Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 de a másik hátsó ajtón meg nincs szárny.....Antié is ilyen v nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Anti így vette...nem volt rajta hátlap, de szárny igen...de nem GSI az ajtó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Patent tartó szegecs fejek le flexelése + fényezés! :mellow: De a múltkor erről pofáztam neked és azt mondtad ez nem jó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Patent tartó szegecs fejek le flexelése + fényezés! :unsure: De a múltkor erről pofáztam neked és azt mondtad ez nem jó! :rolleyes: Vagy veszel egy T-mobilos F astra hátsó ajtót, és felfúrod rá a szárnyat...akkor nem kell fényezni... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Lassan jogdíjat kéne szednem mert mindenhol az én képeimmel találkozom. :unsure: :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Nem mondta még senki, hogy: "A fene kiváncsi a képedre!!!" :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 hmmmm hmmm hmmmmm....nem is néz ki annyira hülyén ha meg van hagyva a zár a csomagtartó ajtón http://gsi.hu/tmp/Astra_f_072.jpg a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :rolleyes: Szerintem meg ha már leszeded azt a müanyagot akkor a zárat is el kell tüntettni.....(van 1 rs nyitó motorom)A Bandi meg 17ért fúj egy elemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Szerintem meg ha már leszeded azt a müanyagot akkor a zárat is el kell tüntettni.....(van 1 rs nyitó motorom)A Bandi meg 17ért fúj egy elemet. mindenképp hagyok egy mechanikus zárat az autón.....volt már olyan, hogy nem gyitott a központi és a csomagtartón keresztül másztam be :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Patent tartó szegecs fejek le flexelése + fényezés! :unsure: De a múltkor erről pofáztam neked és azt mondtad ez nem jó! :rolleyes: kurv@ nehéz arra figyelni, hogy mit mondasz mert minden mondatod elé beteszed azt a "szedj össze 400e ft-ot lakatolásra" baromságot :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 "coupe MODERÁTOR Profil megtekintése Barátokhoz felvétel Üzenet küldés Felhasználó témái Felhasználó hozzászólásai Ma, 02:17 PM IP: 82.79.106.46 | Létrehozva: #35832 | GSI forever (c20xe)" Anti helyében elkezdeném biztonságba helyezni az aláírásomat... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Nem mondta még senki, hogy: "A fene kiváncsi a képedre!!!" :mellow: :rolleyes: :unsure: Középső újj felmutatós smile! :lol: :D kurv@ nehéz arra figyelni, hogy mit mondasz mert minden mondatod elé beteszed azt a "szedj össze 400e ft-ot lakatolásra" baromságot smile.gif Úgyis ez lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 "coupe MODERÁTOR Profil megtekintése Barátokhoz felvétel Üzenet küldés Felhasználó témái Felhasználó hozzászólásai Ma, 02:17 PM IP: 82.79.106.46 | Létrehozva: #35832 | GSI forever (c20xe)" Anti helyében elkezdeném biztonságba helyezni az aláírásomat... :mellow: :unsure: Azért a rangidősséget illik tisztelni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mennyibe fájt? 15-ért adta Mor a chipet. Szerintem nagyon megérte a dolog. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Most majdnem írtam valamit... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Most majdnem írtam valamit... :rolleyes: Ezt már kitárgyaltuk múlthéten csüt-vagy pénteken :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Azért a rangidősséget illik tisztelni... :rolleyes: Ezért vállaltam el :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Most majdnem írtam valamit... :rolleyes: Valami rosszat szóltam? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Valami rosszat szóltam? :rolleyes: Nem miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Azt hittem, nekem szólt a "majdnem írtam valamit" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Nem! Nem neked...akinek szólt az tudja... :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Akkor jó, megnyugodtam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Akkor jó, megnyugodtam. :unsure: ebben a topikban ez végzetes könnyelműség :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 ebben a topikban ez végzetes könnyelműség :rolleyes: :mellow: Ez esetben most kezdek igazán aggódni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ez esetben most kezdek igazán aggódni. :mellow: Helyes... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts