Sonique Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 yahh és a lényeg potom 14ezer euroért vihetö is :rolleyes: http://cgi.ebay.de/Astra-f-caravan-16V-Pok...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Első szélesítés pöpec...a hátsó...pfffffffúúúj...az első lökös sem gyere be... Hát a moci meg....tyütyütyűűűű.... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 yahh és a lényeg potom 14ezer euroért vihetö is :mellow: http://cgi.ebay.de/Astra-f-caravan-16V-Pok...1QQcmdZViewItem nem tudom eldönteni h tetszik-e a szélesítés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 ....tyütyütyűűűű.... :rolleyes: :mellow: az nem tyütyütyűűű hanem hutyutyuuu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 nem tudom eldönteni h tetszik-e a szélesítés :rolleyes: Lurdynál milyen jól jönne...nem lenne veszekedés ha elfogy a szék... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 az nem tyütyütyűűű hanem hutyutyuuu de falsot szív.... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hát igen.....Az első szélesítés tényleg szép.....A hátsó az nagyon nem tetszik.Szinte rá lehet ülni :mellow: A küszöb spoiler is érdekes.viszont a belső,és a csomagtér elrendezés tetszik :rolleyes: .Rakok az enyémbe is turbós mocit,azán meg felrakom ennyiért hátha.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 A 3 pontos övet miért a gyári helyre rakják?Így se lehet hátra beülni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hát igen.....Az első szélesítés tényleg szép.....A hátsó az nagyon nem tetszik.Szinte rá lehet ülni :mellow: A küszöb spoiler is érdekes.viszont a belső,és a csomagtér elrendezés tetszik :rolleyes: .Rakok az enyémbe is turbós mocit,azán meg felrakom ennyiért hátha.... :unsure: Érdekes a szélesítés dolog, mert elvileg a tied is hasonló elképzelés alapján készült volna és azt hittem hogy élőben ennél sokkal szebb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 A 3 pontos övet miért a gyári helyre rakják?Így se lehet hátra beülni :rolleyes: Mert úgy legalább a gyári automata feszíti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mert úgy legalább a gyári automata feszíti. És úgy jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 és befér 2 rekesz sör hátra.... ja bocs.. ez karaván :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 wazz már mindenkinek zőőd a neve.. nah majd moderálhatjátok egymást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 wazz már mindenkinek zőőd a neve.. nah majd moderálhatjátok egymást :rolleyes: én lettem egyedi a "kék" nevemmel! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha lenne pénzem...és ha 5X112 lenne... uhhh dááá szhééép fálni... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha lenne pénzem...és ha 5X112 lenne... uhhh dááá szhééép fálni... :lol: :rolleyes: ne is mond!! kedvencekhez már beraktam!! :mellow: :unsure: Bár ma talállkoztam egy extra megkímélt Rial felnigarniturával.. elgondolkodtató.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha lenne pénzem...és ha 5X112 lenne... uhhh dááá szhééép fálni... :lol: :mellow: Ha gondolod intézünk hozzá osztókör modosítót..... :unsure: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Húúúha viszont ha én 80-ért adom akkor valszeg az ATS-nél lehagytak egy nullát a végéről... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha lenne pénzem...és ha 5X112 lenne... uhhh dááá szhééép fálni... :unsure: :rolleyes: Ismerem a srácot, ráadásul csak 8km-re lakik tölem. Ha gondolod lefoglalózom neked! :D Egy soha vissza nem térö alkalom! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha már a felniknél tartunk....csak lenne 4x100ba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 én lettem egyedi a "kék" nevemmel! :rolleyes: Mingyárt kimoderálunk, hogy ne legyél... :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Húúúha viszont ha én 80-ért adom akkor valszeg az ATS-nél lehagytak egy nullát a végéről... :unsure: :rolleyes: sajnos nem mindeki van tisztába a kincsek igazi értékével :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 sajnos nem mindeki van tisztába a kincsek igazi értékével :rolleyes: nekem akkor is jobban tetszik Alberté :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha már a felniknél tartunk....csak lenne 4x100ba :rolleyes: áááá...de ez csak replika... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 sajnos nem mindeki van tisztába a kincsek igazi értékével :rolleyes: Gazdagok a lelki szegények... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts