow:
Sonique Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Tényleg szép! Sonique a te astra-d hány lovas? csak tippelni tudok de also hangon 300le ha nem sporolos uzemmodban hasznalom ..
mélykék76 Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 ....ha nem sporolos uzemmodban hasznalom.... Úgy írod, mintha szoktál volna máshogy is menni :rolleyes:
Lacee Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Michel meg Szabi üdvözöl téged ... jut eszembe ^^ csak tippelni tudok de also hangon 300le ha nem sporolos uzemmodban hasznalom ..
Recommended Posts