redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Az egyet nem értést úgy lehet kifejezni ha értelmes gondolatokat, ellenérveket hozol fel és fejtesz ki. Ha értelmeset szólsz nem mondok semmit de ma... Mindig látod a Lurdynál a piros Asconát piros izzóval....sőt néha teszel is megjegyzéseket. Ennél jobban minek kifejteni ezt a kérdést...nemértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Mindig látod a Lurdynál a piros Asconát piros izzóval....sőt néha teszel is megjegyzéseket. Ennél jobban minek kifejteni ezt a kérdést...nemértem. a srác már eladta a kocsit és vett egy Gsi-t :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 a srác már eladta a kocsit... KINEK???? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 KINEK???? :rolleyes: :unsure: :D na ez az..meg olyan árat mondott hogy :mellow: de a GSi sem sokkal szebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 na ez az..meg olyan árat mondott hogy ... Nem tudtál ellenállni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 na ez az..meg olyan árat mondott hogy :rolleyes: de a GSi sem sokkal szebb :mellow: Akkor remélem látjuk még kint, de mostmár a Redi és az István közé fog parkolni... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 na ez az..meg olyan árat mondott hogy :rolleyes: de a GSi sem sokkal szebb :mellow: Nem fehér véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Akkor remélem látjuk még kint, de mostmár a Redi és az István közé fog parkolni... :unsure: :D Most miért????????????????? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem fehér véletlenül? Redi eladta a GSi-t????? :rolleyes: :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem fehér véletlenül? Szujó eladta??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem tudtál ellenállni... :mellow: drágább volt mint a Seni :rolleyes: Nem fehér véletlenül? már nem tudom...régebben láttam, amire emlékszem h X20XEV meg vmi kurva nagy küszöb van rajta...nem az a tipus a tulaj kit elképzelnék lelki társamnak :D -nem folytatom mert a végén még olvassák és megutálnak és azt nem tudnám elviselni :unsure: .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szujó eladta??? :rolleyes: Rég beszéltem vele...Nemtudom.De az pont olyan stílus :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Most miért????????????????? :rolleyes: :mellow: ugyan hagyd, csak egy kalibrás offol errefelé állandóan :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Üdv! Srácok kellene egy kis segítség nekem. Ebayról szeretnék vásárolni. Fizetés account minden ok. Egy bibi van. Én nem tudok németül márpedig a német ebayen akarok vásárolni (angolon sokszor tettem mert angolos vagyok) . Abban kellene segíteni, hogy pl MSNen megkeressük egymást azzal aki tud eleget németül, megmutatom hogy melyik itemet akarom emgvásárolni, és ő megnézi, elmondja nekem hogy az tuti az e és arra való és jó meg ok meg minden amire én gondolok. Pl ne legyen az hogy nem szállít Mo.ra vagy ha igen akkor csak horro árér, illetve hogy van e olyan hogy szállítási határidő stb... Köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Én szívesen segítek, de inkább telefonon, mint msn-en... Amúgy írhatsz nekik angolul is, szinte mind pötyögi a nyelvet... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ugyan hagyd, csak egy kalibrás offol errefelé állandóan :unsure: :rolleyes: Tudom hogy csak írigykedik....hiányzik neki a jó gsi érzés :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ha értelmeset szólsz nem mondok semmit de ma... ...ma mondtál mégis? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 az nem tyütyütyűűű hanem hutyutyuuu aztán possz, meg füst (mint Antinál :mellow:) Úgyis garis még :rolleyes: wazee... ez is jogdíjas, mint az avatarod :unsure: ps. sok pénzt fogok keresni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Tudom hogy csak írigykedik....hiányzik neki a jó gsi érzés :mellow: Hát valaki tényleg vihetne ma egy körre... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát valaki tényleg vihetne ma egy körre... :rolleyes: Vigyelek??? :D végre megéreznéd, hogy mi is az a turbófeeling... :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szeretnék egy ilyen lámpát :rolleyes: Tele van vele az ebay,nem értem miért kell olyan drágán adni :mellow: Nekem érkezik a fehér háccsó lámpa elvileg 20-23 körül itthon lesz, bár már a fekete jobban teccik max majd Dinyvel elbizniszeljük ha nem áll jól a sárgának a fehér........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 menő néger repper vagy kokaindíler leszek :rolleyes: - a néger dolgon még lehet segíteni - beakasztunk a füstölőbe pár napra. - a kokaindíler is megy, bár ez néha "ártalmas tud lenni az egészségre", értsd nem szeretnénk, ha ólommérgezésben pusztulnál meg idő előtt. - csak azt nem tudom, hogy a menőt és a reppert hogyan szeretnéd megoldani (nagyonröhögőszmájli) Erről Bud Bundy próbálkozásai jutnak eszembe... háát... mulatságos volt, de nem túl meggyőző :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Vigyelek??? Csak vigyázz, 130km/h-nál ne menj gyorsabban! :rolleyes: Még lezabálja a gatyádat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát valaki tényleg vihetne ma egy körre... :rolleyes: Ekkorát csalódni a nőkben... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ekkorát csalódni a nőkben... :mellow: Hát csak igérgetted azt a lányt Te is... Magányos vagyok, valamit lépnem kelett... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts