Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát csak igérgetted azt a lányt Te is... Magányos vagyok, valamit lépnem kelett... :mellow: :lol: Ha ilyen körre gondoltál, akkor nem én leszek aki elviszlek... :unsure: de megvan erre is az emberem :D ...de akkor azért azt vedd figyelembe, hogy most fingottál utoljára hangosat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ha ilyen körre gondoltál, akkor nem én leszek aki elviszlek... :mellow: de megvan erre is az emberem :unsure: ...de akkor azért azt vedd figyelembe, hogy most fingottál utoljára hangosat... :rolleyes: Köszönöm, ezt mégis inkább kihagynám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát csak igérgetted azt a lányt Te is... Magányos vagyok, valamit lépnem kelett... :rolleyes: :mellow: Beszélj már te is azzal a csajócával, mert nekem el se hiszi, hogy beülhet egy túrós caliba :unsure: :D :lol: Majd mondom kit keress az iwiw-en az ismerőseim között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tom vigyázz Gabi ismeröseivel....Kérjél elötte egy személyit :mellow: :unsure: :D Nehogy baj legyen belöle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tom vigyázz Gabi ismeröseivel....Kérjél elötte egy személyit :mellow: :unsure: :D Nehogy baj legyen belöle :rolleyes: Checked... :lol: :lol: 20 éves a kiccsaj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Amúgy meg a két bátyja autószerelő és lakatos, állítólag elég jó munkát végeznek :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Checked... :mellow: :unsure: 20 éves a kiccsaj :D Dobj egy linket hogy le ellenőrizhessük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Dobj egy linket hogy le ellenőrizhessük :rolleyes: Egyelőre csak Tom elé vetem a prédát... :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Egyelőre csak Tom elé vetem a prédát... :mellow: :unsure: :D 24 képből kettőn vannak lányok, és abból az egyiken nincs rajta, a másikon meg ketten vannak, de nemtom ki-ki... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ha ilyen körre gondoltál, akkor nem én leszek aki elviszlek... :mellow: de megvan erre is az emberem :unsure: ...de akkor azért azt vedd figyelembe, hogy most fingottál utoljára hangosat... :rolleyes: ahogy látom neked bejönnek ezek az uj szmájlik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 mekkora játékot töltöttem le ma REvolt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tom vigyázz Gabi ismeröseivel....Kérjél elötte egy személyit :mellow: :unsure: :D Nehogy baj legyen belöle :rolleyes: vagy legalább diákigazolványt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ahogy látom neked bejönnek ezek az uj szmájlik :mellow: :unsure: simán jóóók... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 24 képből kettőn vannak lányok, és abból az egyiken nincs rajta, a másikon meg ketten vannak, de nemtom ki-ki... :rolleyes: Küttem ímélt. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Küttem ímélt. :unsure: francnak ez a nagy titkolózás......jobban aggódom mint a seprűs öreglány a barátos sorozatból :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Redi! Rá gondolsz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 francnak ez a nagy titkolózás......jobban aggódom mint a seprűs öreglány a barátos sorozatból :mellow: :rolleyes: Neked is szerezzek valami feszes cicis kiccsajt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Redi! Rá gondolsz? :rolleyes: a szmájlira? neeeem, azt már látom levédted :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ma van a 3 kívánság vagy mi? :rolleyes: :mellow: :unsure: Neked is szerezzek valami feszes cicis kiccsajt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ez nagy 'old szkúl' régebben sokat nyúztam én is :mellow: mekkora játékot töltöttem le ma REvolt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ma van a 3 kívánság vagy mi? :rolleyes: :mellow: :unsure: "Tibi bácsi elintézi..." :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Neked is szerezzek valami feszes cicis kiccsajt? :rolleyes: Pénzért mindent? Azért hogy javuljon a paripa mindent? még stici is leszel ejj ejj.. de ha már itt tartunk nekem is szerezhetsz valami jó kis dögöt :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 de ha már itt tartunk nekem is szerezhetsz valami jó kis dögöt :unsure: :D :lol: Tegnap a Hungárián láttam egy elütött kutyát...ha sietsz még lehet jó napod lesz... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tegnap a Hungárián láttam egy elütött kutyát...ha sietsz még lehet jó napod lesz... :unsure: :mellow: ez annyira magas labda volt, hogy majdnem mondtam valamit....de inkábbb mégse :rolleyes: mert a béjemwétomi magára veszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ha veszel hozzá egy turbós GSI-t...nekem van egy... :rolleyes: :mellow: gondolkoztam eleinte rajta de így nem lenne semmi kihívás :unsure: inkább egyedit csinálok .... igaz nem lesz turbós (egyenlőre :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts