szacsa01 Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Sehol..... :rolleyes: bezzeg gagyi kristályt árulnak... ledest meg ilyet nem... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ilyet itthon biztos nem fogsz kapni újonnan, max. ha valaki tud neked hozni kintről. :mellow: OK azért köszi... esetleg valaki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ebben ez a legfontosabb infó szerintem: "..nein wenn turbo dann bau auf C20LET um.." Ha turbó, akkor C20LET!!! Minden más túl drága és nem éri meg. Ha már csak azt számolod, hogy veszel egy turbót, egy leümlöt csináltatsz, raksz bele normális dugókat, hajtókarokat, ARP csavarokat, coolert, csövezést, kipufogórendszert és akkor még mindig nincs olyan elektronikád, amivel normálisan be lehetne állítani, így kell még egy programozható vezérlö is, ami 250e-nél kezdödik. Tehát, nem hinném, hogy megérné. :rolleyes: Ez pontosan így van. És akkor még nem is beszéltünk arról az előnyről, amit a C20LET-tel felgyült tapasztalatok jelentenek. Elég csak abba belegondolni, hogy az első LET motorját majdnem mindenki megölte, pedig ahhoz már elég komoly háttérinfók voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 :rolleyes: bezzeg gagyi kristályt árulnak... ledest meg ilyet nem... :mellow: Ez így van sajnos. Gondolom úgy érzik, hogy az kell a népnek. Pedig szerintem ez az egyetlen hátsó lámpa, ami kifejezetten jól áll a GSinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ez így van sajnos. Gondolom úgy érzik, hogy az kell a népnek. Pedig szerintem ez az egyetlen hátsó lámpa, ami kifejezetten jól áll a GSinek. Há ja elég jó, de azért nem lehetetlen beszerezni itthon sem. Attól még hogy külföldről kell rendelni, nincs az országok közt vaskerítés... Elmentem ma SárgaZolihoz lecserélni a motorháztetőmet. Az amúgy is tré napomat ha lehet még jobban beárnyékolta, hogy a két mociháztető egyszerűen nem kompatibilis. Nem ugyanott vannak a csavarhelyek. Ment vissza a régi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Találtam egy édekes fórumot. Egy mukkot nem értek belőle, de a képek magukért beszélnek........ :rolleyes: Győrben van egy megskalpolt kombó, abban van most 8V turó... bár most kicsit füstöl :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Sziasztok Kis segítséget kérnék ... Hol lehet beszerezni ilyen MTS lámpákat mo.-on? : http://cgi.ebay.de/Fuer-Schwarze-Weisse-Kl...ShippingPayment Ha veszel hozzá egy turbós GSI-t...nekem van egy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha veszel hozzá egy turbós GSI-t...nekem van egy... :rolleyes: Hallottam ezt már a kerekeidre is elsütötted (Grabber mondta éjjel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Győrben van egy megskalpolt kombó, abban van most 8V turó... bár most kicsit füstöl :mellow: Na, már elkészültek? Egyszer hívtak féltengelyek miatt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hallottam ezt már a kerekeidre is elsütötted (Grabber mondta éjjel) Valamiből tuningolni kell a dízelt...aztán majd csak lesnek a GSI-k...az lesz ám a szégyen... :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Valamiből tuningolni kell a dízelt...aztán majd csak lesnek a GSI-k...az lesz ám a szégyen... :mellow: :rolleyes: :unsure: már alig várjuk.....:D :D :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Na, már elkészültek? Egyszer hívtak féltengelyek miatt. :mellow: jaja a kocsi jön-megy :rolleyes: de a legdurvább a hátulja :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 merci16" egy pillanatra elgondolkoztam ez szinte ingyér van csak kár h nem golfan vagyok........ amúgy télleg szép sztem Anti te mennyiér dobálod azt a felnit ami minden audin meg astrán van?????(nem veszem meg csak kérdezném) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hol lehet beszerezni ilyen MTS lámpákat mo.-on? : http://cgi.ebay.de/Fuer-Schwarze-Weisse-Kl...ShippingPayment nocsak ujra lehet kapni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Pedig szerintem ez az egyetlen hátsó lámpa, ami kifejezetten jól áll a GSinek. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Sziasztok Kis segítséget kérnék ... Hol lehet beszerezni ilyen MTS lámpákat mo.-on? : http://cgi.ebay.de/Fuer-Schwarze-Weisse-Kl...ShippingPayment De nem meglepödni, amikor csak egy izzószettet kapsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 De nem meglepödni, amikor csak egy izzószettet kapsz. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 merci16" egy pillanatra elgondolkoztam ez szinte ingyér van csak kár h nem golfan vagyok........ amúgy télleg szép sztem Anti te mennyiér dobálod azt a felnit ami minden audin meg astrán van?????(nem veszem meg csak kérdezném) köszi nem tudom hogy a sárgán mennyire állnának jól az ennyire Cult felnik (porsche vagy ez) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szevasztok! Tudja valaki hol lehet Astrahoz féklámpa kapcsolót venni mert minden autósbolt azt mondta hogy nincs nekik. Rendeljek márkaszervízből??????????, Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szevasztok! Tudja valaki hol lehet Astrahoz féklámpa kapcsolót venni mert minden autósbolt azt mondta hogy nincs nekik. Rendeljek márkaszervízből??????????, Köszi! Csergő... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szevasztok! Tudja valaki hol lehet Astrahoz féklámpa kapcsolót venni mert minden autósbolt azt mondta hogy nincs nekik. Rendeljek márkaszervízből??????????, Köszi! Bontó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Jövő hétvége,mondtam hogy gyere. Stock 16v az a felni tényleg jó én már csak tudom :rolleyes: Egy Schmidt-től el is várható hogy az legyen :mellow: Közben kaptam segítséget hengerfej csavar ügyben.27mm-et kell hogy kilógjon és alátétes kell. Szombaton megyek a fejért Boldvára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 De nem meglepödni, amikor csak egy izzószettet kapsz. :rolleyes: Hűvazze ez tényleg csak az izzó :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nekem van ilyen izzó készletem...84 EUR volt mire hazaért...de van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nekem van ilyen izzó készletem...84 EUR volt mire hazaért...de van... :rolleyes: Van hozzá való C20LET Gsi is azt azért ne felejtsd el mondani. :mellow: Btw az Ódi indexébe előre rakd be a Diademot. Az autó is kék meg az izzó is hasonló meg kéne nézni hogy mit mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts